Sapatu Datar Awéwé 2022 Kasual Warna Solid Slip Dina Lady Square Heel Kualitas Tinggi Kanyamanan Pesta Kawinan Sapatu Kantor Zapatos Mujer

(6 resensi customer)

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.23$ via Uellow Standar Pangiriman dina 8-17 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
1.23$
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    S6acf6d2d3fa14f128ee6749764750054Q

    Sapatu Datar Awéwé 2022 Kasual Warna Solid Slip Dina Lady Square Heel Kualitas Tinggi Kanyamanan Pesta Kawinan Sapatu Kantor Zapatos Mujer

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Perhatosan Punten

    1.Choose ukuran nurutkeun panjang suku anjeun (Don / 'T milih ukuran nurutkeun nagara anjeun ukuran dawam !!!)
    2. Panjang suku ≠ panjang insole ≠ panjang outsole Contona: AS 4.5 (25.5cm). 25.5CM Ieu hartosna panjang insole wungkul.
    3. Langkung saé milih 1-2 ukuran langkung ageung upami suku anjeun sakedik sakedik atanapi instep sakedik sakedik.
    4.Lampu jeung alat kaméra jeung mintonkeun bisa ngabalukarkeun color difference.if anjeun pikiran,mangka punten teu pay.thanks.
    5.Please ngidinan 0-0.5cm kasalahan dina ukuran alatan pangukuran manual.

    6. Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan layanan palanggan kami munggaran, kami baris mantuan anjeun ngajawab eta.



    beurat 0.35 kg
    dimensi 30 × 20 × 20 cm
    brand Ngaran

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002699262

    Jenis Dataran

    dasar

    Upper Bahan

    PU

    Bentuk toe

    Square Toe

    asal

    daratan Cina

    usum

    usum panas

    kasempetan

    pesta

    panutupanana Tipe

    Dieunakeun-Dina

    item Tipe

    rumah susun

    Unsur Pantun

    deet

    Ngaran Department

    dewasa

    gaya

    KURING

    Outsole Bahan

    PU

    Insole Bahan

    PU

    pola Tipe

    padet

    Number model

    Sapatu pikeun Awéwé 2022

    Fit

    Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun

    pinding Bahan

    PU

    Dumasar pedaran 6

    5.00 Gemblengna
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 6 pikeun Sapatu Datar Awéwé 2022 Kasual Warna Solid Slip Dina Lady Square Heel Kualitas Tinggi Kanyamanan Pesta Kawinan Sapatu Kantor Zapatos Mujer

    1. f *** r -

      Sapatu saluyu sareng katerangan, saé pisan, pangiriman gancang pisan nyarankeun penjual Hatur nuhun

      warna: Sapatu Hideung ukuran: 38

    2. f *** r -

      Abdi resep anu ieu, sumping dina waktosna, sapertos dina gambar.

      warna: Sapatu Hideung ukuran: 38

    3. abdi *** r -

      Sapatu ringan anu saé kalayan pengiriman gancang sareng rasio kualitas / harga anu ditampi

      warna: Sapatu Hideung ukuran: 38

    4. Bapa -

      saé ngan ukur hoyong anjeun mésér ti toko ieu sareng ogé pangiriman tepat waktu

      warna: Sapatu Hideung ukuran: 38

    5. s *** s -

      Kualitas anu saé sareng nyaman pisan kuring nyarankeun seller ieu

      warna: Sapatu Hideung ukuran: 38

    6. K *** d -

      Geulis tanpa ragu. katingalina rada nyaman. Naha dina kanyamanan hiking lila bakal sarua alus.

      warna: Sapatu Hideung ukuran: 38

    SKU: F8R88EEMVIBF Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori