Kantong Awéwé 2022 Desainer Merek Kantong Pengait Kantong Wanita Korea Fashion Kantong Taktak PU Kulit Kasual Square Kantong Batu Gandum

  Énggalan! Dijual tungtung di:

Produk ieu ayeuna kaluar tina stock na sadia.

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Kantong Awéwé 2022 Desainer Merek Kantong Pengait Kantong Wanita Korea Fashion Kantong Taktak PU Kulit Kasual Square Kantong Batu Gandum 1

    Kantong Awéwé 2022 Desainer Merek Kantong Pengait Kantong Wanita Korea Fashion Kantong Taktak PU Kulit Kasual Square Kantong Batu Gandum

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    beurat 0.35 kg
    dimensi 25 × 15 × 10 cm
    Kantong Jenis

    taktak Jalan Tas

    GTIN

    2000002520122

    Jenis kantong

    Taktak Jalanan & Kantong

    Bahan utama

    PU

    pinding Bahan

    poliéster

    wujud

    alun-alun

    Tempat asal

    Propinsi ZHE JIANG, Propinsi ZHE JIANG

    asal

    daratan Cina

    CN

    Zhejiang

    teu karasa

    hipu

    pola Tipe

    padet

    hal parabot hiasan di jero

    Kantong slot interior, Kantong seleting interior

    Hiasan

    teu sahiji bae

    hal parabot hiasan di luar

    teu sahiji bae

    kasempetan

    sasakabeh bisa

    panutupanana Tipe

    Zipper & Hasp

    génder

    awéwé

    gaya

    mode

    Number model

    SJ001

    Jumlah gagang / Tali

    hiji

    warna

    bodas / wungu / hideung / coklat

    ukuran

    24x9x12cm

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Kantong Awéwé 2022 Desainer Merek Flap Hasp Handbags Lady Korea Fashion Shoulder Bag PU Kulit Kasual Square Bags Stone Grain"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: NWC7AVD95RNQ Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori