Xiaomi Earbuds True Wireless Earphone Noise Canceling Update Bluetooth 5.3 Headset HD Music Headphone In-Ear Handsfree Jeung Mic

13.31$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pengiriman produk ieu bakal ngarugikeun Gratis via Uellow Standard Shipping dina 7-16 dinten
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 7-16
bebas
Uellow Standar Pangiriman
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a

    Xiaomi Earbuds True Wireless Earphone Noise Canceling Update Bluetooth 5.3 Headset HD Music Headphone In-Ear Handsfree Jeung Mic

    13.31$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Ngenalkeun Earbuds Bluetooth anyar kami - campuran sampurna gaya sareng fungsionalitas!

     

    Ucapkeun pamit ka kabel kusut sareng salam ka kabebasan nirkabel nganggo Earbuds Bluetooth kami. Ramping sareng kompak, aranjeunna pas dina ceuli anjeun sareng nganteurkeun kualitas sora premium anu bakal ngahémutan anjeun. Naha anjeun nuju damel, mudik, atanapi ngan ukur ngaraosan lagu karesep anjeun, Earbuds Bluetooth kami bakal ningkatkeun pangalaman audio anjeun sapertos henteu kantos.

     

    Nampilkeun téknologi Bluetooth panganyarna, earbuds urang gampang dipasangkeun sareng alat naon waé anu diaktipkeun Bluetooth sareng nawiskeun sambungan anu stabil sareng aman. Kalawan umur batre impressive nepi ka 4 jam, Anjeun bisa ngarasakeun playback musik uninterrupted sapopoe.

     

    Tapi éta sanés sadayana - Earbuds Bluetooth kami ogé gaduh téknologi ngabolaykeun bising canggih anu ngaleungitkeun sora latar sareng ningkatkeun kajelasan audio, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun nelepon atanapi ngadangukeun podcast dina perjalanan.

     

    Janten naha kéngingkeun earbuds rata-rata nalika anjeun tiasa gaduh anu pangsaéna? Meunangkeun eta ayeuna

    warna

    material

    plastik

    Kategori

    Earphones & headphone

    Jenis Earcups

    Semi kabuka

    Max Kaluaran

    1mW

    Jumlah Pemandu

    2

    Métode Ngecas

    Kasus ngecas

    Headphone Pads Bahan

    silicone

    Supir Diameter

    10mm

    Total distorsi harmonic

    0.01%

    Jangkoan Perbaikan

    nepi ka 32 Ω

    Vérsi Bluetooth

    5.3

    Daptar pakét

    Manual pamaké, carjer, ngecas case

    Fitur

    waterproof, Kalawan Mikropon, Aktif Noice Canceling

    Kalayan mikropon

    nuhun

    Éta nirkabel

    nuhun

    waterproof

    nuhun

    lawanan

    32Ω

    Garis Panjang

    0m

    Range Réspon Frékuénsi

    20 - 24000Hz

    lemes parasaanana

    99dB

    colokan Tipe

    teu sahiji bae

    fungsi

    Pikeun Video Game, Headphone Umum, Pikeun Handphone, HiFi Headphone, Olahraga, Pikeun Outdoor, Pikeun Kantor, Pikeun Diajar

    Noise-Pembatalan Aktif

    nuhun

    volume Control

    nuhun

    Tombol Kontrol

    nuhun

    Prinsip Vokalisme

    dinamis

    Jenis nirkabel

    Bluetooth

    panyambungna

    Jenis c

    komunikasi

    Nirkabel

    gaya

    Dina-ceuli

    sertipikasi

    CE, RoHS

    asal

    daratan Cina

    brand Ngaran

    XIAOMI

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Xiaomi Earbuds True Wireless Earphone Noise Canceling Update Bluetooth 5.3 Headset HD Music Headphone In-Ear Handsfree With Mic"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: 1005006070823021 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori