Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v

(200 resensi customer)

10.80$ - 19.80$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 5-8 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 5-8
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a

    Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v

    10.80$ - 19.80$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    • Batré Litium 1800mAh:Batré litium 1800mAh nyayogikeun kakuatan anu tahan panjang, janten sampurna pikeun dianggo langkung lami.

    • Obeng Tanpa Kabel:Desain tanpa kabel ngamungkinkeun pikeun pamakéan nu panggampangna tur merenah, ngaleungitkeun kabutuhan cords na outlet.

    • 1600rpm Laju Tanpa Beban:Kalawan speed no-beban 1600rpm, obeng ieu tiasa ngadamel rupa-rupa pancén kalayan gampang.

    • Sertifikasi CE:Produk ieu disertipikasi ku CE, mastikeun yén éta minuhan standar kaamanan sareng kualitas.

    1. Kalayan sagala rupa spésifikasi tina sirah angkatan, anu praktis pisan -

    2. 180' awak puteran, hiji-tombol deformasi gancang, papanggih lingkungan Gawé béda

    3 . Motor inti tambaga precision tinggi, kakuatan anu kuat, résistansi suhu luhur

    4. 1800mah batré litium kapasitas badag, kakuatan ngabeledug kuat, umur batre leuwih panjang

    5. Kalayan lampu LED, éta tiasa dianggo dina lingkungan anu poék

    6 . Awak leutik, kontrol hiji-leungeun, gampang ngagunakeun. sh proyék béda. Karét swivel cecekelan ngajadikeun eta fléksibel pikeun adaptasi jeung kaayaan Gawé béda

    Bahan: ABS + Meta

    Pakem lempeng: Panjangna 210mm

    Pakem gun: Panjang jeung rubak 145 * 130mm

    tegangan gawe: 3.6V

    torsi maksimum: 3.5Nm

    Laju euweuh beban: 250r / mnt

    kapasitas batré: 1800mAh

    Antarmuka ngecas: ngecas USB

    Skenario lumaku: instalasi Imah, pangeboran kayu pangropéa listrik, panyabutan screw, jsb.

    Punten diijinkeun bédana 1-3mm kusabab pangukuran manual hatur nuhun pikeun pangertian anjeun Alatan bédana antara monitor anu béda, punten ngartos yén gambar tiasa henteu ngagambarkeun warna saleresna barang éta

    kuantitas

    2PCS, 47PCS

    pamakéan

    Imah DIY

    No-beban Speed

    1600rpm

    Max. torsi

    4

    dipeunteun tegangan

    4.8V

    kakuatan Sumber

    batre

    ngetik

    Tukang obeng

    asal

    daratan Cina

    sertipikasi

    CE

    Dumasar pedaran 200

    4.37 Gemblengna
    67.5%
    16%
    8.5%
    1.5%
    6.5%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 200 pikeun Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v

    1. Urang Hopper -

      Nya sampurna. Anjog dina tanggal.

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    2. A *** o -

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    3. W *** s -

      Alat anu pohara kapaké, kualitas luhur, pangiriman gancang, kuring nyarankeun toko online ieu, hatur nuhun.

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    4. Urang Hopper -

      Ditampi saé. Kuring dibeuli ogé, murah.

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    5. B *** m -

      Biaya saé

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    6. l *** r -

      Leutik ti nu disangka

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    7. Y *** e -

      Hal ieu kacida leutik, tapi dina harga ieu, sigana nu eta sia make lamun urgent

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    8. П *** о -

      Jujur, f — ing, teu ditandaan. Teu firms, teu sabaraha sinyalna, kakuatan, euweuh informasi ... Abdi moal nyandak eta hirup ..

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    9. c *** n -

      Pangiriman sareng gancang tiasa

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    10. n *** n -

      Anjog dina kaayaan alus, lengkep, jalan ogé, praktis pisan

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    11. j *** r -

      Kalayan ngagaleuh produk sanés, produk ieu dipulangkeun

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    12. N *** a -

      Pas encore essayé

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    13. F *** i -

      hatur nuhun

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    14. Urang Hopper -

      pengiriman barang: Om per poé
      Status barang: Henteu kotak alat anu dipidangkeun dina poto, rada béda
      Dupi éta tiasa dianggo saé? Sababaraha jenis screw
      Tungtungna teuing kusam pikeun patarosan naha aya anu dianggo
      Ngan cocog pikeun pamakéan di imah
      Sabaraha ngagunakeun
      ??

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    15. t***y -

      Sigana alus hatur nuhun seller

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    16. Urang Hopper -

      Narima barangna tapi sirah salib panjang leungit.. Ngecas oge sanajan..

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    17. f *** r -

      Bungkus saé, sumping dina cuaca anu saé, sigana fungsional, anjeun ngan ukur kedah nyobian pikeun ningali kinerjana

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    18. Urang Hopper -

      Lalaki leutik tapi kuat.

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    19. a *** r -

      Éta langkung alit tibatan anu disangka. Kuring parantos nyerat sababaraha kali, tapi jalanna saé.

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    20. k *** abdi -

      Alat Bor Listrik Nyetél Rumah Tangga Pikeun Pangropéa sareng Perbaikan Batré Litium 1800mAh 3.6v
    SKU: 3256805574801915 kategori: ,
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori