Xiaomi luminescence Intelligent Tracking Anti Loss Alat Mobile Key Locator Finder Apple sareng Android Tag Leutik Smart Home

(11 resensi customer)

4.78$ - 4.91$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 7-10 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 7-10
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a

    Xiaomi luminescence Intelligent Tracking Anti Loss Alat Mobile Key Locator Finder Apple sareng Android Tag Leutik Smart Home

    4.78$ - 4.91$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    We will ship the goods to you within 48-72 hours of placing the order. If you have any questions, please contact us promptly and we will provide you with the best shopping experience!

    At the same time, we also welcome drop shipping and offer you the greatest discount for multiple purchases!

    –How to use a Mini locator?

    1. Search "iSearching" in APP Store or scan the QR code on the manual to download APP.

    2. Draw out the insulation piece, after hearing the drip sound, it means the locator has been turned on.

    (If you don't hear the drip sound, it means the locator is not turned on successfully and can't be used.)

    After the locator is turned on, open the Bluetooth of your cell phone, enter the APP interface, and click the icon ''+'' in the upper right corner to add a device, it will automatically connect to the device.

    3. After the link is successful, slide to the left to find the edit page, you can modify the device name, and avatar and turn on, and turn off the locator.

    –What systems are supported?

    1.IOS9.0 or above or iPhone7 or above.

    2. Android 9.0 or above system and Bluetooth 4.0 or above models.

    Suitable for Xiaomi 7 and above models can be used.

    Huawei Mate8 and above models can be used.

    Honor 10 and above models can be used.

    Samsung Galaxy S7 and above models can be used.

    Samsung Note8 or above models can be used.

    1. Enhanced Anti-lost Protection: Keep your valuables safe with our Smart Anti-lost Device, designed to prevent your phone, keys, and other important items from getting lost or misplaced.

    2. Smart Bluetooth Technology: Our latest Bluetooth Anti-lost Device utilizes advanced technology to ensure a stable and seamless connection with your smartphone, allowing you to track and locate your items effortlessly.

    3. Compact and Stylish Design: Featuring a sleek and compact design, our Smart Anti-lost Device is functional and a fashion statement. It easily attaches to your belongings, ensuring they are always within reach.

    4. Two-way Finding Capability: With the two-way finding feature, you can either locate your misplaced phone using the device or find your lost belongings by triggering a ringtone on your smartphone. Never waste time searching for your essentials again.

    5. Reliable After-sales Support: We value our customer's satisfaction and offer a reliable after-sales support system. If you encounter any issues with our Smart Anti-lost Device, please reach out to our dedicated customer service team for assistance.

    APP operation process:

    warna

    Métode komunikasi

    Bluetooth-cocog

    Nagara Majelis

    Siap-to-Go

    Fitur

    kedip-kedip

    brand Ngaran

    MIJIA

    asal

    daratan Cina

    sertipikasi

    CE

    Dumasar pedaran 11

    4.45 Gemblengna
    81.82%
    0%
    9.09%
    0%
    9.09%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 11 pikeun Xiaomi luminescence Intelligent Tracking Anti Loss Alat Mobile Key Locator Finder Apple sareng Android Tag Leutik Smart Home

    1. Urang Hopper -

      no funciona el localizador

    2. Sunda *** k -

      Only works with Bluetooth. There’s no
      Ngalacak GPS.

    3. B *** z -

    4. Sunda *** s -

    5. P *** s -

    6. G *** o -

    7. G *** o -

    8. G *** o -

    9. V *** a -

      The parcel arrived very quickly, packed securely. Everything works, only need to download the program by QR code. The only thing was to replace the battery

      Xiaomi luminescence Intelligent Tracking Anti Loss Alat Mobile Key Locator Finder Apple sareng Android Tag Leutik Smart Home
      Xiaomi luminescence Intelligent Tracking Anti Loss Alat Mobile Key Locator Finder Apple sareng Android Tag Leutik Smart Home
      Xiaomi luminescence Intelligent Tracking Anti Loss Alat Mobile Key Locator Finder Apple sareng Android Tag Leutik Smart Home
    10. C *** a -

      sakumaha ditétélakeun

    11. C *** a -

      sakumaha ditétélakeun

    SKU: 3256806600783811 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori