Mini 12V Car Batre Tester Digital Alternator Tester

(106 resensi customer)

4.58$

495 di stock

Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 7-10 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 7-10
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun
  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Mini 12V Mobil Batre Tester Digital Alternator Tester 1

    Mini 12V Car Batre Tester Digital Alternator Tester

    4.58$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    fitur:

    【12V CAR BATTERY TESTER】 Lamun batréna kudu diganti atawa ngan perlu ngecas, BM310 tester batré mobil ngabejaan Anjeun kaséhatan batré ku batré jeung alternator test. Ieu pikeun sakabéh sistem ngecas 12V, kaasup biasa banjir, AGM plat datar, AGM spiral jeung gél accu pikeun kandaraan, forklifts, mobil hibrid, SUVs, Pickups, Parahu, motor, Trailers perjalanan.
    【Cék alternator sareng 6 INDIKATOR LED】 Batré Mate pikeun kaayaan kaséhatan batré mobil mariksa kalayan tampilan 6 LED nunjukkeun kaayaan, héjo hartina alus/pinuh, oranyeu hartina tengah, beureum hartina low. sederhana, Intuitif sareng jelas.
    【INDIKATOR Akurat kanggo Peringatan Awal】 Kawat tambaga murni sareng klip ngajantenkeun konduktivitas anu saé, sensitipitas luhur (akurasi ngahontal 0.1V) tiasa maca tegangan batré sacara akurat, sanaos mobil anjeun henteu nunjukkeun éta, éta tiasa masihan anjeun peringatan dini.
    【Fungsi panyalindungan sabalikna】 Ieu nyegah burnout disababkeun ku misoperation antara (+) pos batré jeung (-) terminal kabel.It mantuan pikeun manjangkeun umur produk jeung ngajaga accu mobil.
    【Layanan alus teuing】 Desain No-slip ngajadikeun anjeun bisa make eta flexibly sanajan maké gloves.Multi-basa Manual pamaké: Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol, Italia jeung saterusna.

    spésifikasi:

    - Kuantitas LED: 6 (2 beureum, 3 héjo sareng 1 konéng)
    - Bahan kawat: tambaga 0.06 milimeter pasagi
    – Maks. tegangan jeung ayeuna: 13.9V 15A
    - Panjang kawat: 25cm / 9.84in
    - Ukuran panguji batré: 12.4 x 5 x 1.8 cm / 4.9 x 2 x 0.7 inci (kira-kira)
    6 Indikator Lampu LED
    * Pariksa sateuacan ngeusi batre: Batré hirup, "OK" kanggo dicas.
    *Cék alternator: ngagancangkeun mesin anjeun ka 2000 rpm nalika lampu héjo hurung, sirkuit ngecas ok.
    *Cék batré: nunjukkeun persentase ngecas dina batré.
    *Canking cranking: lampu beureum nunjukkeun tegangan ti Alternator leuwih luhur.

    Daptar bungkusan:

    1*12V batré tester

    Naha milih BM310 BATTERY TESTER?
    Fungsi panyalindungan sambungan sabalikna: operasi uninterrupted, panyalindungan pinuh tina garis surge, aksés tekanan anti-malik. Tempo hasil tés batré gancang jeung akurat - sakabéh prosés nguji nyokot ngan 3 detik. Lulus tes sinyal frekuensi rendah tanpa tés ngaleupaskeun éksternal pikeun beban anu ageung. Nangtukeun langsung naha tegangan ngecas kendaraan normal. Taya leakage, euweuh panas, euweuh sparks, operasi aman. Bisa mikawanoh status overload batré mobil. Bisa nembongkeun kaayaan batré.
    BM310: Batré Mobil 12V sareng Penguji Alternator pikeun Mobil / SUV / Truk Lampu / Motor Ngan cocog sareng kendaraan 12V, sapertos Mobil (Henteu ngan ukur mobil gas, tapi ogé pikeun mobil listrik Hybrid), SUV sareng motor, treuk ringan.
    Entong ngadukung treuk 24V!

    beurat 0.065 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    asal

    daratan Cina

    GTIN

    2000000009193

    Type bahan

    ABS

    Fitur husus

    Pariksa kaayaan Batré / Alternator

    Voltaseu

    12V

    Cocog jeung mobil

    Kabéh batré mobil jeung motor

    fitur 1

    Pariksa status alternator,

    fitur 2

    Pariksa status batré

    LED kuantitas

    6 LED (3 Héjo, 2 Beureum, 1 Konéng)

    tegangan Max jeung ayeuna

    13.9V 15A

    Dumasar pedaran 106

    4.64 Gemblengna
    80.19%
    12.26%
    2.83%
    0.94%
    3.77%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 106 pikeun Mini 12V Car Batre Tester Digital Alternator Tester

    1. L *** z -

      Anjog gancang di Ferreñafe - Peru

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    2. s *** n -

      Ulah nampi produk

      warna: Kapal BM320 ti: Cina

    3. y *** a -

      sakapeung alat henteu masihan jawaban anu positif🥹

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    4. Kuring *** e -

      Produk anu saé Hatur nuhun sanaos kuring nampi harga anu lemah

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    5. D *** z -

      produk Good

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    6. a *** r -

      Mantaz.

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    7. g *** r -

      Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang. Alus

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    8. Urang Hopper -

      nice produk

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    9. S *** i -

      warna: Kapal BM320 ti: Cina

    10. A *** c -

      ok

      warna: Kapal BM320 ti: Cina

    11. D *** a -

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    12. Urang Hopper -

      alus pisan

      warna: Kapal BM320 ti: Cina

    13. Z *** c -

      Seller anu saé, pengiriman gancang.

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    14. W *** a -

      barang alus

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    15. E *** k -

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    16. J *** v -

      Topi pinuh.

      warna: Kapal BM310 ti: Cina

    SKU: 4UZMEUF0YPRT Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori