NAVIFORCE Militér Chronograph Waterproof Jam Top Brand Lalaki Arloji

(1 review customer)

28.48$ - 31.52$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Produk ieu teu bisa dikirimkeun ka Amérika Serikat (AS).

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    NAVIFORCE Militer Chronograph Jam Tahan Air Top Brand Jam Lalaki 1

    NAVIFORCE Militér Chronograph Waterproof Jam Top Brand Lalaki Arloji

    28.48$ - 31.52$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Modél: NAVIFORCE NF8020L

    Gerakan: Gerakan Kuarsa

    Gender: Lalaki & Lalaki

    Gaya: Pantun & Kasual & Olahraga

    Dial Jandela Bahan Tipe: Kaca Mineral Hardened

    Tipe Bahan Pita: Tali Kulit

    Jenis jepitan: Gesper

    Dipencét diaméterna: 46mm

    Bisi ketebalan: 14mm

    Panjang Band: 260mm

    Band Width: 24mm

    Beurat produk: 91g

    Fitur: 30M Water Resistant, Luminous, Tanggal Tampilan, Chronograph.

    Produk kalebet: jam tangan asli * 1, kartu garansi * 1, instruksi *1

    Urang ngarojong pengiriman barang langsung jeung borongan

    beurat 0.2 kg
    dimensi 11 × 9 × 7 cm
    brand Ngaran

    NAVIFORCE

    GTIN

    2000002348436

    Band Bahan Tipe

    kulit

    Panjang band

    26cm

    jepitan Tipe

    ngaitkeun

    asal

    daratan Cina

    gerakan

    quartz

    Résistansi cai Jerona

    3Bar

    Bahan hal

    logam campuran

    bisi ketebalan

    14mm

    Bahan Buleud & Kasus

    keretas

    Number model

    NAVIFORCE 8020L

    band Width

    24mm

    hal nu husus

    Stop Watch, Tahan Shock, Luminous, Tanggal Otomatis, Chronograph, Kalender lengkep, Tahan Cai

    dipencét diaméterna

    46mm

    sertipikasi

    teu sahiji bae

    Wangun hal

    buleud

    Dipencét Jandela Bahan Tipe

    Hardlex

    item Tipe

    quartz Wristwatches

    Lalajo Lalaki 2022

    Arloji Lalaki 2022

    Olahraga Watch

    Arloji Militér Relogio Masculino

    Turun

    Leres, teu aya inpormasi harga dina pakét

    arloji naviforce pikeun lalaki

    Tentara Militer Watch pikeun lalaki

    gaya

    Méwah Olahraga Kasual arloji Usaha

    gaya 2

    Pantun Kreatif Multi-fungsi arloji

    Lalaki Watch & Jalu Arloji

    relogio hombre Relogio Masculino

    warna

    emas héjo hideung siliver biru jam tangan lalaki

    Dumasar pedaran 1

    5.00 Gemblengna
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    1 review pikeun NAVIFORCE Militér Chronograph Waterproof Jam Top Brand Lalaki Arloji

    1. G *** a -

      lalajo Top.
      Babandingan harga-kualitas anu saé.

      warna: SGNGN-BOX

    SKU: Y0KIT58NC8H9 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori