FTLZZ Spring Autumn Faux Kulit Jaket Awéwé Longgar Kasual Jas Awéwé Turun-taktak Motor Lokomotif Outwear Jeung Beubeur

(43 resensi customer)

59.39$ - 63.42$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pengiriman produk ieu bakal ngarugikeun Gratis via Uellow Standard Shipping dina 8-17 dinten
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
bebas
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 12
27.45$
IP Fedex
nuhun
poé 11
34.49$
DHL
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Sef0ebc09d3a045f39ef7d037bd112ed1y

    FTLZZ Spring Autumn Faux Kulit Jaket Awéwé Longgar Kasual Jas Awéwé Turun-taktak Motor Lokomotif Outwear Jeung Beubeur

    59.39$ - 63.42$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun










    -_-

    beurat 1 kg
    dimensi 40 × 30 × 2 cm
    brand Ngaran

    FTLZZ

    GTIN

    2000002745860

    panutupanana Tipe

    seleting

    Hiasan

    Sabuk, Kantong, Kancing, Sleting, Ranté, Pinggang anu Bisa Disesuaikeun

    material

    Kulit Faux, PU

    asal

    daratan Cina

    usum

    Spring / Autumn

    gaya

    punk Style

    leungeun baju Style

    Leupaskeun taktak

    Leungeun baju Panjang (cm)

    pinuh

    Jenis Pompa

    Kulit & Suede

    Bagian anu tiasa dicabut

    teu sahiji bae

    Number model

    ZZ210322B

    pakean Panjang

    biasa

    umur

    Umur 18-35 Taun Lawas

    kerah

    Kerah Hurungkeun-handap

    génder

    awéwé

    Dumasar pedaran 43

    5.00 Gemblengna
    100%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 43 pikeun FTLZZ Spring Autumn Faux Kulit Jaket Awéwé Longgar Kasual Jas Awéwé Turun-taktak Motor Lokomotif Outwear Jeung Beubeur

    1. Sunda *** r -

      Jaket jaket! kualitasna alus teuing! Padet, malah kelim! Ukuran S (anu pangleutikna dina model ieu) pisan oversize ka kuring, tapi ieu malah sababaraha tambah, saprak dina usum gugur handapeun baju haneut alus sampurna pas tur moal jadi.

      warna: Kopi ukuran: S Kapal ti: Cina

    2. E *** a -

      Jaketna saé, méja ukuranana leres. sateuacan Krasnoyarsk sumping 3 minggu

      warna: hideung ukuran: S Kapal ti: Cina

    3. A *** a -

      Jaketna saé, gancang sumping, tapi éta lepat sareng ukuranana, dina jangkungna 156 cm ukuranana lengan panjang, linggih sacara bébas, sakumaha dipikahoyongna, tapi panjangna mah sigana bakal mesen dina ukuran S.

      warna: caramel ukuran: M Kapal ti: Cina

    4. A *** n -

      Heboh embe. Abdi henteu mendakan kakurangan. Warnana geulis pisan. Aya bau saeutik, tapi sababaraha kali ditunda na lulus. Dina Rusia na 44-46 nyandak ukuran L, ku kituna aya hiji oversize. Pasti nyarankeun mésér. Di toko, sapertos ti 4000 hargana. Pangiriman nyandak 3 minggu.

      warna: Kopi ukuran: L Kapal ti: Cina

    5. YShopper -

      Kulit téh super. Utamana pikeun harga ieu! Dieksekusi ogé, kabéh kelim téh rata. Tinjauan lengkep dina saluran TG kuring @ lybison

      warna: Kopi ukuran: S Kapal ti: Cina

    6. N *** a -

      Jaket anu saé, cocog sareng katerangan. dina pertumbuhan 162 nyandak S

      warna: hideung ukuran: S Kapal ti: Cina

    7. O *** o -

      Bungkusan dugi ka 2 minggu.
      Biker panjang, kulit alus sareng jahit kualitas.
      Dina ukuran 48 milih L, tangtosna, jaket oversize, handapeun handap anjeun tiasa aman ngagem hoodie atanapi baju haneut kandel.
      Abdi mamatahan sareng nyarankeun penjual anu santun.

      warna: hideung ukuran: L Kapal ti: Cina

    8. N *** a -

      Dikirimkeun ka NSC dina 14 dinten
      Pesanan ukuran S
      Jangkungna 155 cm

      warna: caramel ukuran: S Kapal ti: Cina

    9. N *** a -

      Jaket anu kualitasna saé, sumping langkung gancang tibatan waktos pangiriman aslina anu dituduhkeun.

      warna: hideung ukuran: M Kapal ti: Cina

    10. Sunda *** r -

      jaket tiis, lemes, nyandak s nya. Abdi resep gélo. Dibeuli diobral jeung kupon ti Ali pikeun 1600. Hadiah dina kecap. Di pasar massal, sapertos 6 rébu ngagantung

      warna: Kopi ukuran: S Kapal ti: Cina

    11. L *** r -

      Jaketna super. Ukuran M dina parameter 88/65/89 tétéla janten ukuran anu saé sapertos kitu. Anjeun tiasa ngagem sweatshirt sareng baju haneut haneut.

      warna: warna beigi ukuran: M Kapal ti: Cina

    12. S *** a -

      jaket alus teuing, kulit lemes, teu caang, asesoris kualitas, ngajaga bentuk ogé, teu aya bau. Datang ka Bryansk pikeun dua minggu! Kuring nyokot husus dina ukuran leuwih pikeun ngagem kalawan sweaters haneut. parameter kuring: 90/75/103, jangkungna 169-l sits kawas oversize alus. Leungeun panjang-katresna High nyandak catetan. Leres, jaket anu saé, anjeun kedah nyandak)

      warna: caramel ukuran: L Kapal ti: Cina

    13. V *** o -

      Jaketna keren. Utamana pikeun duit Anjeun. Jangkungna abdi 178, ukuran L dipesen. Panjangna alus, tapi leungeun bajuna pondok. Dina tulang. Tapi pikeun Ali, éta klasik. Kuring ngahontal Moscow saminggu

      warna: caramel ukuran: L Kapal ti: Cina

    SKU: WWYJK1X4DYPN Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori