Motivational Cai Botol Nginum Botol Jeung Time Marker pikeun sakabéh Olahraga Portabel Reusable Plastik

7.23$ - 7.34$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 5-8 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 5-8
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a

    Motivational Cai Botol Nginum Botol Jeung Time Marker pikeun sakabéh Olahraga Portabel Reusable Plastik

    7.23$ - 7.34$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Motivational Cai Botol Nginum Botol Jeung Time Marker pikeun sakabéh Olahraga Portabel Reusable Plastik

     

    Punten dicatet yén:

    1: Kamampuhan anu béda dijual dina harga anu béda. Aya 300 mililiter per cangkir, 750 mililiter per sapotong, 2 liter per sapotong, sarta tilu sét cangkir. Punten parios kapasitas cangkir sacara saksama nalika mesen

    2: Skala dina cangkir béda ti skala sabenerna. Punten tingal skala anu ditandaan dina halaman wéb kami

    3: Henteu aya jarami dina botol 300ml, ngan ukur 2liter sareng 750ml gaduh jarami

    4: Dua jinis tutup botol dikirim sacara acak

    Warna: ungu, pink, héjo, biru
    Bahan: PC, PP, silikon

     

    Motivational Quote & Time Marker: Kalayan waktos sareng kutipan inspirasi anu unik, botol cai ieu ngukur asupan cai sapopoé anjeun sareng ngalacak tujuan anjeun. A kudu boga pikeun sagala gol kabugaran.

    Leakproof & Gampang Diinum: Leak proof ngonci tutup nyegah 100% bocor. Ogé, jug cai satengah galon jeung jarami, éta panjang nepi ka handap, jadi Anjeun bisa gampang nginum.

    Ukuran Sampurna & Gampang Dibawa: Botol cai 64 oz mastikeun anjeun mikaresep hiji botol cai pinuh / kendi tanpa kedah sering ngeusian. Henteu ageung teuing pikeun dibawa ka gim / sakola / kantor. Lebar sungut cukup badag pikeun ngidinan és batu jeung bungbuahan kana inuman anjeun gampang.

    Bébas BPA & Gampang Dibersihkeun: Dijieun tina plastik kelas dahareun kualitas luhur, kendi cai ieu 100% BPA & bebas toksik, teu bau sareng séhat pikeun nginum sapopoé. Tutup sareng jarami sadayana tiasa dibongkar sacara mandiri sareng gampang dibersihkeun.

    Adegan anu lumaku & Kado Idéal: Pikeun warna anu terang sareng gampang dibawa, éta ide anu saé pikeun diri anjeun, réréncangan, kulawarga, sareng kolega pikeun ngabantosan aranjeunna tetep caian sareng nikmati gaya hirup séhat.

     

     


     

    kapasitas

    Palapis anti korosi

    teu dilengkepan

    Cai ngagolak

    Henteu tiasa dianggo

    Kagiatan outdoor

    wisata

    Bibit Botol

    botol cai jeung jarami

    hal nu husus

    Eco-Friendly, bisi

    sertipikasi

    CIQ

    Kinerja Insulasi Termal

    teu sahiji bae

    Jenis Plastik

    PP

    Number model

    botol cai olahraga

    wujud

    kalawan tutup

    Jalma Terapan

    déwasa

    suplai Tipe

    Dina-Bursa Item

    material

    plastik

    Métode Ngalir Cai

    Tipe Straw

    gaya

    olahraga

    asal

    daratan Cina

    Drinkware Tipe

    botol cai

    warna

    , ,

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Botol Nginum Botol Cai Motivasi Sareng Pananda Waktos pikeun Sadayana Plastics Portable Reusable Olahraga"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: 1005005797626313 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori