Sapatu Ankle Nyaman Kualitas Hight Lalaki kalayan tampilan klasik sareng bahan anu saé

(42 resensi customer)

31.14$ - 34.65$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 7-10 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 7-10
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Sapatu Ankle Nyaman Berkualitas Tinggi kalayan tampilan klasik sareng bahan anu saé 1

    Sapatu Ankle Nyaman Kualitas Hight Lalaki kalayan tampilan klasik sareng bahan anu saé

    31.14$ - 34.65$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Sapatu Ankle Nyaman Kualitas Hight Lalaki kalayan tampilan klasik sareng bahan anu saé

    beurat 0.817 kg
    dimensi 35 × 21 × 12 cm
    gaya

    retro

    GTIN

    2000002917724

    Jangkung jangkungna

    Med (3cm-5cm)

    Fit

    Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun

    nyaéta_damel

    teu

    pola Tipe

    padet

    usum

    Spring / Autumn

    Number model

    AL633

    Unsur Pantun

    Hiasan logam

    panutupanana Tipe

    Renda-up

    Bahan Beus

    jieunan

    pinding Bahan

    jieunan

    Outsole Bahan

    karet

    Insole Bahan

    lawon

    Bentuk toe

    toe buleud

    Jenis Boot

    dasar

    Jangkungna Boot

    TANGKUNG

    Upper Bahan

    jieunan

    brand Ngaran

    hecrafted

    asal

    daratan Cina

    CN

    Hainan

    item Tipe

    sapatu

    Ngaran Department

    dewasa

    Dumasar pedaran 42

    4.71 Gemblengna
    80.49%
    12.2%
    4.88%
    2.44%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 42 pikeun Sapatu Ankle Nyaman Kualitas Hight Lalaki kalayan tampilan klasik sareng bahan anu saé

    1. J *** o -

      Hese pisan

      warna: Sapatu Coklat ukuran: 9

    2. D *** o -

      Produk sumping gancang sareng seueur pisan
      Kualitas anu kuring resep

      warna: Sapatu Coklat ukuran: 11

    3. j *** s -

      sapatu geulis, kulit kasampak kualitas alus.

      warna: Sapatu Coklat ukuran: 12

    4. S *** a -

      Ieu alus kuring resep

      warna: Sapatu Coklat ukuran: 11

    5. Sunda *** o -

      Sapatu anu saé pisan, nyaman pisan sareng kualitas anu saé pisan

      warna: Sapatu Coklat ukuran: 10

    6. Urang Hopper -

      Anjog leuwih awal ti harepan. Patuh sareng ukuran sareng desain. Kilauan sapatuna langkung opak tibatan dina poto. Éta sanés kulit, tapi pikeun hargana sah

      warna: Sapatu Coklat ukuran: 9

    7. C *** z -

      Pangiriman telat.. dinten anu diarepkeun henteu sumping.. Kuring kedah menta pengembalian dana teras dinten éta. Anjog 7 poé sanggeus pamundut ngabalikeun duit .. Kuring dibolaykeun ngabalikeun duit

      warna: Sapatu Coklat ukuran: 13

    8. S *** m -

      Sapatu pisan nice jeung nyaman, tapi kuring yakin lamun ukuranana 13 AS sabab geus dicokot kaluar tag ukuran tina dampal suku, Kuring yakin ukuran na 12 AS teu 13 AS. Éta tetep pas pikeun kuring tapi kuring hoyong seller ngajelaskeun ieu. Hatur nuhun.

      warna: Sapatu Coklat ukuran: 13

    9. B *** o -

      produk Good

      warna: Sapatu Coklat ukuran: 13

    10. v *** r -

      Sapertos anu dijelaskeun, bérésna katingali saé.
      Ngan perlu nguji aranjeunna.

      warna: Sapatu Coklat ukuran: 13

    11. S *** h -

      warna: Sapatu Coklat ukuran: 13

    12. D *** g -

      warna: Sapatu Abu ukuran: 13

    SKU: B6UBB3QCU65V Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori