Walke talke BAOFENG UV-S9 Plus radio Powerfull Handheld Transceiver sareng UHF VHF Dual Band Long Range

(1 review customer)

49.95$ - 72.18$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 3.60$ via Uellow Standar Pangiriman dina 8-17 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
3.60$
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 5-18
5.38$
Cainiao Standar - SG Air
nuhun
poé 11
76.66$
DHL
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    S587bbf5ec29740a088d6b7044e71d3b9L

    Walke talke BAOFENG UV-S9 Plus radio Powerfull Handheld Transceiver sareng UHF VHF Dual Band Long Range

    49.95$ - 72.18$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Walke talke BAOFENG UV-S9 Plus radio Powerfull Handheld Transceiver sareng UHF VHF Dual Band Long Range

    toko Walke talke BAOFENG UV-S9 Plus radio Powerfull Handheld Transceiver sareng UHF VHF Dual Band Long Range

    Sababaraha produk panas di toko kami, upami anjeun resep, anjeun tiasa klik di handap:

    • 1.BaoFeng UV-S9 Plus nyaéta pamutahiran tina UV-9S. High Power .Dual band / dual display / dual standby, Auto Keypad Lock. FCC ID: 2AU74UV-S9
    • 2.With métode pilihan pikeun ngeusi batre.Multiple mode ngecas.
    • 3.Frequency Range: VHF: 136-174MHz (RX / TX), UHF: 400-520MHz (RX / TX), 65-108MHz (Ngan panarimaan radio FM komérsial). Saluran: 128 grup saluran panyimpen, Broadband (Lebar) 25khz / Narrowband (Sempit) 12.5khz Bisa Dipilih.
    • 4.Batre Li-ion Kapasitas langkung ageung Dilengkepan batré Li-ion 2800mAh. UV-S9 Plus nyaéta hampang tur praktis. Cukup pencét kenop PTT pikeun ngobrol: sanajan peuting ku cara ngaktipkeun senter LED anu diwangun-di sareng komunikasi hands-free Fungsi VOX anu diwangun.
    • 5.Special service:A link ka software programming Baofeng UV-S9 Plus husus sarta firmware bisa disadiakeun haratis nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

    • Model:Baofeng UV-S9 PlusDual band / tampilan ganda / dual standby
      Rentang Frékuénsi: 136-174 / 400-480MHz
      tegangan nominal: 7.4V DC
      Jenis Batré: Batré li-ion
      Kapasitas batré: 2800 mAh
      impedansi anteneu: 50 OHMS
      Operasi mandiri pita A / B (UV UU VV)
      128 grup saluran gudang
      Modeu operasi ménu kontéks
      VFO sareng saluran mémori scan
      Alarm darurat
      Timer timer (TOT)
      0 ~ 9 VOX sasmita dipilih
      PTT & ANI ID
      Radio FM sareng 25 stasiun panyimpen
      Sora komprési-ekstensi
      50 CTCSS / 104 DCS
      High / low kakuatan TX dipilih
      Sibuk saluran konci (BCLO)
      fungsi DTMF
      fungsi OFFSET
      Pita lebar / sempit (25 kHz / 12.5 kHz)
      Fungsi VOX
      fungsi konci sibuk
      Fungsi scan
      Fungsi monitor
      Fungsi Timer Timer (TOT)
      Layar LCD
      Pintonan ganda
      Pintonan fungsi tegangan batré
      Pintonan sareng édit fungsi nami saluran
      Indikator Kakuatan Sinyal
      Fungsi konci keyboard
      obor LED terpadu
      Kawat fungsi clone
      Fungsi alarm darurat
      alarem batré low
      Fungsi hemat énergi
      Luhur / sedeng / kakuatan low TX dipilih
      Sora Cina sareng Inggris gancang
      Beurat: 275g
      Dimensi (LXPXH):58x32x150mm (teu aya anteneu)Paket
      ngawengku:
      1 X Radio portabel
      1 X Anténeu
      1 X batré Li-ion
      1 X Pangecas
      1 X Sabuk klip
      1 X Katapel
      1X Manual pamaké
      1 X Earpiece
    • Sareng aksésoris sanésna gumantung kana pilihan anjeun dina tautan

    beurat 0.55 kg
    dimensi 20 × 15 × 10 cm
    brand Ngaran

    BAOFENG

    GTIN

    2000002883067

    Kapasitas Batré (mAh)

    2800

    asal

    daratan Cina

    Waterproof / Cai-tahan

    teu

    Jangkauan Maksimum

    5km-10km

    Number model

    Baofeng BF-UVS9 Ditambah

    Is_Display

    nuhun

    Tipe Walkie Talkie

    gampang dimawa

    Kaluaran Kaluaran (w)

    5w-10w

    material

    plastik

    Saluran Panyimpenan

    128

    Range frékuénsi

    VHF 136-174 MHz UHF 400-520MHz

    dimensi

    112 * 60 * 35mm (teu kaasup anteneu)

    sertipikasi

    CE, FCC

    ngetik

    Lila Range Walkie Talkie

    Fungsi radio Walkie FM

    65-108MHz

    daya output

    10W

    batre

    2800mAh Li-ion batre

    pitur 1

    carjer kabel USB

    carjer

    Langkung ti hiji mode dieusi

    pitur 2

    kabel carjer carjer

    warna

    hejo

    Vérsi

    Ngaronjatkeun tina baofeng BF UV-S9

    Dumasar pedaran 1

    5.00 Gemblengna
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    1 review pikeun Walke talke BAOFENG UV-S9 Plus radio Powerfull Handheld Transceiver sareng UHF VHF Dual Band Long Range

    1. elsnafawy -

      alus teuing

    SKU: SC7FSFT9L4BC Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori