Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof

(71 resensi customer)

13.11$ - 13.13$

brand: 
Uellow
Lenovo
  Énggalan! Dijual tungtung di:
Produk ieu teu bisa dikirimkeun ka Amérika Serikat (AS).

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof

    13.11$ - 13.13$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof

    Catetan: Pabrik parantos ningkatkeun headset Bluetooth versi chip pikeun 5.3, gudang pengiriman masih aya sababaraha saham versi headset Bluetooth pikeun 5.0, gudang bakal dikirim sacara acak, upami anjeun kapikiran, Punten nempatkeun pesenan anjeun sacara saksama.

    fitur:

    1. stabilitas sambungan sinyal kuat sarta latency low, universal pikeun Apple sarta telepon Android
    2. Dilengkepan ganda mémbran tympanic ngageter, 13mm badag spiker coil pindah, treble jelas tur bass jero
    3. Desain in-ceuli, pangaruh réduksi noise hadé
    4. Rojongan sauran sora, sauran definisi tinggi binaural, kalayan fungsi réduksi bising lingkungan sareng jelas sareng teu aya bising
    5. Headsét dioperasikeun ku rampa, anjeun tiasa ngagentos musik luhur sareng handap, ningkatkeun sareng ngirangan polumeu, ngajawab telepon sareng ngahudangkeun asisten sora dina headset.
    6. Ngadopsi desain waterproof tingkat hirup, teu sieun splashing tina kesang jeung hujan, sarta marengan anjeun nalika anjeun ngarambat ker iraha wae.

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof Uellow

    beurat 0.081 kg
    dimensi 18 × 12 × 6 cm
    material

    plastik

    GTIN

    2000002910442

    Kategori

    Earphones & headphone

    Jenis Earcups

    Semi kabuka

    Jumlah Pemandu

    2

    Métode Ngecas

    Kasus ngecas

    Headphone Pads Bahan

    nu lain

    Jenis Magnet

    nu lain

    Supir Diameter

    13mm

    Total distorsi harmonic

    5%

    Jangkoan Perbaikan

    ti 33 dugi ka 100 Ω

    Vérsi Bluetooth

    5.0

    Daptar pakét

    Ngecas Kabel

    cODEC

    AAC

    Kalayan mikropon

    nuhun

    Éta nirkabel

    nuhun

    rojongan aplikasi

    teu

    Dukungan Kartu mémori

    teu

    waterproof

    nuhun

    lawanan

    32Ω

    Garis Panjang

    0m

    Range Réspon Frékuénsi

    20 - 20000Hz

    lemes parasaanana

    96dB

    colokan Tipe

    garis Tipe

    fungsi

    olahraga

    Noise-Pembatalan Aktif

    nuhun

    volume Control

    nuhun

    Tombol Kontrol

    teu

    Prinsip Vokalisme

    dinamis

    Jenis nirkabel

    Bluetooth

    panyambungna

    Jenis c

    komunikasi

    Nirkabel

    gaya

    Dina-ceuli

    sertipikasi

    FCC

    asal

    daratan Cina

    brand Ngaran

    Lenovo

    Dumasar pedaran 71

    4.87 Gemblengna
    90%
    7.14%
    2.86%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 71 pikeun Lenovo LP5 Wireless Earbuds na Earphone Jeung Mic Headphone Olahraga Waterproof

    1. C *** e -

      Alat dédéngéan kualitas anu saé pisan, sareng kuring parantos damel saé dugi ka ayeuna, pesenan dugi ka gancang.

      warna: Gray ngecas gancang

    2. U *** r -

      transisi indit bener ogé. euweuh keluhan keur kuring

      warna: Gray ngecas gancang

    3. V *** s -

      Pikeun hargana, headphone anu saé pisan. Upami anjeun kaleungitan aranjeunna, éta sanés masalah anu ageung. Dianggo sareng Iphone. Lila-lila. Abdi nyarankeun.

      warna: Bodas ngecas gancang

    4. ي***ث -

      Pangiriman anu saé sareng gancang

      warna: Gray ngecas gancang

    5. S *** a -

      Aya kali nalika clamp nu mana jauh, tapi gawéna ogé sarta mibanda kualitas audio alus keur hargana.

      warna: Bodas ngecas gancang

    6. V***F -

      Telepon hébat, minuhan ekspektasi.

      warna: Gray ngecas gancang

    7. H *** s -

      telepon alus pisan. Waleran.

      warna: Bodas ngecas gancang

    8. D *** E -

      Produk cocog sareng iklan. Babandingan biaya-manfaat anu saé pikeun jumlah anu dibayar sareng naon anu dikirimkeun ku headphone. Miharep éta boga durability saluareun kualitas. Puas keur momen kahiji.

      warna: Gray ngecas gancang

    9. Urang Hopper -

      Produkna sae pisan👍👍👍👍👍👍

      warna: Gray ngecas gancang

    10. Sunda *** o -

      Barang ku nyokot jauh shvidko, tanpa overplaying eta, tapi keur hadiah. Maha Suci Ukraina!

      warna: Bodas ngecas gancang

    11. A *** a -

      Halo, lapar pisan, kuring nyangka sorana kedah langkung nyaring, langkung-langkung hargana unggal Penny. Sarta anjog saméméh deadline.

      warna: Gray ngecas gancang

    SKU: 42IVN7B4HPLP kategori: , tags: ,
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori