Lalaki Ngajalankeun Sapatu Luar Breathable Athletic Olahraga Sapatu High Quality

(109 resensi customer)

20.60$ - 27.79$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 12.82$ via Uellow Standar Pangiriman dina 8-17 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
12.82$
Uellow Standar Pangiriman
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Sapatu Lari Lalaki Luar Sapatu Olahraga Atlétik Bernapas Kualitas Luhur 1

    Lalaki Ngajalankeun Sapatu Luar Breathable Athletic Olahraga Sapatu High Quality

    20.60$ - 27.79$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Desainer Anyar Lalaki Ngajalankeun Sapatu Luar Breathable Athletic Olahraga Sapatu Kualitas Tinggi Nyaman Lemes Jogging Sneakers Zapatillas

    Sejenna produk

    tips:

    1.Kumaha carana abdi tiasa ngalacak parsél abdi?
    Anjeun tiasa ngalacak parsél anjeun dina halaman wéb ieu nganggo nomer pelacakan anjeun: www.17track.net/en (Disalin kana browser pikeun muka)
    2.What bisa I do lamun waktu panyalindungan meuli keur ngajalankeun kaluar?
    Upami waktos panyalindungan pameseran anjeun parantos lami, punten ngahubungi kami sareng kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun manjangkeun. Janten artos anjeun moal lebet kana rekening abdi.
    ngeunaan pengiriman barang
    1. Upami anjeun peryogi pakét anjeun dikirim ku DHL, FEDEX, EMS, UPS, mangga ngahubungi kami. kami bakal ngamutahirkeun kiriman pikeun anjeun. Sadaya produk dikirim ku CN Post Air Mail atanapi Epacke
    2. Urang bakal nganteurkeun kaluar pakét anjeun dina hareup 1-7 poé sanggeus kami nampi pamayaran Anjeun
    3. Urang teu bisa ngadalikeun lamun kantor pos nyangsang. Sabar sareng kami bakal tetep kontak sareng anjeun sareng kantor pos. Ieu mangrupikeun waktos pangiriman rujukan.
    Waktos Pangiriman
    a.DHL biasana nyokot 3-5 poé gawé (teu kaasup libur na sabtu minggu)
    b.EMS biasana nyokot 6-10 poé gawé (teu kaasup libur na sabtu minggu)
    c.ePacket biasana nyokot 15-25 poé gawé (teu kaasup libur na sabtu minggu)
    d.China Post Kadaptar Air Mail
    1) 7-15 dinten damel ka Asia
    2) 15-35 dinten damel ka Euro Kulon, Oséania sareng Timur Tengah
    3) 35-50 dinten damel ka Amérika Kidul sareng Afrika
    Ngeunaan ngabalikeun duit
    1.Upami teu aya inpormasi nyukcruk saatos sabulan atanapi henteu dikirimkeun saatos 2 bulan. Anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun ménta resend atanapi refound. Anjeun teu kedah muka sengketa, ngan perlu ngahubungan kami pikeun ngajawab masalah anjeun.

    2.Please Catetan: Urang teu nutupan item nu mana wae nu ruksak sanggeus pamakéan atawa salaku hasil tina karuksakan cai. Kami henteu nanggungjawaban kanggo tugas adat atanapi pajak impor.
    Lengkah 1) Hubungi kami liwat pusat pesen Alibaba.
    Lengkah 2) Anjeun kudu nyadiakeun saloba jéntré ngeunaan masalah anjeun gaduh
    Lengkah 3) The otorisasina balik bakal dikaluarkeun.
    Lengkah 4) Anjeun kudu ngabalikeun barang pikeun bursa sapuk atawa ngabalikeun duit duit. Kabéh biaya pengiriman barang balik téh tanggung jawab nu meuli.
    Tentang Kami
    KINGBOOK mangrupikeun penjual sapatu profésional, tim kuring nyayogikeun sapatu kualitas luhur sareng jasa profésional, punten yakin mésér di toko kuring. Upami anjeun peryogi bantosan langkung seueur, mangga ngahubungi kami. Kami ogé ngalayanan pikeun grosir sapatu sareng penjual dropshipping.
    Ngeunaan Eupan Balik
    Hatur nuhun pikeun pesenan anjeun di toko kuring.

    1. Upami anjeun wareg sareng pesenan anjeun, punten tinggalkeun ALL 5 STARS Eupan Balik (Peunteun Detil: Pedaran, Komunikasi, Kecepatan Pengiriman), Upami anjeun tiasa
    ninggalkeun poto jeung leuwih kecap jeung eupan balik béntang 5, anjeun bakal nulungan batur. Hatur nuhun kana kahadean anjeun.
    2.lamun pikir urang bisa ngalakukeun hadé, mangga ngahubungan kalawan Service Palanggan urang first.We bakal masihan anjeun jawaban satisfing.

    beurat 0.8 kg
    dimensi 30 × 20 × 10 cm
    brand Ngaran

    KINGBOOK

    GTIN

    2000002279624

    Upper Bahan

    Bolong (Air bolong)

    usum

    Spring / Autumn

    hal nu husus

    Breathable, Ringan, Hard-Ngagem

    Fit

    Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun

    Number model

    4642, 4642

    Ngaran Department

    dewasa

    pinding Bahan

    bolong

    Insole Bahan

    Eva

    Outsole Bahan

    TPU

    panutupanana Tipe

    Renda-up

    Sapatu Jenis

    dasar

    asal

    daratan Cina

    Dumasar pedaran 109

    4.56 Gemblengna
    76.85%
    9.26%
    9.26%
    1.85%
    2.78%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 109 pikeun Lalaki Ngajalankeun Sapatu Luar Breathable Athletic Olahraga Sapatu High Quality

    1. Y *** a -

      Abdi gaduh 40 sareng éta rada ageung… éta lega instep Abdi henteu resep pisan tapi éta saé pisan

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 40

    2. م***د -

      Abdi henteu kedah.

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 46

    3. M *** h -

      Langkung saé,, tibatan anu kuring tangguh,, pisan! Sapatu anu saé, hatur nuhun !!

      warna: S201 Sapatu Abu ukuran: 46

    4. Urang Hopper -

      Sneakers hébat. Tétéla badag-maréntahkeun hiji deui. Anjog leuwih awal ti tanggal nu ditangtukeun

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 43

    5. A *** n -

      Produk saé, kualitas saé, langkung saé tibatan gambar

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 43

    6. a *** r -

      Nice pasangan ténis

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 46

    7. M *** v -

      Kualitasna saé, dugi ka gancang tanpa masalah. Hatur nuhun pisan.

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 42

    8. M *** o -

      Sapatu anu saé! Kuring ngan freaking kaluar ngeunaan kumaha carana dasi aranjeunna! Butuh pituduh

      warna: S201 Sapatu Abu ukuran: 45

    9. D *** h -

      Aranjeunna kook pohara alus- asli dina sagala cara. Éta ogé pisan comfy jadi kuring maréntahkeun 2 pasang jeung pasangan séjén kalawan pamajikan kuring anu bagja pisan ayeuna manehna boga ffotwear unik comfy leumpang anjing urang- GOOD GEAR-Terus up. David di Inggris

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 39

    10. A *** s -

      Abdi gaduh sapatu ukuran 44-45 Euro. Di dieu maréntahkeun 47. Ukuran ok. sapatu ieu karasaeun kawas selop atawa sock kalawan platform rubbery. Hayang yén aranjeunna karasaeun sapertos sapatu olahraga standar. Baca loba review yén sanggeus sababaraha waktu aranjeunna peupeus. Miharep aranjeunna bakal lepas panjang. Bakal nyobian mesen langkung saatos sababaraha waktos upami kualitasna bakal ok

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 47

    11. E *** i -

      Aranjeunna ngadamel sapotong kulit dina tungtung sapatu, éta ngajadikeun ramo anjeun teu nyaman pisan, sanés sapatu pikeun ngagem.

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 41

    12. Urang Hopper -

      Produk hébat gancang dikirim sareng dikirim ka Inggris ..sering dikagumi sareng dipuji nalika dianggo ... dampal suku jerona gancang ngagem tapi kuring ngan ukur nambihan insole .. ngagaleuh kadua ieu kalayan harga anu saé

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 44

    13. 천***김 -

      Kami wareg jeung biaya desain Harga!

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 41

    14. j *** j -

      Pasangan anu saé pisan, persis sapertos dina poto. Abdi nyarankeun

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 36

    15. abdi *** l -

      teu genah

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 45

    16. s *** n -

      Sapatu lemes pisan henteu dampal sukuna
      Kualitas pikeun marios
      Geulis ti kajauhan tapi jauh tina geulis

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 44

    17. U *** r -

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 42

    18. F *** a -

      Nomer na 40 henteu. Sarua jeung di Brazil, éta leuwih leutik

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 40

    19. J *** a -

      Kasaruaan ukuran anu dipasihkeun ku supplier henteu saluyu sareng ukuranana, saur ukuran Cina 44 sami sareng 27cm tapi langkung ageung sareng pengiriman barang uih deui langkung mahal sareng peryogi mésér deui tina ukuran anu pas.

      warna: S20 Beureum Konéng Sapatu ukuran: 44

    SKU: 29JEDS49WVWH Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori