Katresna Sequin Renda Bow Sapatu Budak Budak Gadis Imut Mutiara Putri Tari Tunggal Sapatu Kasual 2022 Barudak Barudak Pesta Kawinan Sapatu D721

(42 resensi customer)

15.73$ - 23.94$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Produk ieu teu bisa dikirimkeun ka Amérika Serikat (AS).

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Katresna Sequin Renda Bow Sapatu Budak Budak awéwé Imut Mutiara Putri Tari Sapatu Kasual Tunggal 2022 Barudak Barudak Sapatu Kawinan Pesta D721 1

    Katresna Sequin Renda Bow Sapatu Budak Budak Gadis Imut Mutiara Putri Tari Tunggal Sapatu Kasual 2022 Barudak Barudak Pesta Kawinan Sapatu D721

    15.73$ - 23.94$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    babaturan Dear:
    Kusabab sakabeh ukuran sapatu barudak béda, Lamun anjeun mesen sapatu barudak, Anjeun kudu nurutkeun ukuran urang jeung panjang internal.

    Numutkeun panjang Insole. (Panjang Insole = Panjang Foot + 1cm)
    Ukuran AS Henteu Standar, Ngan merenah pikeun anjeun ngalakukeun pesenan.
    Panjang nyaman nyaéta panjang suku nambahan ngeunaan 1cm.
    Jeung Kusabab waktu pangiriman lila ku China Post Air Mail jeung anak bakal tumuwuh nepi gancang mangga milih sapatu ukuran leuwih badag pikeun anak anjeun.
    Mangga milih ukuran katuhu.
    Sadaya sapatu bakal dikirim nganggo kantong gelembung, henteu aya kotak !!!

    beurat 0.4 kg
    dimensi 10 × 10 × 10 cm
    brand Ngaran

    AINYFU

    GTIN

    2000002517658

    Outsole Bahan

    karet

    umur Range

    7-12m, 13-24m, 25-36m, 7-12y

    Panjang sapatu

    13.5cm, 14cm, 14.5cm, 15cm, 16cm, 17cm, 17.5cm, 18cm, 18.5cm, 19cm, 19.5cm, 20cm, 20.5cm, 21cm, 21.5cm, 22cm

    asal

    daratan Cina

    usum

    Musim semi & Autumn

    Jenis Sendal

    Sendal Pantun

    Naha Colokkeun

    NO

    génder

    Girls

    hal nu husus

    Breathable, Anti leueur

    Gaya Gaya

    lemes Kulit

    Wangun keuneung

    Tapak keuneung

    panutupanana Tipe

    Hook & Loop

    Upper Bahan

    kulit

    Fit

    Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun

    pinding Bahan

    PU

    hiasan

    Dasi kupu-kupu

    Ngaran Department

    barudak

    Jenis Keungeut

    keuneung kuadrat

    Dumasar pedaran 42

    4.95 Gemblengna
    95.24%
    4.76%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 42 pikeun Katresna Sequin Renda Bow Sapatu Budak Budak Gadis Imut Mutiara Putri Tari Tunggal Sapatu Kasual 2022 Barudak Barudak Pesta Kawinan Sapatu D721

    1. Y *** a -

      Sapatu putri geulis pisan) ukuranana

      warna: Sapatu Emas ukuran: 27

    2. E *** i -

      Nya sampurna

      warna: Sapatu Emas ukuran: 21

    3. M *** a -

      Mun kuring asalna tina bahan alus

      warna: Sapatu pink ukuran: 31

    4. A *** a -

      Sendal éstuning geulis, putri teu daék némbak. Pangiriman gancang pisan, pasti nyarankeun produk ieu sareng penjual!

      warna: Sapatu pérak ukuran: 24

    5. d *** d -

      Geulis pisan😍

      warna: Sapatu pérak ukuran: 27

    6. 4 *** r -

      Geulis, nyaman, Velcro, dina suku 17,5 maréntahkeun dina grid penjual 30 ukuran, sumping sampurna (di toko urang nyandak ukuran 29)

      warna: Sapatu Emas ukuran: 30

    7. j *** s -

      Kuring mendakan sapatu anu saé pisan sareng réngsé putri abdi bakal 3 taun sareng ukuran ieu saé anu kuring maréntahkeun! Hatur nuhun tur sumping super gancang ka Brasil

      warna: Sapatu pérak ukuran: 23

    8. M *** h -

      Sakabeh imut glitter sapatu. Cepet pisan dikirimkeun.

      warna: Sapatu Emas ukuran: 33

    9. YShopper -

      warna: Sapatu pink ukuran: 30

    10. S *** p -

      Sapatu Bellisime sumping sateuacanna jadwal, seueur dandan, hatur nuhun seller.

      warna: hideung 3 Sapatu ukuran: 27

    11. H *** a -

      Geulis pisan, putri kuring bagja, kuring bakal mesen ogé kaponakan awewe anu sanés, wawuh pikeun kado🎁Leres, kuring ogé nganteurkeun gancang pisan 7 dinten sateuacan Novosibirsk, hatur nuhun pisan pikeun kado

      warna: Sapatu Emas ukuran: 27

    12. M *** a -

      Sapatu anu saé. Kualitas saé.

      warna: pink 3 Sapatu ukuran: 30

    SKU: 0ZAE3KGXB2M7 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori