Headset Covert Akustik Tube In-Ear Pikeun Kenwood TYT Baofeng UV-5R BF-888S

harga aslina éta: 5.72 $.jilid dagang ayeuna = 4.58 $.

1960 di stock

Produk ieu teu bisa dikirimkeun ka Amérika Serikat (AS).
  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    S1fd096c373e341498bbf07bb12d3468fq

    Headset Covert Akustik Tube In-Ear Pikeun Kenwood TYT Baofeng UV-5R BF-888S

    harga aslina éta: 5.72 $.jilid dagang ayeuna = 4.58 $.

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Headset Covert Akustik Tube In-Ear Pikeun Kenwood TYT Baofeng UV-5R BF-888S
    2 Pin PTT MIC Headsét Covert Akustik Tube In-Ear Earpiece Pikeun Kenwood TYT Baofeng UV-5R BF-888S CB Radio Aksesoris
    Model lumaku: Ampir Sadaya The brand radio dua arah Cina.
    Pikeun Kenwood KPG27D, KPG29D, KPG48D, KPG49, KPG55D, KPG56D, KPG62D, KPG66D, KPG69D, KPG70D, KPG74D, KPG75D, KPG77D, KPG82D, KPG87D
    Pikeun Kenwood TH-D7, TH-D7A, TH-D7AG, TH-D7E, TH-F6, TH-F6A, TH-F7, TH-F7E, TH-G71, TH-G71A, TH-G71E, TH-K2, TH-K2A, TH-K2E, TH-K2ET, TH-21, TH-21AT, TH-21BT, TH-22, TH-22A, TH-22AT, TH-22E, TH-25, TH-26, TH- 27, TH-28, TH31AT, TH31BT, TH41AT, TH41BT, TH-42, TH-42A, TH-42AT, TH-42E, TH-45, TH-46, TH-47, TH-48, TH-55, TH-75, TH-77, TH-G71, TH-205, TH-215, TH-225, TH-235, TH-235A, TH-235E, TH-315, TH-415,
    FOR Kenwood TK-208/308,TK-220/320,TK-240/340, TK-240D/340D,TK-248/348, TK-250/350/353, TK-260/360,TK-260G/360G,TK-270/370, TK-270G/370G, TK-272G/372G/373G, TK-278G/378G/388GPro-Talk,TK-430/431, TK-2100/3100Pro-Talk,TK-2102/3102 Pro-Power,TK-2107/3107 Pro-Talk,TK2207,TK3207,TK-2160/3160
    pikeun BAOFENG Ampir Sadayana: UV5R, UV5RA, UV5RB, UV5RC, UV5RD, UV5RE, UV5REPlus, uv5R+, UV5RO, A52, UV8, UV8D, UVB5, UVB6 BF-480/490/320/V6/V7/V8/658/520 530/999/888/777/666S / 777S / 888S / 388A / F8 + / A5; Pikeun HYT TC286 386 2685 3865 6685, TC 278 378 388, TC 2100 2088; pikeun PUXING / pikeun QUSHENGAN / pikeun LINTON / pikeun TYT jsb Ampir Sadaya ku colokan dua pin, urut diaméterna pin 3.5 mm sarta 2.5 mm diaméterna sanggeus pin, pin ganda ti 8 mm dina, 11 jarak puseur mm 2 pin.
    Nyaéta, Tampilan: Henteu
    Tipe: Asesoris
    Saluran Panyimpen: dumasar kana radio
    Obrolan Range: dumasar kana radio
    Jumlah modél: Akustik Tube Dina-ceuli Earpiece
    Jarak Maksimum: Langkung ti 10km
    Walkie Talkie Tipe: Portabel
    Rentang Frékuénsi: dumasar kana radio
    CB Radio: asesoris Walkie talkie
    MIC Covert Akustik Tube: Headsét pikeun Kenwood
    Asesoris Walkie Talkie: Pikeun Radio Handy
    Earpiece In-ceuli: Pikeun Radio Dua Arah
    Radio Dua Arah: Earpiece Radio Portabel
    Earphone: 2 Pin PTT MIC
    Description:
    Ceuli katuhu sareng kenca tiasa dianggo kalayan nyaman.
    Mikropon jauh sareng tombol push to talk anjeun tiasa klip dimana waé.
    Pipa transparan anu nyambungkeun kuncup ceuli ngajantenkeun anjeun siga agén jasa rahasia atanapi penjaga awak sareng ngajagi kasehatan anjeun tina radiasi gelombang éléktromagnétik radio.
    Earpiece/speaker pas pas dina ceuli Anjeun gampang nu ngajaga paguneman Anjeun pribadi.
    Panjang kabel (Colokkeun ka PTT): 135cm.
    Dua-pin diaméterna baku: Ceuli 3.5mm stereo (pin luhur). Mic 2.5mm stereo (pin handap).
    Spasi dua-pin: 11mm.
    Beurat: 35g.
    Warna: Hideung
    Bahan: ABS
    Perhatikeun: Upami jinis walkie talkie anjeun henteu aya dina daptar di luhur, mangga tingali barang-barang kuring anu sanés atanapi email ka kami nomer modél anjeun, teras, kami bakal ngabantosan anjeun milarian anu cocog pikeun anjeun.
    Eusi pakét:
    1 X 2 Pin PTT MIC Earpiece Headsét
    Ngan eusi pakét luhur, produk sejenna teu kaasup.
    Catetan: shooting Lampu tur mintonkeun béda bisa ngabalukarkeun warna item dina gambar saeutik béda ti hal nyata. Kasalahan ukur diwenangkeun nyaeta +/- 1-3cm.

    beurat 0.04 kg
    dimensi 15 × 10 × 5 cm
    brand Ngaran

    HCQWBING

    GTIN

    2000002882169

    gaya

    ceuli Hook

    Prinsip Vokalisme

    Téhnologi Hibrid

    asal

    daratan Cina

    Noise-Pembatalan Aktif

    nuhun

    Tombol Kontrol

    teu

    komunikasi

    Maké kabel

    volume Control

    teu

    sertipikasi

    teu sahiji bae

    colokan Tipe

    Lending

    Dukungan Kartu mémori

    teu

    waterproof

    teu

    Jenis nirkabel

    teu sahiji bae

    Garis Panjang

    1.2m

    cODEC

    teu sahiji bae

    lawanan

    16Ω

    lemes parasaanana

    122 ± 3dB

    Éta nirkabel

    teu

    panyambungna

    teu sahiji bae

    rojongan aplikasi

    teu

    fungsi

    Monitor Headphone

    Kalayan mikropon

    nuhun

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Headset Covert Akustik Tube In-Ear Pikeun Kenwood TYT Baofeng UV-5R BF-888S"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori