ZTE Henteu Dikonci MF289D 4G LTE CAT12/13 Imah Wireless WIFI Router Hotsport Router

(1 review customer)

70.30$

100 di stock

Rincian pengiriman barang
Pengiriman produk ieu bakal ngarugikeun Gratis via Uellow Standard Shipping dina 8-17 dinten
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
bebas
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 11
67.04$
DHL
nuhun
  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    ZTE Henteu Dikonci MF289D 4G LTE CAT12/13 Imah Wireless WIFI Router Hotsport Router 1

    ZTE Henteu Dikonci MF289D 4G LTE CAT12/13 Imah Wireless WIFI Router Hotsport Router

    70.30$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    ZTE MF289Ieu mangrupikeun Router 4G LTE énggal anu tiasa ngadukung kacepetan download puncak dugi ka 600Mbps sareng kecepatan unggah dugi ka 150Mbps. Éta tiasa ngadukung dugi ka 64 pangguna nirkabel pikeun ngaksés internét sakaligus. Router ZTE MF289D 4G ogé gaduh dua konektor TS-9 pikeun anteneu éksternal.

    Spésifikasi router ZTE MF289D:

    * Jenis produk:

    * Kategori: LTE Cat12/13

    * Platform / Chip: IPQ4019 + MDM9250-2

    * LTE CA & 4MIMO

    * LTE CAT12/13, DL 3CA, UL 2CA dirojong

    * DL 4MIMO & 256QAM dirojong

    * Ngarojong jaringan super gancang LTE 700 4GX Telstra

    * Pita frékuénsi:
    - FDD LTE Band 1,3,7,8,28
    - Pita LTE TDD 40
    - Pita UMTS 1,5,8

    * Laju data puncak:
    – FDD-LTE: DL/UL 600/150 Mbps (CAT12/13)
    – TDD-LTE: DL/UL 400+/30+ Mbps (CAT12/13)

    * WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4 GHz 2×2 & 5GHz 2×2, DBDC Total 1.3 Gbps

    Pakét ngawengku:

    1 X bungkusan nétral

    1X ZTE MF289D

    1 X adaptor kakuatan

    beurat 1.5 kg
    dimensi 24 × 18 × 11 cm
    brand Ngaran

    SPEEDMIFI

    GTIN

    2000002394679

    asal

    daratan Cina

    sertipikasi

    CE

    paket

    nuhun

    Number model

    MF289D

    Alat Tipe Kartu

    Kartu 4G

    Dumasar pedaran 1

    5.00 Gemblengna
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    1 review pikeun ZTE Henteu Dikonci MF289D 4G LTE CAT12/13 Imah Wireless WIFI Router Hotsport Router

    1. S *** n -

      Produk alus sareng bungkusan aman pisan

    SKU: CZ2Y5MWMNTIY kategori: ,
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori