KINGROON Z axis Lead Screw Fixing Block Plastik Blok 3D Printer Lead Screw fix Gunung Pikeun CR-10 Ender 3 Z-Rod Bearing Holder

(33 resensi customer)

harga aslina éta: 13.47 $.jilid dagang ayeuna = 2.97 $.

6153 di stock

Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 7-10 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 7-10
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun
  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    KINGROON Z axis Lead Screw Fixing Block Plastik Blok 3D Printer Lead Screw fix Gunung Pikeun CR-10 Ender 3 Z-Rod Bearing Holder 1

    KINGROON Z axis Lead Screw Fixing Block Plastik Blok 3D Printer Lead Screw fix Gunung Pikeun CR-10 Ender 3 Z-Rod Bearing Holder

    harga aslina éta: 13.47 $.jilid dagang ayeuna = 2.97 $.

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    KINGROON Z sumbu Lead Screw ngalereskeun Blok Blok Plastik 3D Printer Lead Screw fix Gunung Pikeun CR-10 Ender 3 Z-Rod Bearing Holder

    Ngaran produk: Z sumbu kalungguhan Screw ngaropéa Blok

    Pakét Ngawengku: 1 sapotong

    beurat 0.05 kg
    dimensi 5 × 5 × 3 cm
    brand Ngaran

    KINGROON

    GTIN

    2000002598381

    asal

    daratan Cina

    item Tipe

    Blok Aluminium

    Number model

    Sumbu Z Lead Screw

    hal nu husus

    Bagian Printer 3D

    material

    plastik

    Dumasar pedaran 33

    4.73 Gemblengna
    84.85%
    9.09%
    0%
    6.06%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 33 pikeun KINGROON Z axis Lead Screw Fixing Block Plastik Blok 3D Printer Lead Screw fix Gunung Pikeun CR-10 Ender 3 Z-Rod Bearing Holder

    1. V *** o -

      Sadayana sapertos anu dipiharep. Dina urutan alus.

    2. YShopper -

      Di kingroon kp3s sumping ogé.

    3. H *** Urang Sunda -

      Sampurna pikeun Kingroon K3PS. Anjog dina ngeunaan saminggu

    SKU: DHVRN5KLZWCV Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori