Kantong Utusan Awéwé Malem ageung Satin Diamante Kantong Clutch Awéwé Kantong Mewah Kantong Amplop Pesta Torebki Damskie Partéi

(6 resensi customer)

harga aslina éta: 31.78 $.jilid dagang ayeuna = 15.88 $.

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 15.79$ via USPS dina 2-8 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 2-8
15.79$
USPS
nuhun
poé 8-17
4.76$
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 14
40.17$
suweng
nuhun
poé 11
57.54$
DHL
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Hd94f96cfb7b341e19ac498d740704e85K

    Kantong Utusan Awéwé Malem ageung Satin Diamante Kantong Clutch Awéwé Kantong Mewah Kantong Amplop Pesta Torebki Damskie Partéi

    harga aslina éta: 31.78 $.jilid dagang ayeuna = 15.88 $.

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

     

     

    Description:

    • Bahan: Satin
    • Warna: Beige, Hideung, Navy
    • Size:21*13*5cm/8.3*5.1*2.0″
    • Tipe barang: Tas
    • Génder: Awewe
    • Tipe Pola: Padet
    • Di jerona tiasa gampang nyocogkeun telepon sélulér, dompét, eunteung kompak, lip gloss, sareng sabungkus karét
    • Sampurna pikeun Pesta Kawinan atanapi Peuting Out

     

    paket:

    • 1 x Kantong Awéwé

       

     

     

    beurat 0.2 kg
    dimensi 21 × 13 × 5 cm
    brand Ngaran

    MAIOUMY

    GTIN

    2000002811916

    Tempat asal

    Propinsi GUANG DONG, Propinsi GUANG DONG

    asal

    daratan Cina

    CN

    Guangdong

    Bahan utama

    SATIN

    wujud

    kotak

    pinding Bahan

    SATIN

    gaya

    mode

    Number model

    borongan

    teu karasa

    teuas

    pola Tipe

    padet

    hal parabot hiasan di jero

    Taya Pocket

    kasempetan

    pesta

    hal parabot hiasan di luar

    teu sahiji bae

    Hiasan

    Appliques

    génder

    awéwé

    panutupanana Tipe

    Hasp

    Barang0

    Leupaskeun pengiriman barang

    Barang1

    dropshipping

    Barang2

    borongan

    Barang3

    dompet

    Barang4

    kantong pikeun awéwé

    Barang5

    kantong awéwé

    Barang6

    dompet

    Barang7

    bolsos de mujer

    Barang8

    tas awéwé 2021

    Barang9

    dompet jeung handbags

    Barang10

    sac femme

    Barang11

    bolsos para mujer

    Barang12

    handbags

    Barang13

    bore da donna

    Barang14

    sac a utama

    Barang15

    kantong leungeun

    Barang16

    sac a utama 2022

    Barang17

    Kantong awéwé

    Barang18

    tas leungeun

    Barang19

    bolso mujer

    Dumasar pedaran 6

    4.83 Gemblengna
    83.33%
    16.67%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 6 pikeun Kantong Utusan Awéwé Malem ageung Satin Diamante Kantong Clutch Awéwé Kantong Mewah Kantong Amplop Pesta Torebki Damskie Partéi

    1. S *** O -

      Kantong leutik anu saé pikeun kawinan, pangiriman gancang hatur nuhun

      warna: Kapal pérak ti: Cina

    2. f *** n -

      warna: Kapal Beige ti: Cina

    3. f***z -

      warna: Kapal Beige ti: Cina

    4. 1 *** r -

      warna: Kapal pérak ti: Cina

    5. M *** a -

      warna: Kapal Angkatan Laut ti: Cina

    6. f *** r -

      warna: Kapal Angkatan Laut ti: Cina

    SKU: EZNX74RR515F kategori: ,
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori