Awéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang

(1 review customer)

  Énggalan! Dijual tungtung di:

Produk ieu ayeuna kaluar tina stock na sadia.

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Awéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang Uellow

    Awéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Awéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang
    M Bahu: 35cm Bust: 82cm Panjang: 58cm Lengan: 56cm
    L Taktak: 36 cm Bust: 86 cm Panjang: 59 cm Lengan: 57 cm
    XL Bahu: 37cm Bust: 90cm Panjang: 60cm Lengan: 58cm
    2XL Bahu: 38cm Bust: 94cm Panjang: 61cm Lengan: 59cm
    3XL Bahu: 39 cm Bust: 98 cm Panjang: 62 cm Lengan: 60 cm

    Catetan: (1 inci = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 inci)

    Catetan: pangukuran ku leungeun ngamungkinkeun kasalahan 2-3cm anu normal

    Awéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang UellowAwéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang UellowAwéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang UellowAwéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang UellowAwéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang UellowAwéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang UellowAwéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang UellowAwéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang UellowAwéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang Uellow

    beurat 0.22 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    brand Ngaran

    kuzuwata

    GTIN

    2000002894551

    gaya

    kantor Lady

    umur

    18-24

    asal

    daratan Cina

    CN

    Guangdong

    pakean Panjang

    biasa

    Hiasan

    teu sahiji bae

    élastisitas

    Strecth Sedeng

    leungeun baju Style

    biasa

    Type lawon

    Campuran

    material

    Poliéster, acrylic

    pola Tipe

    padet

    Leungeun baju Panjang (cm)

    pinuh

    Jenis Tél

    tees

    usum

    Autumn / Winter

    item Tipe

    tops

    Tempat asal

    Cina (Daratan)

    génder

    awéwé

    kerah

    NANGTUNG

    Number model

    66132

    Cocog Tipe

    biasa

    Dumasar pedaran 1

    3.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    1 review pikeun Awéwé Tees Nangtung beuheung Warna padet Lengan Panjang

    1. Uellow -

      alus

    SKU: 6JZ4ORV3VMBQ Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori