Kantong Laptop Leungeun Tas Taktak Kantong Kantong Notebook Kantong Tas 133 14 156 inci Pikeun Lenovo HP Huawei Asus Dell Samsung

18.22$ - 20.29$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.11$ via Uellow Standar Pangiriman dina 7-16 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 7-16
1.11$
Uellow Standar Pangiriman
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    S06382bb0997b4ea38a5b18fc614531dfm

    Kantong Laptop Leungeun Tas Taktak Kantong Kantong Notebook Kantong Tas 133 14 156 inci Pikeun Lenovo HP Huawei Asus Dell Samsung

    18.22$ - 20.29$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    spésifikasi:
    Bahan: lawon poliéster, buludru
    Fitur: waterproof, dustproof, ngagem-tahan
    Gender lumaku: Lalaki jeung Awéwé
    Tingkat kateuasan: leuleus
    Buka: Zipper
    Ukuran: 13.3 inci, 14 inci, 15.6 inci
    Warna: Hideung, Gray, Navy Blue, Pink, Ungu
    Cocog: Laptop, Tablet PC, Kabel Data USB, Mouse, USB Flash Drive, jsb.
    Ukuran luar sareng jero kantong sapertos kieu:
    13.3 inci (Cocok 13-13.3 inci Laptop): 36*26*3cm
    14 inci (Cocok 14-14.1 inci Laptop): 39*28*3cm
    15.6 inci (Cocok 15-15.6 inci Laptop): 41*30*3cm
    Pakét Ngawengku:
    1 * Tas Laptop

    beurat 0.384 kg
    dimensi 10 × 10 × 5 cm
    brand Ngaran

    okdeals

    GTIN

    2000002852438

    ngetik

    Ransel Laptop

    génder

    Unisex

    gaya

    Tas taktak, Usaha

    asal

    daratan Cina

    panutupanana Tipe

    seleting

    Number model

    Tas Laptop

    paket

    teu

    pola Tipe

    padet

    bahan:

    lawon poliéster, buludru

    Fitur:

    Waterproof, dustproof, ngagem-tahan

    Lumaku Gender:

    Lalaki jeung Awewe

    teu karasa:

    hipu

    Buka:

    seleting

    ukuran:

    13.3 inci, 14 inci, 15.6 inci

    warna:

    Hideung, Gray, Navy Blue, Pink, Ungu

    Pakét Ngawengku:

    1 * Tas Laptop

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Laptop Bag Sleeve Case Taktak Handbag Notebook Pouch Briefcases 133 14 156 inci Pikeun Lenovo HP Huawei Asus Dell Samsung"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: 0QJO1M5IZJCS Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori