Lalaki Méwah Calendar Quartz arloji pikeun Lalaki Stainless Steel Band

(37 resensi customer)

  Énggalan! Dijual tungtung di:

Produk ieu ayeuna kaluar tina stock na sadia.

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Jam Tangan Kuarsa Kalender Méwah Lalaki pikeun Band Baja Tahan Karat 1

    Lalaki Méwah Calendar Quartz arloji pikeun Lalaki Stainless Steel Band

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Pantun arloji lalaki méwah Calendar quartz arloji pikeun Lalaki Stainless Steel Band Waterproof Jam jalu Luminous
    Ukuran jeung beurat
    panjangna pita: 25cm
    Dipencét diaméterna: 45mm
    Ketebalan dial: 12mm
    lebar band: 24mm
    pedaran waterproof
    (3bars waterproof), ngan bisa Santika saeutik cai, teu bisa dikumbah atawa di mandi, ngojay, diving.

    beurat 0.1 kg
    dimensi 10 × 10 × 3 cm
    brand Ngaran

    Vinkkatory

    GTIN

    2000000002415

    asal

    daratan Cina

    Résistansi cai Jerona

    3Bar

    Bahan hal

    logam campuran

    jepitan Tipe

    jepitan disumputkeun

    gerakan

    digital

    sertipikasi

    teu sahiji bae

    Bahan Buleud & Kasus

    Taya pakét

    dipencét diaméterna

    45mm, 45mm

    Band Bahan Tipe

    Beusi sténless

    hal nu husus

    Luminous, Kalender lengkep, Tahan Cai

    Number model

    LYY448, lalaki lalajo

    Wangun hal

    buleud

    band Width

    24mm, 24mm

    bisi ketebalan

    12mm, 12mm

    Dipencét Jandela Bahan Tipe

    kaca

    Panjang band

    25cm, 25cm

    ngetik

    lalaki jam tangan

    gaya

    kamewahan, fashion, kasual

    génder

    lalaki, lalaki

    Dumasar pedaran 37

    3.75 Gemblengna
    52.78%
    13.89%
    8.33%
    5.56%
    19.44%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 37 pikeun Lalaki Méwah Calendar Quartz arloji pikeun Lalaki Stainless Steel Band

    1. F *** s -

      gawéna alrigth, tapi gambar némbongkeun logam a
      refleksi, nalika ir ngan beureum datar.

      warna: beureum Kapal ti: Cina

    2. F *** o -

      Handapeun kualitas ekspektasi

      warna: beureum Kapal ti: Cina

    3. J *** a -

      warna: biru Kapal ti: Cina

    4. V *** K -

      Lalajo gently ngomong indit * tapi

      warna: beureum Kapal ti: Cina

    5. L *** l -

      warna: biru Kapal ti: Cina

    6. Kuring *** O -

      alus

      warna: beureum Kapal ti: Cina

    7. p***r -

      Kuring meunang duit kuring balik

      warna: beureum Kapal ti: Cina

    SKU: XXFWP2G4Q7UZ Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori