T500 Smart nonton kelir hideung jeung pink fungsi pinuh

(1 review customer)

33.00$

brand: t500
  Énggalan! Dijual tungtung di:

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a

    T500 Smart nonton kelir hideung jeung pink fungsi pinuh

    33.00$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Ngaran Produk
    T500 arloji pinggel pinter
    material
    fungsi
    Fitur: - nelepon rojongan, nyieun / ngajawab / nolak telepon. - Tali bisa diganti, ngarojong Milan / nilon / silikon / olahraga NK
    tali, jsb. - Watch Smart Care Sehat: tekanan darah / denyut jantung / monitor bobo / panginget sedentary, jsb. - Modeu Multi Olahraga:
    ngagulung beuteung / ténis méja / baskét / badmiton / naék / bersepeda, jsb. - Bewara Telepon / pesen: WeChat, QQ, Twitter, Facebook,
    WhatsApp. - Fungsi séjén: kontrol musik / anti leungit / manggihan telepon / jam alarm / stopwatch / kalkulator / almenak spésifikasi: -Layar
    ukuran: 1.54 HD IPS, 240*240 Toel layar 2.5D fox permukaan kapasitif full-fit layar rampa. -CPU chip: MTK2502 -RAM / ROM: 34M / 128M
    -Batre: diwangun-di batré litium, ngeunaan 1-2 poé waktu gawé. -System merlukeun: Android 5.0 jeung luhur, ios 9.0 jeung luhur.
    Pangrojong basa: Inggris, Rusia, Portugis, Perancis, Spanyol, Italia, Indonésia, Polandia, Turki, Ibrani, jsb.
    kaasup: Jam pinter x 1 carjer x 1 manual pamaké x 1 pakét ritel x 1

     

     

     

     

    Rincian penting
    Kapang swasta:
    NO
    Ngaran Brand:
    OEM / ODM
    Number Model:
    T500
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina
    Tampilan Tipe:
    IPS
    Resolusi layar:
    320x240
    layar:
    < 2"
    Tampilan Warna:
    warna
    fitur:
    Toel layar, APP Control, IP67 waterproof
    Sistem operasi:
    ANDROID, IOS
    kaméra:
    Henteu kaméra
    desain:
    bar
    Gerak Tipe:
    Éléktronik
    Bahan band:
    silika gél
    Bahan Case:
    logam campuran
    fungsi:
    chronograph, Pencahayaan, Tracker Kabugaran, Passometer, Panginget Telepon, Jawab Telepon, Push Pesen, Telepon Telepon, Kalénder Permanén, Pangmayaran
    Ngaran Produk:
    T500 Smart Watch
    Master Chip:
    HS6620
    Pintonan layar:
    1.44 inci
    Kamampuh batré:
    180
    Ngecas waktu:
    1 Sajam
    Awak Bahan:
    Awak alloy + IML Bottom Shell
    aplikasi:
    Pas Pro
    warna

    ,

    GTIN

    2000002285496

    Dumasar pedaran 1

    5.00 Gemblengna
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    1 review pikeun T500 Smart nonton kelir hideung jeung pink fungsi pinuh

    1. elsnafawy -

      sampurna

    SKU: N / A kategori: ,
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori