Kasus laptop 15.6 13.3 inci Kantong Notebook Tahan Air pikeun Mackbook Air Pro 13 15 Kantong Taktak Laptop 13.3 15.6

49.98$ - 51.98$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 3.16$ via Uellow Standar Pangiriman dina 8-17 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
3.16$
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 7-16
17.67$
Uellow Premium Pangiriman
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    H7d6ff5f2b6cf4940a9c70e0d0abc96390

    Kasus laptop 15.6 13.3 inci Kantong Notebook Tahan Air pikeun Mackbook Air Pro 13 15 Kantong Taktak Laptop 13.3 15.6

    49.98$ - 51.98$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    13.3inch

    Diménsi luar: 385 * 285 * 30 mm (15.15in x 11.22in x 1.2-3.5in), Ukuran Liner 350*275*30 mm (15.15in x 11.22in x 1.2-3.5in) , Cocog jeung 13. / 13.3 inci MacBook hawa, MacBook pro, MacBook pro rétina

    15.6inch

    Dimensi: 440*340*30 mm (17.3in x 12.9in x 1.2-3.5in) Ukuran liner 410*320*30 mm(16.14 in x 12.6 in x 1.2-3.5in), pikeun 15.6 inci MacBook air, MacBook Pro , MacBook Pro, sareng komputer 15.6 inci;

    Ukuran:13-15 Warna:Hitam

    Desain Kantong Panyimpen Asesoris Unik:

    Kantong laptop sareng kantong Asesoris tetep misah.

    Desain Penampilan Stylish:

    Pamakéan éksternal bahan awét kualitas luhur. Sareng cecekelan kulit PU karasaeun nyaman, cocog pikeun ukuran panangan anu béda.

    beurat 0.6 kg
    dimensi 37 × 30 × 3 cm
    brand Ngaran

    iCozzier

    GTIN

    2000002850861

    gaya

    Lain, Kasual

    asal

    daratan Cina

    ngetik

    Utusan Laptop

    génder

    Unisex

    Number model

    pikeun notebook 13/14/15 inci

    panutupanana Tipe

    seleting

    paket

    nuhun

    material

    nu lain

    pola Tipe

    nu lain

    Models lumaku

    nu lain

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "kasus laptop 15.6 13.3 inci Kantong Notebook Tahan Air pikeun Mackbook Air Pro 13 15 Kantong Taktak Laptop 13.3 15.6"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: A81BOFML9B7J Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori