Usum tiis Tilu Potongan Set Awéwé Baju Olahraga Jas Oversized 2022 Musim Gugur Celana Set Baju Kaos Wanita Solid Olahraga Hoodie Baju Olahraga

(7 resensi customer)

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pengiriman produk ieu bakal ngarugikeun Gratis via Uellow Standard Shipping dina 8-17 dinten
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
bebas
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    586029820-1

    Usum tiis Tilu Potongan Set Awéwé Baju Olahraga Jas Oversized 2022 Musim Gugur Celana Set Baju Kaos Wanita Solid Olahraga Hoodie Baju Olahraga

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    beurat 0.65 kg
    dimensi 45 × 35 × 10 cm
    brand Ngaran

    baomyzhuo

    GTIN

    2000002661375

    Hiasan

    kantong

    gaya

    England Style

    material

    poliéster

    élastisitas

    Strecth Tinggi

    Type lawon

    Serat jieunan manusa

    pola Tipe

    padet

    Cocog Tipe

    biasa

    umur

    25-34

    pakean Panjang

    biasa

    Tempat asal

    Cina (Daratan)

    Panjang pant (cm)

    Lengkep

    Eusi lawon

    91% (kaasup) - 95% (kaasup)

    asal

    daratan Cina

    CN

    Fujian

    usum

    usum tiris

    kerah

    Kerah Hurungkeun-handap

    cangkeng

    pertengahan cangkéng

    panutupanana Tipe

    seleting

    leungeun baju Style

    biasa

    Komposisi bahan

    Serat sintétik

    Gaya Pant

    biasa

    Gaya hareup

    datar

    Jenis Tutup Pant

    kolor

    Number model

    2SANJIANTAO6

    Leungeun baju Panjang (cm)

    pinuh

    génder

    awéwé

    Tanggal paleupasan

    Autumn 2022

    Pola Pakéan

    Lempeng

    Features1

    mode

    Features2

    Quality High

    Features3

    haneut

    Dumasar pedaran 7

    4.14 Gemblengna
    71.43%
    0%
    14.29%
    0%
    14.29%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 7 pikeun Usum tiis Tilu Potongan Set Awéwé Baju Olahraga Jas Oversized 2022 Musim Gugur Celana Set Baju Kaos Wanita Solid Olahraga Hoodie Baju Olahraga

    1. F *** r -

      Teu siga nu ditanya.

      warna: coklat ukuran: L

    2. S *** s -

      kuantitas hébat

      warna: Khaki ukuran: M

    3. T *** o -

      resep baju ieu panas di California ayeuna tapi nalika tiis handap tracksuit ieu pasti bakal tetep kuring haneut. éta nice jeung kandel Abdi senang ngeunaan eta!

      warna: hideung ukuran: L

    4. B *** r -

      Tracksuit chic

      warna: Khaki ukuran: XL

    5. M *** n -

      Abdi resep baju ieu ka kuring éta lucu pisan sareng leres kana ukuranana

      warna: Abu ukuran: S

    6. 1 *** r -

      Kualitasna alus teuing tapi aya tapi kostumna henteu nganggo luhur anu aya dina poto (((

      warna: Khaki ukuran: M

    7. P *** a -

      Geulis jeung nyaman. Éta sumping ka kuring sababaraha minggu ka tukang sareng ngagaduhan sababaraha set sareng sesah sareng éta masih sampurna. lawon pisan haneut tur padded. Biasana kuring nganggo S tapi kuring nyandak M pikeun tetep langkung lega sareng hit.

      warna: Abu ukuran: M

    SKU: OKNQ0IPZVL96 kategori: ,
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori