Mini Portabel Printer Phomemo M110 Bluetooth-cocog Usaha Barcode Tag Harga Kabel Wireless Sticker Thermal Label Printer

59.77$ - 66.56$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pengiriman produk ieu bakal ngarugikeun Gratis via Uellow Standard Shipping dina 8-17 dinten
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
bebas
Uellow Standar Pangiriman
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    S084a45e1be054d21a1ed7e79f65a40faR

    Mini Portabel Printer Phomemo M110 Bluetooth-cocog Usaha Barcode Tag Harga Kabel Wireless Sticker Thermal Label Printer

    59.77$ - 66.56$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    spésifikasi:

    -Bahan: ABS + Metal
    -Jenis Cetak: Percetakan gratis tinta
    -Ukuran: Approx. 178 * 148 * 72 mm
    -Paper Kamampuh spésifikasi: 20-50mm
    -Beurat pakét: 516 g
    -Batre: Batré Litium (dipasang)
    -Interface: 5V, micro USB
    - Resolusi: 203 dpi
    - Rojongan System: pikeun ios + Android atawa saluhureuna

    beurat 0.45 kg
    dimensi 15 × 18 × 5 cm
    brand Ngaran

    AEVYVKV

    GTIN

    2000002857204

    panganteur Tipe

    Bluetooth

    Nyetak dua sisi

    teu

    ngetik

    Mesin termal

    Modeu Tuang Kertas

    Ngagulung Feed

    print Speed

    12ppm

    Ngadukung Percetakan Jaringan

    Wired / Wireless

    Ukuran Kertas Max

    50mm

    asal

    daratan Cina

    Memori internal

    teu sahiji bae

    Kacepetan Print Hideung

    12ppm

    Max. resolusi

    203dpi

    Kacepetan Print Warna

    12ppm

    aplikasi

    Pikeun Komérsial

    Jenis jinis

    Tulisan termal

    Tipe Printer Dot Matrix

    GM gulungan dot matrix printer

    sertipikasi

    CE, FCC, RoHS

    Number model

    M110

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Pencetak Mini Portabel Phomemo M110 Cocog sareng Bluetooth Barcode Bisnis Harga Tag Kabel Wireless Sticker Printer Label Termal"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: 3X0Y1S9EQH6K Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori