Headsét Bluetooth Nirkabel Beuheung Sareng Pangurangan Noise Stereo Sareng Kartu Plugin Universal

(76 resensi customer)

5.52$

3892 di stock

Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 5-8 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 5-8
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun
  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Headsét Bluetooth Nirkabel Beuheung Sareng Pangurangan Noise Stereo Sareng Kartu Plugin Universal 1

    Headsét Bluetooth Nirkabel Beuheung Sareng Pangurangan Noise Stereo Sareng Kartu Plugin Universal

    5.52$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Headsét Bluetooth Nirkabel Beuheung Sareng Pangurangan Noise Stereo Sareng Kartu Plugin Universal

    beurat 0.062 kg
    dimensi 18 × 5 × 5 cm
    material

    silika gél

    GTIN

    2000002924487

    Kategori

    Earphones & headphone

    Noise-Pembatalan Aktif

    teu

    volume Control

    nuhun

    Tombol Kontrol

    nuhun

    Prinsip Vokalisme

    dinamis

    Jenis nirkabel

    Bluetooth

    komunikasi

    Nirkabel + kabel

    gaya

    Dina-ceuli

    sertipikasi

    CE

    asal

    daratan Cina

    brand Ngaran

    YP

    Dumasar pedaran 76

    4.71 Gemblengna
    74.67%
    22.67%
    1.33%
    1.33%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 76 pikeun Headsét Bluetooth Nirkabel Beuheung Sareng Pangurangan Noise Stereo Sareng Kartu Plugin Universal

    1. J *** a -

      salaki kuring ngarasakeun headset na. Kuring bakal maréntahkeun kuring hiji anu sampurna.

      warna: hideung

    2. s *** r -

      incu awewe kuring resep! Anjeunna henteu cukup umur pikeun jinis nirkabel. Ieu mangrupikeun pengganti anu saé dugi ka anjeunna siap

      warna: hideung

    3. A *** n -

      barang anu saé pisan sareng persis anu kuring ngarepkeun

      warna: hideung

    4. *** L s -

      headphone Bluetooth unggulan leuwih hade tinimbang diperkirakeun lima béntang tambah pengiriman barang gancang.

      warna: hideung

    5. E *** e -

      Pikeun harga éta oke

      warna: hideung

    6. D *** y -

      Produk anu saé pisan sareng tiasa dianggo saratus

      warna: hideung

    7. Urang Hopper -

      alus

      warna: hideung

    8. M *** z -

      Kuring resep pisan, harga anu saé sareng haneut anu saé, dijagi pisan pikeun pengiriman

      warna: hideung

    9. Urang Hopper -

      Kuciwa pisan. barang pisan flimsy, moal dipasangkeun nepi ka telepon kuring jeung teu senang earbuds ngan ngagantung handap.

      warna: hideung

    10. G *** d -

      Sigana jalan OK. Urang bakal ningali sabaraha lila aranjeunna tahan.

      warna: hideung

    11. J *** n -

      Abdi resep pisan ieu. nyaman jeung lightweight. gampang dipasangkeun sareng telepon kuring

      warna: hideung

    12. L *** d -

      Ieu gaduh kualitas sora anu saé..kontrol gampang dianggo…

      warna: hideung

    13. M *** a -

      Abdi resep pisan. Sorana hébat. Praktis pisan pikeun nelepon sareng nampi. Volumena saé pisan.

      warna: hideung

    14. b *** r -

      Nya kuring ngagaduhan ieu kanggo kuring tapi kuring henteu terang kumaha ngagunakeunana, dugi ka aya anu ngabantosan kuring. tapi teu kunanaon.

      warna: hideung

    15. Urang Hopper -

      Nice pikeun hargana. Kuring keur ngarasakeun ngagem aranjeunna nalika kuring keur leumpang

      warna: hideung

    16. *** L s -

      Kuring sumping sateuacan pesenan sareng kualitas anu saé pikeun hargana

      warna: hideung

    SKU: QLXO24MOB33C Kategori:  tags: ,
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori