Kantong Laptop 13.3 15.6 14 Inch Tahan Air Notebook Case Leungeun Pikeun Macbook Air Pro 13 15 Komputer Taktak Handbag Tas Koper

(29 resensi customer)

10.81$ - 14.92$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 12-16 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 12-16
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Kantong Laptop 13.3 15.6 14 INCI Tahan Air Notebook Case Sleeve Pikeun Macbook Air Pro 13 15 Komputer Taktak Handbag Tas Koper 1

    Kantong Laptop 13.3 15.6 14 Inch Tahan Air Notebook Case Leungeun Pikeun Macbook Air Pro 13 15 Komputer Taktak Handbag Tas Koper

    10.81$ - 14.92$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    beurat 0.5 kg
    dimensi 36 × 26 × 3 cm
    brand Ngaran

    TAIKESEN

    GTIN

    2000002589846

    gaya

    Portable KUMON, Usaha

    asal

    daratan Cina

    ngetik

    Kasalahan Laptop

    génder

    Unisex

    panutupanana Tipe

    seleting

    paket

    nuhun

    material

    gambaran

    pola Tipe

    padet

    Dumasar pedaran 29

    4.97 Gemblengna
    96.55%
    3.45%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 29 pikeun Kantong Laptop 13.3 15.6 14 Inch Tahan Air Notebook Case Leungeun Pikeun Macbook Air Pro 13 15 Komputer Taktak Handbag Tas Koper

    1. A *** V -

      Dell Precision 5530 15 inci pas sampurna dina kantong 13 inci

      warna: BLACK ukuran: 13.3inch

    2. G *** v -

      Kantong anu saé, lawonna pikaresepeun, jerona langkung pikaresepeun), ngecas disimpen-geus saé. Kuring mesen pikeun macbuka air 2020 13 inci, dugi ka sampurna. Maréntahkeun modél 13,3. Minus-moal bisa maledog kana taktak

      warna: GELAP GRAY ukuran: 13.3inch

    3. T *** l -

      kualitas alus milik 15.6. Sakumaha anu dijelaskeun cocog pisan kana laptop sareng pangecas kuring, gagangna rada kaku tapi ku waktosna bakal lemes. sakabéh am puas

      warna: beureum ngora ukuran: 15.6inch

    4. L *** c -

      warna: BLACK ukuran: 13.3inch

    5. K *** s -

      warna: GELAP GRAY ukuran: 15.6inch

    6. a *** a -

      Kantong éta kualitasna luhur, tanpa benang sareng bau. Pikeun noél pisan pikaresepeun.
      Laptop pas tanpa masalah, bahkan sakedik rohangan anu tinggaleun. Loba kantong.
      Kantong dina oray: leutik pikeun beurit, saeutik deui pikeun ngecas na anu kacida gedéna teu nyaho keur naon acan.
      Sajaba ti éta, aya dua deui kompartemen badag kabuka dina edges (3-4 poto), nu nambahkeun dua handles pikeun mawa. Aya loba spasi dina aranjeunna, tapi aranjeunna satengah muka.
      Ieu ieu dikirimkeun dina dua minggu ka St Petersburg dina hiji eureun. Abdi nyarankeun mésér, artos abdi 200%. Di toko kami, kantong sapertos kitu bakal langkung mahal.

      warna: lampu abu ukuran: 15.6inch

    7. M *** v -

      Pangiriman: kantong dina waktos pangiriman tanpa reureuh. Katerangan ngeunaan barang, langkung tepatna ukuran kantong pikeun MacBook Pro 14 2021 henteu akurat, laptop ngagantung. Sanajan tas boga ukuran 14/15 inci. Dina laptop kuring kedah mesen ukuran anu langkung alit. Kantong bau ti jero ka 5/10. Bahan anu tactile pikaresepeun.

      warna: lampu abu ukuran: 14 15 inci

    8. J *** r -

      warna: GELAP GRAY ukuran: 13.3inch

    9. D *** r -

      Kantong pangsaéna pikeun Poppy, seueur kantong, sadaya létah nyumput sareng nyiptakeun tampilan anu langkung rapih, pikeun hawa poppy 11 sumping sampurna kalayan margin leutik.

      warna: lampu abu ukuran: 11.6inch

    10. D *** o -

      Abdi resep pisan éta! Éta geulis pisan sareng empuk di jero. Anjeunna ngagaduhan seueur kantong pikeun nyimpen barang-barang. Laptop cocog sareng sadaya asesoris. Pangiriman gancang pisan ogé. Bagja pisan sareng ngagaleuh!

      warna: GELAP GRAY ukuran: 15.6inch

    11. B *** r -

      Sapertos kualitas bahan sareng seleting. Nyarankeun ka dulur. biaya alus teuing mangpaatna. Dibeuli pikeun notebook 15 inci + iPad 11 inci.

      warna: BLACK ukuran: 15.6inch

    12. G *** z -

      produk unggulan. Kualitas harga anu saé pisan. Sampurna pikeun mawa laptop sareng asesorisna.
      Super disarankeun.

      warna: beureum ngora ukuran: 15.6inch

    13. D *** o -

      warna: GELAP GRAY ukuran: 13.3inch

    14. YShopper -

      warna: lampu abu ukuran: 13.3inch

    15. k *** k -

      warna: GELAP GRAY ukuran: 13.3inch

    16. YShopper -

      produk nice.

      warna: BLACK ukuran: 14 15 inci

    17. YShopper -

      Bener nicely dipigawé.

      warna: GELAP GRAY ukuran: 11.6inch

    18. V *** i -

      warna: GELAP GRAY ukuran: 14 15 inci

    19. s***e -

      warna: GELAP GRAY ukuran: 15.6inch

    20. M *** k -

      warna: GELAP GRAY ukuran: 13.3inch

    21. D *** a -

      warna: BLACK ukuran: 13.3inch

    22. N *** s -

      warna: lampu abu ukuran: 14 15 inci

    23. J *** a -

      Karya anu saé, saé pisan. Catetan 10!

      warna: GELAP GRAY ukuran: 14 15 inci

    24. Sunda *** s -

      Super disarankeun, idéntik sareng poto sareng sumping langkung lami tibatan anu disangka ka Tenerife

      warna: GELAP GRAY ukuran: 14 15 inci

    25. M *** v -

      ngan tas nice

      warna: lampu abu ukuran: 11.6inch

    26. E *** s -

      Pangiriman gancang pisan cocog sareng alat anu saé kuring nyarankeun penjual ieu ka saha waé anu milari produk kualitas anu saé sapertos kieu.

      warna: BLACK ukuran: 13.3inch

    27. J *** e -

      Wah, pangiriman gancang pisan sareng persis sakumaha anu dijelaskeun. Kuring henteu yakin naon ukuran pikeun laptop kuring janten ngirim pesen ka Seller pikeun rekomendasi. Aranjeunna ngaréspon langsung sareng kuring langkung wareg sareng anu ngagaleuh. Hatur nuhun Seller!

      warna: GELAP GRAY ukuran: 15.6inch

    28. S *** n -

      warna: beureum ngora ukuran: 13.3inch

    29. YShopper -

      warna: lampu abu ukuran: 13.3inch

    SKU: EL94M8E9Y4XS Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori