Lalaki PU Kulit Taktak Pantun Bisnis Tas Selempang Tas Kantong Hideung Kantong Tas Laptop Lalaki sareng Tali Taktak 2022new

harga aslina éta: 30.13 $.jilid dagang ayeuna = 27.11 $.

9975 di stock

Rincian pengiriman barang
Pengiriman produk ieu bakal ngarugikeun Gratis via Uellow Standard Shipping dina 8-17 dinten
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
bebas
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 7-16
8.91$
Uellow Premium Pangiriman
nuhun
poé 5-18
9.29$
Cainiao Standar - SG Air
nuhun
poé 12
26.36$
IP Fedex
nuhun
poé 14
40.17$
suweng
nuhun
poé 61
40.17$
e-EMS
nuhun
poé 8
57.93$
UPS Express Saver
nuhun
  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Lalaki Kulit PU Kulit Pantun Tas Selempang Bisnis Tas Kantong Hideung Kantong Koper Laptop Lalaki sareng Tali Taktak 2022new 1

    Lalaki PU Kulit Taktak Pantun Bisnis Tas Selempang Tas Kantong Hideung Kantong Tas Laptop Lalaki sareng Tali Taktak 2022new

    harga aslina éta: 30.13 $.jilid dagang ayeuna = 27.11 $.

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Lalaki PU Kulit Taktak Pantun Bisnis Tas Selempang Kantong Hideung Kantong Koper Laptop Lalaki sareng Tali Taktak

    >> Pamayaran

    Kami nampi ESCROW / Kartu Kredit Sareng VISA. Transfer Kawat Bank ka Bank; Persatuan urang Barat.

    >> Pangiriman & kaayaan

    Biasana kiriman tiasa diatur dina 3 dinten kerja saatos nampi pamayaran. Unggal item bisa shipped kaluar lamun pembayaran narima saméméh 5:00 p.m. unggal poé.
    Waktu transit surat diperkirakeun pangalusna, tapi teu dijamin. Salaku waktu transit variasina.
    Meuli tanggung jawab pikeun kiriman balik.

    >> Kontak kami

    Karusakan pengiriman kedah dilaporkeun dina 5 dinten kerja dimana produkna dikirimkeun.
    Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kalawan kami, kami bakal ngajawab ASAP.
    Kami bakal ngajawab patarosan anjeun via email, mangga parios email anjeun kanggo jawabanana.

    >> Eupan Balik

    urang ngajelaskeun item sakumaha ogé kami bisa. Lamun urang geus lasut hal, mangga hayu urang nyaho.
    Punten e-mail ka kuring sateuacan masihan eupan balik upami anjeun henteu resep kana barang anjeun, supados urang tiasa ngerjakeunana.
    Pembeli Internasional - Punten Catet: Kawajiban impor, pajeg, sareng biaya henteu kalebet dina harga barang atanapi biaya pengiriman

    beurat 0.32 kg
    dimensi 11 × 11 × 11 cm
    brand Ngaran

    HERBATA

    GTIN

    2000002545170

    Bahan utama

    PU

    pinding Bahan

    gambaran

    asal

    daratan Cina

    CN

    Guangdong

    Komposisi bahan

    PU

    panutupanana Tipe

    seleting

    Jangkungna Barang

    19cm

    item Tipe

    Briefcases

    item Panjang

    28.5cm

    génder

    Unisex

    Tempat asal

    Cina (Daratan)

    item Beurat

    0.28kg

    Jumlah gagang / Tali

    hiji

    gaya

    ANCANG

    Item Lebar

    5.5cm

    pola Tipe

    padet

    Number model

    672681111801

    hal parabot hiasan di jero

    Pocket Cell Phone

    Pakem / Tali Tipe

    lemes nanganan

    hal parabot hiasan di luar

    padet Kantong

    ukuran

    14 inci

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Lalaki PU Kulit Taktak Pantun Bisnis Kantong Crossbody Tas Kantong Hideung Kantong Koper Laptop Lalaki sareng Tali Taktak 2022new"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: 9TPXYW6W0PFS Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori