Kasus Komputer Mid-Tower sareng RGB LED Strip, ATX, ITX, 7 Slot PCI, USB 2.0 / 3.0 PC Gamer

  Énggalan! Dijual tungtung di:

Produk ieu ayeuna kaluar tina stock na sadia.

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Hf12271a503f04d8e9aa3fa91f519b7f05

    Kasus Komputer Mid-Tower sareng RGB LED Strip, ATX, ITX, 7 Slot PCI, USB 2.0 / 3.0 PC Gamer

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    beurat 5.5 kg
    dimensi 52 × 28 × 50 cm
    brand Ngaran

    NoEnName_Null

    GTIN

    2000002840251

    asal

    daratan Cina

    ngetik

    ajeg

    Tipe Chassis

    Desktops

    Number model

    Dupi kapal ninggalkeun rev.

    Palabuhan hareup

    USB

    gaya

    Kalayan kipas angin

    aplikasi

    desktop

    formulir Factor

    ATX

    material

    acrylic

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Kasus Komputer Mid-Tower sareng Strip LED RGB, ATX,, ITX, 7 Slots PCI, USB 2.0 / 3.0 pc gamer"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: Z19S66AD5DFF Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori