Anyar 4 Warna Pikeun HP 207a Toner Cartridge M283fdw/183fw 215a M255dw/282nw M155 M182nw w2110a w2310A Printer NOT CHIP

harga aslina éta: 44.33 $.jilid dagang ayeuna = 37.68 $.

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pengiriman produk ieu bakal ngarugikeun Gratis via Métode Pengiriman Seller dina 20-38 dinten
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 20-38
bebas
Métode Pangiriman Seller
teu

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    H47779833864a4344ac16067b5d063e26V

    Anyar 4 Warna Pikeun HP 207a Toner Cartridge M283fdw/183fw 215a M255dw/282nw M155 M182nw w2110a w2310A Printer NOT CHIP

    harga aslina éta: 44.33 $.jilid dagang ayeuna = 37.68 $.

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Pikeun HP 207a toner cartridge M283fdw/183fw 215a M255dw/282nw warna printer cartridge M155 M182nw w2110a w2310A bubuk cartridge

    Toner CArtridges Modél: 207A
    Catetan: Henteu nganggo chip
    Vérsi baku: hideung 35 gram warna 35 gram

    Jumlah kaca anu dicitak:
    Versi standar: kira-kira 1500 kaca hideung sareng kira-kira 1500 halaman warna (liputan 5% kanggo gambar A4)

    model lumaku: HP COLOR LASERJET PRO M255DW / M255NW
    HP COLOR LASERJET PRO MFP M282NW/M283FDNM283FDW
    HP COLOR LASER JET PRO M155A/M155NWHP COLOR LASER JET PRO MFP M182N
    M182NW / M183FW

    Ngeunaan Logistik

    1. Kusabab tinta jeung bubuk téh barang husus pikeun transportasi, urang kudu ngangkut bungkusan ngaliwatan logistik lianna. Kalolobaan Éropa, Amérika Kalér, Rusia, jeung sababaraha nagara Asia bisa anjog dina 15-60 poé.
    2. Lamun perlu angkutan logistik gancang, urang boga pilihan logistik nu bisa anjog dina 7-18 poé.
    3. Lamun nangtukeun Konéng toko angkutan standar, urang bisa lulus Konéng toko angkutan standar, sabab aya kamungkinan leutik ngaliwatan inspeksi kaamanan.
    4. Jumlah tracking anjeun meunang teu merta hasil ahir. Bisa robah. Nomer tracking nyaéta nomer tracking anu tungtungna ngahontal daérah anjeun. Urang teu bisa meunangkeun nomer tracking pikeun mindahkeun dina waktu. Urang kudu inquire ngaliwatan angkutan barang forwarder. Upami anjeun peryogi, anjeun tiasa ngahubungi kami 15 dinten saatos barang dikirim.

    ngeunaan Produk

    1. Bungkusan produk bakal robih kusabab produksi. Salami teu mangaruhan pamakean, kami moal ngabalikeun duit anjeun pikeun sengketa ngeunaan inconsistencies bungkusan.
    2. Lamun geus narima produk ruksak jeung produk salah atawa ngabalukarkeun dissatisfaction Anjeun, mangga ngahubungan kami saméméh anjeun muka sengketa.
    3. Mangga mésér nurutkeun modél cartridge tinta nu Anjeun pake. Model anu digambar dina iklan ngan ukur pikeun rujukan. Anjeun kedah mésér modél anu dituduhkeun ku printer anjeun. Kami moal ngimbangan anjeun mésér modél anu salah.
    4. Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami dina waktu.

    Ngeunaan sanggeus-jualan

    1. Upami anjeun nampi produk anu rusak / teu tiasa dianggo, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun pariksa naon masalah produk sareng negotiate,
    2. Lamun kami dikirim produk salah, mangga nyadiakeun gambar produk, beurat pakét sareng inpo nu sejenna, urang boga sistem produk pikeun pariksa.
    3. Lamun meuli produk salah, urang teu bisa nyadiakeun layanan ngabalikeun duit
    4. Upami Anjeun gaduh sengketa ngeunaan kagagalan pangiriman alatan alamat lepat / non-mayar pajeg / teu bisa ngahubungan / jsb, urang teu satuju kana ngabalikeun duit a ,Anjeun kudu maca sagala istilah taliti saméméh meuli, upami anjeun ngagaduhan patarosan, anjeun tiasa ngahubungan kami.

    beurat 0.58 kg
    dimensi 14 × 12 × 8 cm
    brand Ngaran

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002857730

    asal

    daratan Cina

    ngetik

    Toner Cartridge, NOT Jeung Chip

    hal nu husus

    sarua pisan

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "4 Warna Anyar Pikeun Kartrid Toner HP 207a M283fdw / 183fw 215a M255dw / 282nw M155 M182nw w2110a w2310A Printer NOT CHIP"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: TJS7MRZ3YJYY Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori