NOYAFA NF-8508 Network Cable Tester Optical Wire Meter Tracer LCD Digital Rechargeable Network Line Finder Kawat PoE Checker

(62 resensi customer)

78.87$

230 di stock

Rincian pengiriman barang
Pengiriman produk ieu bakal ngarugikeun Gratis via Uellow Selection Standard dina 8-14 dinten
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-14
bebas
Uellow Pamilihan Standar
nuhun
poé 8-17
bebas
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 5-18
10.05$
Cainiao Standar - SG Air
nuhun
poé 13
36.91$
suweng
nuhun
poé 62
36.91$
e-EMS
nuhun
poé 11
53.66$
DHL
nuhun
poé 8
53.74$
UPS Express Saver
nuhun
poé 12
54.91$
IP Fedex
nuhun
  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    NOYAFA NF-8508 Network Cable Tester Optical Wire Meter Tracer LCD Digital Rechargeable Network Line Finder Kawat PoE Checker 1

    NOYAFA NF-8508 Network Cable Tester Optical Wire Meter Tracer LCD Digital Rechargeable Network Line Finder Kawat PoE Checker

    78.87$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Fitur:
    Fungsi Tés Pamancar: kalebet tés kontinuitas kabel, scan kabel, kedip-kedip port, pangukuran panjang kabel, uji PoE, uji QC pikeun sirah kristal, OPM (méteran kakuatan optik) sareng fungsi VFL (lokasi sesar visual).
    Test POE: idéntifikasi otomatis tina midspan / endspan / kakuatan ku 8 cores, idéntifikasi otomatis tina alat baku sarta nonstandard.
    Optik Power Méter: 850/1300/1310/1490/1550/1625nm panjang gelombang switching; unit switching dina dBm, dB, atawa mw, uw, nw; sarta saklar REF.
    Fungsi Lokasi Sesar Visual: ngadeteksi sareng milarian serat serat, kitu ogé masalah sapertos sambungan anu goréng, serat bending atanapi retakan.
    Fungsi panarima: adjustment sensitipitas, 300m no-beban shielded kabel jaringan / kabel jaringan shielded non-kosong, deteksi NCV, fungsi cahaya, jsb
    Non-kontak Tegangan Detecting: panarima bisa dipaké pikeun ngadeteksi tegangan AC tina wiring listrik rumah tangga.
    Fungsi Nyaangan: panarima dirancang kalayan lampu pikeun lampu bantu nepi wewengkon gawé salila operasi.
    Batré Dioperasikeun: boh pamancar sareng panarima diwangun ku batré polimér 1500mAh, henteu kedah ngarobih batré, ngecas tipe-C, kalayan indikator ngecas sareng indikator batré lemah.
    Setélan séjén: kacaangan lampu tukang (tingkat 1/2/3), waktu lampu tukang (MAX/1min/30S/15S), otomatis-off waktos (15min/30min/1h/2h/off), lampu beureum flash dina fungsi VFL (gancang kedip-kedip / kedip-kedip slow / ON).
    Aplikasi Wide: cocog pikeun rékayasa garis jaringan jeung karya pangropéa telekomunikasi, komputer, konduktor logam lianna, jsb

    spésifikasi:
    Bahan: ABS
    Tipe kabel: CAT5 / CAT6
    Tegangan: 60V
    Pakét Beurat: 586g / 20.67oz
    Ukuran pakét: 24 16.5 * * 5.5cm / * 9.45 6.50 2.17 *

    TRANSMITTER:
    Wiremap Port: RJ45
    Kontinuitas Jauh: ≥300m
    Runtuyan kabel sarta Test Sesar: Sumuhun
    STP/NTP: Leres
    Short Circuit panginget: Sumuhun
    Anti jamming sareng Mode Normal: Leres
    Frékuénsi Pangiriman Audio: 455KHz
    Jarak Pangiriman Audio: RJ45 300m
    NVL: 10mW
    Méter Daya: 850/1300/1310/1490/1550/1625nm (panjang gelombang)
    Crimping: RJ45-8 cores, panjangna min ≥10cm
    Low Tegangan Ajakan: Power Supply: 3.7V 1500mAh batré litium polimér
    Ukuran: 148*70*32mm/5.83*2.76*1.26in

    Nampi:
    Scan Ayeuna: ≤300mA
    Kontinuitas Jauh: ≥300m
    Deteksi NCV: Sumuhun
    Lampu: Enya
    Tegangan Low Ajakan: Sumuhun
    Catu daya: batré litium polimér 3.7V 1500mAh
    Ukuran: 198*50*28mm/7.80*1.97*1.10in

    Daptar pakét:
    1 * pamancar
    1 * Panarima
    1 * Jalur adaptor RJ45
    1 * Jalur adaptor RJ11
    1 * Garis Uji Klip Buaya
    1 * Tipe-C Kabel Data
    1 * Earphone
    1 * Kantong Kantong
    1 * Manual (Basa Inggris)

    beurat 0.6 kg
    dimensi 15 × 10 × 15 cm
    brand Ngaran

    NOYAFA

    GTIN

    2000002391708

    asal

    daratan Cina

    sertipikasi

    CE

    Number model

    NF-8508

    ngetik

    Tester Kabel

    paket

    nuhun

    Dumasar pedaran 62

    4.80 Gemblengna
    83.61%
    13.11%
    3.28%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 62 pikeun NOYAFA NF-8508 Network Cable Tester Optical Wire Meter Tracer LCD Digital Rechargeable Network Line Finder Kawat PoE Checker

    1. G *** i -

      Barang alus, pangiriman gancang

      warna: NF-8508 Kapal ti: Républik Czech

    2. V***ć -

      warna: NF-8508 Kapal ti: Cina

    SKU: VJOTN312SHAW Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori