Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mesin Cék

(51 resensi customer)

harga aslina éta: 105.31 $.jilid dagang ayeuna = 49.48 $.

86 di stock

Produk ieu teu bisa dikirimkeun ka Amérika Serikat (AS).
  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mesin Cék

    harga aslina éta: 105.31 $.jilid dagang ayeuna = 49.48 $.

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mesin Cék

    Scanner V519 obd2 ngamungkinkeun anjeun maca DTC, aksés ka status kesiapan émisi, mareuman CEL (cek lampu mesin) atanapi MIL, ngareset monitor, maca data langsung sareng nyandak VIN kendaraan anjeun.
    【Smog Check Helper】Baca/Hapus jeung I/M kesiapan hotkeys ngagampangkeun ngagunakeun maca komputer mobil langsung kaluar tina iket. Beureum-Konéng-Héjo Leds sarta ngawangun-di spiker nunjukkeun status kesiapan pikeun test e-misi yakin.
    【Akurasi & Aliran】 Grafik data langsung sareng logging. Maca kode kasalahan anu akurat pikeun kalolobaan mobil Di sakuliah dunya, SUV, treuk ringan sareng solar 12V anu dilengkepan Obd2. Grafik data sensor kendaraan langsung ngamungkinkeun anjeun pikeun museurkeun kana data sareng tren anu curiga.
    Taya batré diperlukeun, V519 obd scanner dieusi langsung ti 16pin DLC dina wahana Anjeun. Disarankeun salaku kabutuhan dina kotak alat anjeun sareng salah sahiji kado pangsaéna pikeun Mékanika Imah sareng Autoshop.
    Jalma-jalma sok nyéépkeun ratusan bahkan rébuan dolar pikeun kendaraanna ngan kusabab lampu mesin hurung. Kanyataanna, scanner kode V519 ieu bisa mantuan Anjeun pikeun nangtukeun ngabalukarkeun lampu mesin, sarta ngabejaan Anjeun naon salah mesin mobil anjeun, sarta lamun perlu dikirim ka bengkel.
    Modeu Service OBD pinuh
    Pamaca kode V519 obd2 mangrupikeun panyeken OBD II sareng EOBD anu ditingkatkeun anu nyertakeun sadaya protokol obd2 sareng sadaya jasa diagnostik OBD, janten pamaca obd-ii bakal tiasa dianggo sareng ampir sadaya kendaraan anu dilengkepan obd2 sareng ningali langkung seueur data diagnostik powertrain tibatan alat scan obd2 anu sanés.
    Ningkatkeun Fungsi OBD II
    Pembaca kode kasalahan mobil V519 henteu ngan ukur tiasa maca sareng ngahapus kode kasalahan mesin, ngahémat artos anjeun, tapi ogé ngagaduhan sababaraha fungsi anu ditingkatkeun (Indikator LED, Log Data, Pitulung DTC, VIN Retrival, Data Print) anu tiasa ngabantosan anjeun mendakan sababaraha masalah anu jero. ku kituna ngajadikeun diagnosis anjeun gampang.
    Protokol OBDII sareng Kasaluyuan Mobil: Seueur alat scan murah henteu leres-leres ngadukung sadaya protokol OBD2. Ieu sanés masalah panyeken V519 sabab tiasa ngadukung sadaya protokol OBDII sapertos KWP2000, J1850 VPW, ISO9141, J1850 PWM sareng CAN. Alat ieu ogé gaduh kasaluyuan kandaraan éksténsif sareng mobil 1996 basis AS, 2000 EU sareng Asia, treuk ringan, SUV, ogé kendaraan OBD2 sareng CAN anu langkung énggal, boh domestik sareng asing. Pariksa kasaluyuan sareng modél kendaraan anjeun sateuacan mésér.

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mariksa Mesin Uellow

    beurat 0.342 kg
    dimensi 21 × 14 × 6 cm
    software Update

    nuhun

    GTIN

    2000002907831

    basa

    Walanda, Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Jepang, Portugis, Rusia, Spanyol

    brand Ngaran

    ZUIID

    asal

    daratan Cina

    item Tipe

    Pamiarsa Kodeu & Pakakas Scan

    sertipikasi

    CE

    Dumasar pedaran 51

    4.64 Gemblengna
    82%
    8%
    6%
    0%
    4%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 51 pikeun Live Data Scanner Mekanik OBDII Diagnostik Code Reader Alat Pikeun Mesin Cék

    1. m *** m -

      warna: V519

    2. Sunda *** z -

      Sigana kualitas anu saé pisan. Ka pusat Méksiko butuh 10 dinten dugi

      warna: V519

    3. T *** y -

      warna: V519

    4. A *** a -

      warna: V519

    5. A *** a -

      Dina téori éta pikeun mobil Éropa ti 2000 tapi fokus ford abdi 2001 teu ngakuan eta-
      Total teu patut nanaon

      warna: V519

    6. Urang Hopper -

      warna: V519

    7. j***l -

      Beuli! Tong dipikiran! Anjeun moal kuciwa

      warna: V519

    8. Cm -

      warna: V519

    9. Bapa -

      Sanggeus completing firmware alat eureun gawé

      warna: V519

    10. J *** a -

      Mesin kalayan sagala rupa fitur tapi dina tingkat tés bocor sareng uji sensor sareng uji oksigén alat henteu maca kasalahan sareng nyarios yén kagagalan éta karunya sabab sanés éta ngan ukur mesin dasar.

      warna: V519

    11. z *** z -

      Pendapat kadua saatos dianggo, ayeuna sadayana saé

      warna: V519

    12. J *** l -

      warna: V519

    13. C *** a -

      warna: V519

    14. L *** r -

      warna: V519

    15. Z *** i -

      test O2 teu bisa dipake keur Toyota avalon 2013 sarta Nissan sentra 2016, Kuring meunang gagal urut. goréng teuing kuring ngagaleuh pikeun tés ieu.

      warna: V519

    16. J *** l -

      Sadayana saé, kuring sumping sateuacan tanggal

      warna: V519

    17. T *** e -

      Ditampi gancang dianggo saé pisan kuring henteu acan ngagaduhan lepat dina mobil pikeun dicobian.
      Di sisi séjén teu mungkin pikeun tukeur ku mail jeung seller urang nulis ka robot. Jeung bewara teu di Perancis. Kuring ménta bewara dina basa Perancis tapi robot understands nanaon

      warna: V519

    18. b *** b -

      Baturan

      warna: V519

    19. t *** t -

      Saé pisan

      warna: V519

    20. a *** r -

      warna: V519

    21. M *** o -

      warna: V519

    SKU: VJQ1NWWLY01O Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori