Lalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve

(4 resensi customer)

  Énggalan! Dijual tungtung di:

Produk ieu ayeuna kaluar tina stock na sadia.

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Lalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve Uellow

    Lalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Lalaki Satengah Kerah Tinggi Lengan Panjang Kaos Bottoming Lalaki Kaos Lengan Panjang Musim Gugur sareng Usum Setengah Kerah Tinggi Fashion Termal

    * Ukuran Tag: M ~ 2XL, Punten pastikeun yén pangukuran saleresna ieu cocog sareng anjeun.

    Bagan ukuran (1 inci = 2.54cm)

    Tag Ukuran

    M

    L

    XL

    2XL

    dada

    cm

    82

    86

    92

    100

    inci

    32.3

    33.9

    36.2

    39.4

    taktak

    cm

    37

    38

    40

    42

    inci

    14.6

    15.0

    15.7

    16.5

    leungeun baju

    cm

    56

    57

    58

    59

    inci

    22.0

    22.4

    22.8

    23.2

    panjang

    cm

    62

    64

    66

    68

    inci

    24.4

    25.2

    26.0

    26.8

    Diukur saméméh keur stretched, katelah Data Datar diteundeun, Mangga ngidinan 1 ~ 2cm simpangan

    Lalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve Uellow

    * Bahan Kain: Poliéster

    * Warna Item: Salaku Gambar Témbongkeun

    * Kaayaan barang: 100% Anyar
    * Eusi Paket: 1 * Top (Teu Kaasup Asesoris)

    Kumaha carana milih ukuran anu pas?

    1) Paké pakéan sarupa pikeun ngabandingkeun jeung ukuran

    2) Pilih ukuran anu langkung ageung upami ukuran anjeun sami sareng bagan ukuran ukuran datar

    Catetan:

    1. Warna nyata item tiasa rada béda ti gambar anu dipidangkeun dina situs wéb anu disababkeun ku seueur faktor sapertos kacaangan monitor anjeun sareng kacaangan cahaya.

    2. Mangga ngidinan slight ukuran manual simpangan pikeun data.

    Lalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve Uellow
    Lalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve UellowLalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve Uellow

    beurat 0.25 kg
    dimensi 20 × 15 × 2 cm
    brand Ngaran

    teu sahiji bae

    GTIN

    2000002893912

    asal

    daratan Cina

    CN

    Jiangsu

    material

    poliéster

    pola Tipe

    padet

    Naha Jeung Wol

    teu

    Sanggep Sanggup

    teu

    kakandeleun

    standar

    Gambar Jorang

    teu

    Dumasar pedaran 4

    4.00 Gemblengna
    75%
    0%
    0%
    0%
    25%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 4 pikeun Lalaki Satengah High Collar Bottoming Shirt Long Sleeve

    1. x***r -

      Geulis pisan sareng tepat

      warna: bodas ukuran: l Kapal ti: Cina

    2. f *** a -

      Sapotong anu saé, tapi aya cacad

      warna: Royal bulao ukuran: XL Kapal ti: Cina

    3. j *** a -

      warna: hideung ukuran: l Kapal ti: Cina

    4. z***r -

      Lucu pisan

      warna: bodas ukuran: l Kapal ti: Cina

    SKU: 92HRF8CNWMYD Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori