FTLZZ Anyar Awéwé Retro Floral Print Bordir Faux Lemes Jaket Kulit Mantel Turndown Kerah Pu Moto Biker Hideung Punk Outerwear

(41 resensi customer)

60.74$ - 65.61$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 7-10 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 7-10
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    S57b829d7061149ab83e20e2e2188ce155

    FTLZZ Anyar Awéwé Retro Floral Print Bordir Faux Lemes Jaket Kulit Mantel Turndown Kerah Pu Moto Biker Hideung Punk Outerwear

    60.74$ - 65.61$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun


    beurat 0.95 kg
    dimensi 40 × 20 × 3 cm
    brand Ngaran

    FTLZZ

    GTIN

    2000002736028

    panutupanana Tipe

    seleting

    material

    Kulit Palsu

    Hiasan

    Keling, Bordir, Sleting

    gaya

    punk Style

    asal

    daratan Cina

    leungeun baju Style

    biasa

    Number model

    R210120B

    Leungeun baju Panjang (cm)

    pinuh

    Jenis Pompa

    Kulit & Suede

    usum

    Spring / Autumn

    umur

    Umur 18-35 Taun Lawas

    pakean Panjang

    pendek

    génder

    awéwé

    Tempat asal

    Cina (Daratan)

    Bagian anu tiasa dicabut

    teu sahiji bae

    kerah

    Kerah Hurungkeun-handap

    Dumasar pedaran 41

    4.98 Gemblengna
    97.56%
    2.44%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 41 pikeun FTLZZ Anyar Awéwé Retro Floral Print Bordir Faux Lemes Jaket Kulit Mantel Turndown Kerah Pu Moto Biker Hideung Punk Outerwear

    1. j *** n -

      Teuing cinta

      warna: warna beigi ukuran: M Kapal ti: Cina

    2. J *** e -

      CINTA! Kualitas hébat !!!

      warna: hideung ukuran: L Kapal ti: Cina

    3. L *** a -

      Jaketna ukuranana ukuranana, rada padet, sapertos dina gambar!

      warna: hideung ukuran: L Kapal ti: Cina

    4. J *** e -

      warna: warna beigi ukuran: XL Kapal ti: Cina

    5. S *** n -

      Persis sapertos gambar. Saé pisan

      warna: warna beigi ukuran: M Kapal ti: Cina

    6. Sunda *** r -

      Jaketna super! Imut-premium!!!!! Hatur nuhun ka produsén!

      warna: warna beigi ukuran: L Kapal ti: Cina

    7. O *** z -

      Anjeunna gaduh Abdi bogoh❣️ Luar biasa😍

      warna: warna beigi ukuran: L Kapal ti: Cina

    8. Sunda *** z -

      Ngarasa Luncat mésér éta kualitas alus teuing meuli ukuran badag sabab kuring teu hayang adil lamun maké baju underneath! Bahan alus teuing, finish alus! Investasi anu luar biasa hatur nuhun ka anu ngajual

      warna: warna beigi ukuran: L Kapal ti: Cina

    9. K *** o -

      Geulis! Persis sapertos gambar. Kuring meunang jadi loba compliments.

      warna: hideung ukuran: M Kapal ti: Cina

    10. Sunda *** n -

      Pisan geulis persis sakumaha ditémbongkeun dina loka jeung Poto

      warna: warna beigi ukuran: Kapal XXL ti: Cina

    11. O *** Hiji -

      Kuring resep kana jaket. Ukuran S ngadeukeutan Rusia 42-44. Taya bau. Kuring datang gancang.

      warna: warna beigi ukuran: S Kapal ti: Cina

    SKU: MG42A94IO7G3 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori