Kotak Akrilik Emas Geometris Petang Kantong Clutch Tas Rantai Elegent Kantong Awéwé Pikeun Kantong Taktak Pesta Pikeun Kawinan/Kencan/Pesta

(25 resensi customer)

harga aslina éta: 50.05 $.jilid dagang ayeuna = 25.54 $.

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Produk ieu teu bisa dikirimkeun ka Amérika Serikat (AS).

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    HTB1wkTFb9WD3KVjSZSgq6ACxVXau

    Kotak Akrilik Emas Geometris Petang Kantong Clutch Tas Rantai Elegent Kantong Awéwé Pikeun Kantong Taktak Pesta Pikeun Kawinan/Kencan/Pesta

    harga aslina éta: 50.05 $.jilid dagang ayeuna = 25.54 $.

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

     

    Kotak Akrilik Emas Geometris Petang Kantong Clutch Tas Rantai Elegent Kantong Awéwé Pikeun Kantong Taktak Pesta Pikeun Kawinan/Kencan/Pesta

    Fitur:

    bahan:

    PVC

    ukuran:
    LXWXH=
    17X3.5X10CM

    (1 Inci = 2.54CM; 1 CM = 0.39 Inci)

    kapasitas:

    dompet, hp, konci jeung sajabana.

    warna:
    sliver emas abu poék

    style:

    fashion, Ladies, seger

    Paké:

    dahar peuting, gawé, sakola

    metoda:

    taktak, diagonal, portabel

     

    Pakét Kalebet:

    1 X malem Kantong

    CATETAN: Alatan lampu sarta monitor komputer béda, warna meureun slight béda jeung gambar. Ogé, mangga ngawenangkeun pangukuran 1-3 cm béda dumasar kana pembuatan manual. Pangertosan sareng bantosan anjeun dihargaan pisan. Miharep anjeun tiasa ngarasakeun balanja di dieu.

    Waktos pangiriman:

    1-Waktos ngolah: urutan anjeun bakal taliti dipariksa sarta shipped kaluar dina 1-5 poé gawé sanggeus mayar diberesihan. Kami bakal ngirim anjeun nomer tracking langsung saatos pangiriman.

    2-Standar waktos pengiriman barang ku pos Cina:

    Rusia
    : 20 – 35 poé

    Amérika Serikat / Kanada
    : 7 – 15 poé

    Australia / Selandia Anyar
    : 7 – 15 poé

    Euro:
    7 - 20 dinten dugi ka Inggris, Perancis, Bélgia, Czech, Walanda, Norwégia, Spanyol, Swédia, Swiss, Slowakia, Turki, Ukraina

    Jepang/Thailand:
    7 - 15 dinten

    nagara séjén
    : 20 nepi ka 60 poé

    muatan custom jeung pajeg impor
    :

    Meuli bakal nanggungjawaban kanggo sagala biaya clearance custom, pajeg impor jeung tugas, sarta pajeg nilai tambah nu bisa jadi payable on importation parsél Anjeun.

    Diskon pesenan bulk pikeun grosir:

    Kami nawiskeun pengiriman barang ekspres gratis pikeun kalolobaan nagara ku DHL upami pesenan anjeun langkung ti 10pcs, kami ngahargaan pisan pikeun ngalakukeun bisnis sareng grosir ti nagara mana waé, mangga ngahubungi kami pikeun diskon pangsaéna sareng pengiriman ekspres ka nagara anjeun.

    Reseller jeung balik customer

    Urang ngahargaan sagala reseller ti nagara mana wae, jadi kami nawiskeun euweuh gambar watermark ka reseller kami, mangga ngahubungan kami pikeun meunangkeun gambar nu peryogi pikeun toko online Anjeun. Kami bakal janten supplier dipercaya anjeun kalayan layanan palanggan anu saé.

    Kabijakan saatos penjualan:

    1- Upami ukuranana henteu pas: anjeun tiasa ngabalikeun barang ka kami pikeun ngagentos gratis, tapi anu mésér tanggung jawab pikeun biaya pengiriman barang, atanapi urang tiasa nawiskeun anjeun diskon 30% kanggo potongan kadua kalayan ukuran anu leres upami anjeun tetep.

    2- Upami nampi barang anu cacad: mangga cokot gambar barang dimana tempatna ngagaduhan cacad sareng kirimkeun ka kami, kami bakal pariksa naha éta masalah kualitas, teras kami bakal ngirim anjeun potongan sanés gratis upami éta ngagaduhan masalah kualitas .

    eupan balik:

    kapuasan anjeun nomer hiji hal kami paduli. Mangga wartosan kami pikeun ngabéréskeun masalah saméméh ninggalkeun eupan balik négatip atawa muka sengketa, urang salawasna ngabales pesen dina 24 jam.

    Pengiriman gratis ekspres ka kalolobaan nagara ku DHL dina pesenan langkung ti 10pcs

     

    beurat 0.5 kg
    dimensi 25 × 20 × 10 cm
    brand Ngaran

    IGETBAG

    GTIN

    2000002811589

    wujud

    FLAP

    Bahan utama

    PVC

    asal

    daratan Cina

    Tempat asal

    Propinsi GUANG DONG

    pola Tipe

    Kisi Inten

    Number model

    oms075

    gaya

    mode

    teu karasa

    teuas

    génder

    awéwé

    panutupanana Tipe

    Hasp

    kasempetan

    sasakabeh bisa

    hal parabot hiasan di luar

    teu sahiji bae

    Hiasan

    teu sahiji bae

    pinding Bahan

    poliéster

    Dumasar pedaran 25

    5.00 Gemblengna
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 25 pikeun Kotak Akrilik Emas Geometris Petang Kantong Clutch Tas Rantai Elegent Kantong Awéwé Pikeun Kantong Taktak Pesta Pikeun Kawinan/Kencan/Pesta

    1. V *** h -

      Kuring kungsi geus meuli minaudiere ieu ti seller sejen aya 4 taun hanjakalna kuring dipaling dina malem. Kuring maréntahkeun ka dieu sareng nampi dina 13 dinten di Paris. Pengiriman gancang produk idéntik sareng ekspektasi kuring 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏. Dibungkus sae pisan 👌👌👌👌👌

      warna: emas

    2. M *** a -

      luhur

      warna: kulawu poék

    3. J *** a -

      Geulis pisan sareng dibungkus saé.

      warna: emas

    4. M *** a -

      Ieu sakumaha alus sakumaha katingal

      warna: emas

    5. M *** n -

      Spektakuler sareng parantos ngalayanan waktos kadatangan! Hypermegacontenta

      warna: emas

    6. g *** e -

      warna: emas

    7. g *** r -

      Sampurna!!! Dipikacinta dina unggal detil!

      warna: emas

    8. S *** H -

      Éndah ogé yén dina poto hiji-hijina downside iPhone 13 pro max henteu pas dina kantong

      warna: emas

    9. y***s -

      Anggur anu saé sateuacan waktos sareng sapertos poto, ukuran anu saé sareng dibungkus saé

      warna: emas

    10. T *** a -

      Nice jeung chic 😍 kantong hirup eta 👌

      warna: sliver

    11. S *** s -

      leres-leres geulis sareng gorgious.kaluar nangtung sareng dirarancang.dijieun pisan.bagja pisan.abdi nyarankeun awéwé mésér.anjeun resep.percanten ka kuring.hatur nuhun.
      emut teu kedah kantong jas kanggo menang sareng tuang.hatur nuhun.😃🥰👍

      warna: emas

    12. YShopper -

      warna: sliver

    13. H *** Hiji -

      Tas keren pisan

      warna: emas

    14. A *** a -

      Kantong anu saé, teu biasa. IPhone 10 disimpen, éta moal pas deui.

      warna: kulawu poék

    15. S *** o -

      Kantong anu saé sareng pengiriman gancang pisan. hatur nuhun pisan

      warna: emas

    16. YShopper -

      Geulis pisan. Anjog saméméh tanggal estimasi. hatur nuhun

      warna: emas

    17. M *** o -

      warna: kulawu poék

    18. YShopper -

      sumping telat ti anu disangka tapi éta saé sami sareng gambar.

      warna: emas

    19. p *** s -

      Pengiriman super gancang produk top

      warna: emas

    20. s *** f -

      Éta super panutup

      warna: emas

    21. C *** i -

      warna: emas

    22. p***l -

      warna: emas

    23. P *** o -

      Kantong luar biasa, sanajan leutik pisan. Abdi bogoh pisan!!

      warna: emas

    24. YShopper -

      Ngan sampurna. Kuring éta sagemblengna delighted nalika kuring meunang eta. Warnana emas lempeng sareng katingalina keren pisan. Hiji-hijina masalah nyaéta bau. Seungitna bau anu teu pikaresepeun, tapi kuring pikir éta tiasa dihindari

      warna: emas

    25. J *** u -

      trop petit

      warna: kulawu poék

    SKU: 2F6WHSX6253L kategori: ,
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori