Éropa jeung Amérika mimiti gugur bagian ipis amis tiis ruku angin hooded baju haneut bikang leupas sababaraha cardigan jaket seleting

  Énggalan! Dijual tungtung di:

Produk ieu ayeuna kaluar tina stock na sadia.

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Sbba44cbf3a0a40dc9a69dea3ca101b1c8

    Éropa jeung Amérika mimiti gugur bagian ipis amis tiis ruku angin hooded baju haneut bikang leupas sababaraha cardigan jaket seleting

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    ukuran

    Bust (cm)

    Panjang (cm)

    Taktak (cm)

    Leungeun baju (cm)

    beurat dianjurkeun (kg)

    M 116 71 54 67 43kg-53kg
    L 120 73 56 69 53kg-63kg
    XL 124 75 58 71 63kg-70kg
    XXL 128 77 60 73 70kg-80kg

    1. Dear sobat, hatur nuhun pikeun meuli kado di toko urang. Inget pikeun nyadiakeun ngaran lengkep Anjeun, alamat lengkep, kode pos, nomer telepon., Sangkan maranéhna bisa nampa pakét Anjeun suksés.
    2. Ukuran pakean urang leuwih leutik di Asia ti di AS jeung EU, contona:US/EU ukuran L = Asia ukuran XXL. punten ukur ukuranana dumasar kana baju anu biasana aranjeunna anggo (sanés awak anjeun), pariksa ukuran anjeun kalayan bagan ukuran di handap sateuacan ngagaleuh, upami pangukuran anjeun ngantosan antara dua ukuran, mamatahan milih ukuran anu panggedéna. Upami anjeunna henteu yakin ngeunaan ukuranana, punten tinggalkeun pesen ngeunaan beurat sareng jangkungna na, kuring tiasa masihan anjeun saran.
    3. Catetan: ngidinan bédana 0.5-1 inci alatan ukur manual. (1 inci = 2.54 cm) Warna item nu sabenerna nyimpang rada ti gambar di luhur alatan layar komputer béda, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun.

    beurat 0.5 kg
    dimensi 20 × 20 × 1 cm
    asal

    daratan Cina

    GTIN

    2000002661047

    CN

    Guangdong

    Hiasan

    teu sahiji bae

    umur

    18-24

    material

    poliéster

    kakandeleun

    Ipis (Panas)

    élastisitas

    Strech saeutik

    leungeun baju Style

    biasa

    Hooded

    nuhun

    Type lawon

    Campuran

    pola Tipe

    kartun

    gaya

    sederhana

    Cocog Tipe

    Leupas pas

    Leungeun baju Panjang (cm)

    pinuh

    usum

    Sadaya usum

    génder

    awéwé

    pakean Panjang

    biasa

    item Tipe

    Hoodies

    Tempat asal

    Cina (Daratan)

    kerah

    O-beuheung

    Komposisi bahan

    Serat sintétik

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Eropa sareng Amérika awal usum gugur bagian ipis amis tiis ruku angin hooded baju haneut awéwé longgar pasangan cardigan jaket seleting"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: R5CK20QM4IF3 kategori: ,
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori