KingSpec Hd 480GB 512GB SSD SATAIII 6Gbs 500GB 480GB Solid State Drive Laptop Desktop SSD Internal Hard Drive Disk Pikeun Notebook

45.31$ - 70.40$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pengiriman produk ieu bakal ngarugikeun Gratis via Uellow Selection Standard dina 9-15 dinten
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 9-15
bebas
Uellow Pamilihan Standar
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a

    KingSpec Hd 480GB 512GB SSD SATAIII 6Gbs 500GB 480GB Solid State Drive Laptop Desktop SSD Internal Hard Drive Disk Pikeun Notebook

    45.31$ - 70.40$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    KingSpec 2.5 inci SSD 256GB Kang Tata 3 Internal padet Propinsi Girang pikeun Laptop Desktop

    gambaran

    1 Protokol panganteur: SATAIII 6Gbps;
    2 tegangan input: DC 5V (± 5%);
    3 Suhu operasi: 0 ~ + ℃ 70 ℃;
    4 Suhu gudang: -20 ~ + ℃ 75 ℃;
    5 dimensi fisik: 2.5inch (100.4mm panjangna * 70.0mm lega * 7.0mm jangkungna
    kasalahan ± 0.5mm)
    6 Tulis daya tahan: Tulis 100GB / Dinten, sacara téoritis tiasa dianggo 8 taun
    7 Baca hirup: taya
    8 MTBF: 1,000,000 jam

    Kamampuhan SSD

    1TB, 480GB, 500GB

    Max Sequential Tulis

    500Mbps

    Max Sequential Bacaan

    550Mbps

    Protokol Angkutan

    AHCI

    Tipe Beus

    SATA III

    RGB

    No

    Tiis Fin

    teu

    paket

    nuhun

    Nand Flash Tipe

    TLC

    controller

    nu lain

    ukuran

    2.5 "

    panganteur Tipe

    SATA3 (6 Gbps)

    aplikasi

    Server, Desktop, Laptop

    brand Ngaran

    kingspec

    Modél KingSpec

    SATA3 512G

    asal

    daratan Cina

    ngetik

    2.5" SATAIII SSD

    gaya

    SSD

    sertipikasi

    CE, FCC, RoHS, KC

    interface

    SATA3

    Manajemén Blok Goréng

    Otomatis Bad Blok Manajemén dina sistem

    Paké pikeun

    Laptop/Desktop/Notebook/Komputer anu ngagunakeun HDD SATA 2.5 inci

    kapasitas

    512GB 480GB

    garansi

    3 taun

    NAND Flash

    TLC/QLC

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "KingSpec Hd 480GB 512GB SSD SATAIII 6Gbs 500GB 480GB Solid State Drive Laptop Desktop SSD Internal Hard Drive Disk Pikeun Notebook"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: 2251832238886694 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori