Lalaki PU Kulit Briefcases Kualitas Tinggi Kulit Sapi Handbags Lalaki Selesai Messenger Tas pikeun Ipad Lalaki Taktak Kantong

(25 resensi customer)

harga aslina éta: 39.74 $.jilid dagang ayeuna = 20.67 $.

432 di stock

Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 3.53$ via Uellow Standar Pangiriman dina 8-17 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
3.53$
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 48
3.76$
SF Express
nuhun
  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Lalaki PU Kulit Briefcases Kualitas Tinggi Kulit Sapi Handbags Lalaki Selesai Messenger Tas pikeun Ipad Lalaki Taktak Kantong 1

    Lalaki PU Kulit Briefcases Kualitas Tinggi Kulit Sapi Handbags Lalaki Selesai Messenger Tas pikeun Ipad Lalaki Taktak Kantong

    harga aslina éta: 39.74 $.jilid dagang ayeuna = 20.67 $.

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Ukuran: Panjang sareng rubak kantong sakitar 19 * 11 * 24cm. Panjang sareng rubak tali taktak sakitar 160 * 3cm. Kasalahanna sakitar 1cm.
    Konversi: 1 inci = 2.54cm, 1cm = 0.393 inci
    Tip Haneut: Punten ngingetkeun yén kusabab épék pencahyaan, setélan kacaangan / kontras monitor jsb, tiasa aya sababaraha bédana sakedik dina nada warna poto situs wéb sareng barang anu saleresna.
    Ukuran Barang ku panangan, tiasa janten 1cm benten, pamahaman jenis anjeun bakal langkung ngaapresiasi.

    beurat 0.45 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    wujud

    FLAP

    GTIN

    2000002542780

    pinding Bahan

    poliéster

    asal

    daratan Cina

    CN

    Hubei

    Bahan utama

    Kulit Asli

    kasempetan

    sasakabeh bisa

    pola Tipe

    padet

    hal parabot hiasan di jero

    Taya Pocket

    hal parabot hiasan di luar

    silt Pocket

    génder

    lalaki

    panutupanana Tipe

    seleting

    gaya

    mode

    teu karasa

    hipu

    Hiasan

    teu sahiji bae

    Dumasar pedaran 25

    4.84 Gemblengna
    84%
    16%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 25 pikeun Lalaki PU Kulit Briefcases Kualitas Tinggi Kulit Sapi Handbags Lalaki Selesai Messenger Tas pikeun Ipad Lalaki Taktak Kantong

    1. g *** r -

      Sedengkeun pikeun kuring, kantong ieu teu patut duit mayar eta. Panginten dina poto sareng anu dikirimkeun ka kuring mangrupikeun kantong anu béda. Leatherette ipis, bentukna teu tahan. Kuring milih éta kusabab ukuran anu kuring peryogikeun.

      warna: hideung

    2. Sunda *** r -

      Penjual anu tanggung jawab. Pesenan sumping langkung gancang tibatan wates waktu. Tas minuhan ekspektasi kuring. Seller sareng kuring nyarankeun éta.

      warna: hideung

    3. g *** v -

      Muhun, nuhun!

      warna: hideung

    4. 0 *** r -

      Sadayana aya bau tapi teu kritis seueur kantong pesenan senang ningali sabaraha cekap pikeun anu ngajual hatur nuhun

      warna: hideung

    5. j *** j -

      Dina kecap, hébat.

      salaki kuring geus jadi senang ngeunaan eta.
      Anjeunna tiasa sagalana di blames.
      Plus ukurannya pas.

      warna: hideung

    6. Kuring *** o -

      warna: hideung

    7. T *** a -

      Hatur nuhun, kantong alus, ogé, kalawan bau. Kuring miharep éta bakal luntur

      warna: hideung

    8. abdi *** r -

      Kualitas anu saé sapertos katerangan dugi sateuacan waktos anu disarankeun

      warna: hideung

    9. V *** v -

      Kantongna didamel saé, ngirim sareng pangiriman gancang, jahitan dijahit ku edging plastik, anu bakal ningkatkeun umur jasa sareng ngaleungitkeun rubbing. Tapi hiji-hijina minus sareng anu signifikan nyaéta ukuran anu alit, kanyataanna éta kantong anu langkung ageung tibatan dompet. Pikeun mawa dokumén jeung trifles bakal balik jeung kahirupan sapopoe pasti teu cukup. Sanajan ka saha sakumaha jeung naon nu peryogi.

      warna: hideung

    10. Y *** v -

      Tas alus teuing, ngan bau, nongkrong di jalan, weathered

      warna: hideung

    11. Sunda *** t -

      Kantong hébat. Ieu pasti boga bau leutik, tapi éta normal saprak éta anyar. Merenah pikeun ngatur kantong na sabab loba kantong. Ngan cacad leutik, pisan parah dijahit dina saku hareup pisan leutik tapi saprak eta Sigana geulis mantap sarta éta hijina finish nu teu luhur teu pisan serius.

      warna: hideung

    12. E *** a -

      Abdi henteu nyandak éta pikeun kahiji kalina. Kualitas alus, teu aya bau asing. Lumayan lega. Nyarankeun.

      warna: hideung

    13. Kuring *** r -

      Kantong éta langkung ti anu disangka, kuring resep. Sigana mah kulit, tapi kuring teu bisa nyebutkeun leuwih tepat. Abdi henteu komunikasi sareng anu ngajual. Pasylka indit salila kira sabulan.

      warna: hideung

    14. Bapa -

      Abdi resep kantong ieu.. Abdi kaget éta langkung ageung tibatan anu disangka.. Abdi kagum pisan.. Nilai anu saé pikeun artos..

      warna: hideung

    15. S *** v -

      Maréntahkeun dina 13. Juli narima 4. Agustus pangiriman ku mail anyar

      warna: hideung

    16. Sunda *** r -

      Kantong seuneu, kualitas harga, fungsionalitas luar kompetisi, kulit nyata, Kuring nyarankeun ka dulur.

      warna: hideung

    17. A *** n -

      Dompet kantong ageung anu saé! Seueur kantor! Sigana kawas kulit dipencet, Kuring teu resep nu dina saku deui jeung kompartemen 2nd, separation ngan lawon lining, sababaraha tempat nu threads nempel kaluar, lawon gagang lemah tapi pikeun seuneu 14-kantong! Hatur nuhun seller!

      warna: hideung

    18. r***s -

      Abdi henteu tiasa nyarios persis naha kulitna atanapi henteu, tapi kantongna katingali saé sareng penjualna saé pisan, sopan sareng pikaresepeun. Ku kituna kuring nyarankeun eta ... Ieu meureun kaduruk, sarta kuring ngan teu ngarti.

      warna: hideung

    19. R *** Kuring -

      sadaya ok

      warna: hideung

    20. 0 *** r -

      warna: hideung

    21. YShopper -

      Seueur pangiriman calana saé.

      warna: hideung

    22. В *** в -

      Bau kuat. Sigana cet, sabab leungeun sanggeus maranéhanana dipariksa ogé boga bau sarua. Sigana kulit. Loba kantor. Konci henteu kredibel.

      warna: hideung

    23. T *** y -

      Pangiriman bistro jual Abdi nyarankeun yén kantong tina jaket jeung bau lampu kulit, dicampur ulasan Garn pikeun The Sun

      warna: hideung

    24. J *** s -

      warna: hideung

    25. D *** a -

      Upami katingalina sapertos kulit asli, tapi ku bau, kuring bakal nyarios éta kulit babi. Pikeun harga kualitas sareng ukuran ageung, kuring nyarankeun ngagaleuh anjeun

      warna: hideung

    SKU: 2AP4D6Y1IUSD kategori: ,
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori