Phomemo T02 Mini Portabel Printer Percetakan Termal 53mm Stiker Wireless Inkless Mini Pocket Printer Self-Napel Label Printer

26.73$ - 40.45$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 7-10 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 7-10
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    S88fbec2eeb9b4c7180a2f4f5f8f26bd5C

    Phomemo T02 Mini Portabel Printer Percetakan Termal 53mm Stiker Wireless Inkless Mini Pocket Printer Self-Napel Label Printer

    26.73$ - 40.45$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Drop-pengiriman Wilujeng sumping !!!

    Kami ngadukung file CSV atanapi anjeun tiasa mesen langsung ka toko Konéng (tiasa nganggo Pluggin Dsers)

    ●Teu aya QR Code! Henteu aya Invoice dina Paket!

    ●Salawasna bisa ngirim kaluar bungkusan dina poé gawé kadua!

    Hubungi kami pikeun nyandak gambar sareng pidéo tanpa tanda cai!

    ●Telepon/Whatsapp: + 86 132 2641 3659

    ● Surélék: [email dijaga]

    Phomemo T02 Mini Portabel Printer Percetakan Termal 53mm Stiker Wireless Inkless Mini Pocket Printer Self-Napel Label Printer

    Phomemo T02 Portabel Mini Bluetooth-cocog Pocket printer

    1. T02 Pocket Printer Print Gambar Hideung jeung Bodas

    2. T02 Mini saku printer jeung téhnologi percetakan termal.

    3. Anjeun tiasa milih fitur dina APLIKASI pikeun nyitak loba téks metot ku cara ngahubungkeun telepon anjeun ka telepon anjeun via Bluetooth-cocog.

    4. Henteu ngan ngajadikeun percetakan leuwih senang, tapi ogé asisten alus pikeun ngaronjatkeun efisiensi.

    Sejenna produk

    1. Métode Percetakan: Percetakan Termal Langsung (henteu mangsi, teu aya toner)

    2. Size: 3.4″x3.5″x1.6″/87x90x40mm

    3. beurat: 5.3oz / 150g

    4. Warna sadia: pink / Héjo / Bodas

    5. Batré: 1000mAh

    6. Ngecas Cara: USB

    7. Sistim cocog: ios & Android

    T02 Printer Daptar bungkusan

    1. T02 Printer * 1

    2. Kabel Daya*1

    3. Panyekel kertas Baffle * 1

    4. Printing Paper * 1

    5. Maual*1

    Phomemo T02 Portabel Mini Thermal Printer 203dpi 53mm Printing Stiker Nirkabel Inkless Mini Pocket Self-Napel Label Printer

    beurat 0.18 kg
    dimensi 3 × 2 × 2 cm
    brand Ngaran

    phomemo

    GTIN

    2000002856832

    panganteur Tipe

    USB

    Nyetak dua sisi

    teu

    ngetik

    Mesin termal

    Modeu Tuang Kertas

    Otomatis

    print Speed

    20ppm

    Ngadukung Percetakan Jaringan

    Nirkabel

    Ukuran Kertas Max

    53mm

    asal

    daratan Cina

    Kacepetan Print Hideung

    10mm / s

    Max. resolusi

    203dpi

    Sanggeus-diobral Service

    Toko urang tilu Penjaminan

    Kacepetan Print Warna

    Print Warna Tunggal

    ukuran

    87 * 90 * 40mm

    aplikasi

    Pikeun Anggoan Bumi

    Jenis jinis

    Tulisan termal

    Tipe Printer Dot Matrix

    Printer tikét universal

    sertipikasi

    CE, FCC, RoHS

    make

    Mesin termal

    Ukuran stiker atanapi Kertas

    50/53mm terus kertas

    Ngaran APP Telepon

    Aplikasi Phomemo

    Sistem Telepon

    pikeun ios, Android

    resolusi

    203DPI

    batre

    1000mhA batré rechargeable

    Sambungan Bluetooth-cocog

    Bluetooth-cocog

    merek

    Phomemo

    Jenis printer

    printer stiker

    Paper Printer

    Timer napel

    Kertas Phomemo

    Self-napel Stiker

    printer labél

    Printer Label Phomemo

    mesin citak

    T02 Pocket printer

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Phomemo T02 Mini Portabel Printer Thermal Printing 53mm Sticker Wireless Inkless Mini Pocket Printer Self-Adhesive Label Printer"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: ZKOS9XQ8BI1K Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori