Kantong Utusan Lalaki Vintage Tahan Air Kantong Taktak Oxford Fashion Lalaki Kantong Usaha Crossbody Kantong Perjalanan Kapasitas Besar

(4 resensi customer)

20.50$ - 22.55$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.56$ via Uellow Standar Pangiriman dina 8-17 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
1.56$
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 14
20.08$
suweng
nuhun
poé 10
48.24$
UPS Digancangkeun
nuhun
poé 11
57.45$
DHL
nuhun
poé 8
57.48$
UPS Express Saver
nuhun
poé 12
57.75$
IP Fedex
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Kantong Utusan Lalaki Vintage Tahan Air Kantong Taktak Oxford Fashion Lalaki Kantong Usaha Crossbody Kantong Perjalanan Kapasitas Besar 1

    Kantong Utusan Lalaki Vintage Tahan Air Kantong Taktak Oxford Fashion Lalaki Kantong Usaha Crossbody Kantong Perjalanan Kapasitas Besar

    20.50$ - 22.55$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Kantong Utusan Lalaki Vintage Tahan Air Kantong Taktak Oxford Fashion Lalaki Kantong Usaha Crossbody Kantong Perjalanan Kapasitas Besar

    ——————–HELELYN———————

    Catetan:
    1-2cm kasabaran pangukuran manual teu bisa dihindari
    Gambar mangrupikeun produk fisik. Nanging, warna saleresna tiasa bénten sareng anu aya dina monitor.

    beurat 0.45 kg
    dimensi 35 × 25 × 10 cm
    asal

    daratan Cina

    GTIN

    2000002548041

    CN

    Hebei

    wujud

    Satchels

    Bahan utama

    Oxford

    pinding Bahan

    poliéster

    pola Tipe

    padet

    hal parabot hiasan di jero

    Kantong Slot Dalam, Ponsel Telepon, Zipper Dalaman Zipper

    kasempetan

    bisnis

    Tempat asal

    Cina (Daratan)

    hal parabot hiasan di luar

    silt Pocket

    génder

    lalaki

    teu karasa

    hipu

    Hiasan

    teu sahiji bae

    gaya

    bisnis

    panutupanana Tipe

    seleting

    Number model

    kantong lalaki

    ukuran

    30 * 14 * 22cm

    Dumasar pedaran 4

    4.25 Gemblengna
    50%
    25%
    25%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 4 pikeun Kantong Utusan Lalaki Vintage Tahan Air Kantong Taktak Oxford Fashion Lalaki Kantong Usaha Crossbody Kantong Perjalanan Kapasitas Besar

    1. A *** i -

      produk alus. seller nyarankeun

      warna: hideung

    2. A *** v -

      warna: Biru kolot

    3. k *** k -

      warna: hideung

    4. CV -

      :}

      warna: Green héjo

    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori