Sendal Katresna 2020 Usum Panas Barudak Barudak Lemes Bawah Putri Sapatu Sapatu Orok Budak Leutik Gaya Liar

(14 resensi customer)

10.62$ - 18.70$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 2.09$ via Uellow Standar Pangiriman dina 8-17 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
2.09$
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 7-16
30.96$
Uellow Premium Pangiriman
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    H02aeeafc78974ef7b262c55b4f0e2cb9o

    Sendal Katresna 2020 Usum Panas Barudak Barudak Lemes Bawah Putri Sapatu Sapatu Orok Budak Leutik Gaya Liar

    10.62$ - 18.70$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    [Xlmodel] - [poto] - [0000]

    [Xlmodel] - [custom] - [53490]

    [xlmodel]-[adat]-[]

    [Xlmodel] - [custom] - [53491]

    [xlmodel]-[adat]-[]

    beurat 0.35 kg
    dimensi 40 × 20 × 10 cm
    brand Ngaran

    SZXHT

    GTIN

    2000002797647

    Outsole Bahan

    karet

    umur Range

    0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 7-12y, 12+y

    Panjang sapatu

    15cm, 16cm, 17cm, 17.5cm, 18cm, 18.5cm, 19cm, 19.5cm, 20cm, 20.5cm, 21cm, 21.5cm

    asal

    daratan Cina

    usum

    Four Seasons

    Jenis Sendal

    GLADIATOR

    Naha Colokkeun

    nuhun

    génder

    Budak awéwé, Unisex

    hal nu husus

    Breathable, waterproof, Anti leueur

    Gaya Gaya

    Nyitak Kulit

    Wangun keuneung

    heels datar

    panutupanana Tipe

    Hook & Loop

    Upper Bahan

    PU

    Fit

    Cocog sareng ukuran, nyandak ukuran normal anjeun, Cocog sareng ukuran, nyandak ukuran normal anjeun

    pinding Bahan

    PU

    hiasan

    kembang

    Ngaran Department

    barudak

    Jenis Keungeut

    datar kalawan

    nami

    teu sahiji bae

    material

    kapas

    ukuran

    2T 3T 4T 5T 7T 8T

    gaya

    kartun

    pola Tipe

    kartun

    Leungeun baju Panjang (cm)

    pinuh

    kerah

    beuheung babak

    leungeun baju Style

    biasa

    Type lawon

    Twill

    Dumasar pedaran 14

    5.00 Gemblengna
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 14 pikeun Sendal Katresna 2020 Usum Panas Barudak Barudak Lemes Bawah Putri Sapatu Sapatu Orok Budak Leutik Gaya Liar

    1. A *** z -

      Pohara saé hatur nuhun

      warna: héjo Sapatu ukuran: 30 (solada 18cm)

    2. A *** z -

      Kuring resep aranjeunna hatur nuhun

      warna: konéng Sapatu ukuran: 30 (solada 18cm)

    3. P *** s -

      Sampurna, kawijaksanaan, lemes pisan sareng éndah.

      warna: konéng Sapatu ukuran: 34 (solada 20cm)

    4. f *** r -

      Sendal anu nyaman sumping gancang pisan

      warna: konéng Sapatu ukuran: 27 (solada 16.5cm)

    5. M *** a -

      warna: konéng Sapatu ukuran: 31 (solada 18.5cm)

    6. L *** r -

      warna: konéng Sapatu ukuran: 29 (solada 17.5cm)

    7. L *** r -

      Kuring dipikacinta eta. Éta ngajantenkeun budak awéwé geulis kuring saé sapertos anu aya dina gambar.

      warna: konéng Sapatu ukuran: 26 (solada 16cm)

    8. Sunda *** e -

      Geulis, taun kadua kuring mésér aranjeunna. Ditampi pisan gancang. Éta waterproof.

      warna: héjo Sapatu ukuran: 31 (solada 18.5cm)

    9. L *** a -

      13.05.22G. Dibayar pikeun urutan 14.06.22G. Gaduh MO Sendal karét, Teu sangka éta kulit. Panggantina, sarta aranjeunna sadayana karét sarta dampal suku jeung sendal karét sorangan. Aranjeunna kasampak alus. sendal pantai. Dina panas karét téh panas.

      warna: Sapatu pink ukuran: 34 (solada 20cm)

    10. YShopper -

      Sendal énténg imut, siga budak awéwéna.

      warna: Sapatu pink ukuran: 28 (solada 17cm)

    11. l *** a -

      sendal alus teuing. Tapak karét. Top lemes hal. Jenis karét. Ukuran sol diukur centimeter, pas sampurna. Dina ukuran 30, sarta dina 34-37
      Pesenan sumping gancang pisan. Minggu 2. hatur nuhun pisan!

      warna: konéng Sapatu ukuran: 37 (solada 21.5cm)

    12. L *** u -

      Bea

      warna: héjo Sapatu ukuran: 29 (solada 17.5cm)

    13. S *** a -

      Sendal pantai, ukuran suku 20,5 cm, ngan boro bisa jeung PA Candak ukuran leuwih badag, ngahontal gancang, hatur nuhun pisan

      warna: Sapatu pink ukuran: 35 (solada 20.5cm)

    14. b *** b -

      Nyandak taun kadua berturut-turut. Bagja!!!

      warna: héjo Sapatu ukuran: 28 (solada 17cm)

    SKU: IUSO07TYXH8A Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori