Kopi Maker Pot Stainless Steel Mocha Espresso Latte Stovetop Filter

19.17$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 7-10 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 7-10
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a

    Kopi Maker Pot Stainless Steel Mocha Espresso Latte Stovetop Filter

    19.17$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun
    [Bahan Berkualitas Tinggi] Mesin espresso didamel tina stainless steel kelas dahareun, anu tahan karat sareng gampang dibersihkeun. Taya bau mangaruhan rasa murni kopi, bringing anjeun nikmat kopi kualitas luhur.

    [Anti-scald cecekelan] Ergonomic panas-insulated cecekelan, nu ngaronjatkeun kanyamanan nyekel, ieu ogé disegel, sarta brings Anjeun kualitas hadé hirup.

    [Ngirit Waktos] Mesin espresso panas gancang sareng merata, ngan ukur nempatkeun kana dasar pemanasan listrik atanapi kompor (setna henteu kalebet dasar pemanasan sareng kompor), ngan ukur peryogi sababaraha menit pikeun nyiapkeun, kapasitasna. pot kopi nyaeta 200ml, Brews 4 cangkir leutik kopi dina hiji waktu, sampurna pikeun kémping jeung istirahat.

    [Kompor & Pemanasan Induksi] Mesin espresso ieu cocog pikeun kalolobaan ukuran dasar pemanasan listrik atanapi kompor. Nalika nganggo pikeun induksi, pastikeun anjeun nganggo éta pikeun kompor dugi ka 4 inci diaméterna (henteu langkung ageung). Upami dianggo dina kompor gas, pariksa yén diameter dasar pot cocog pikeun kompor anjeun.

    [Kado Sampurna] Pot moka kopi ieu mangrupikeun kado anu sampurna pikeun anu resep kopi, kulawarga, réréncangan dina pernikahan, ulang taun, housewarming atanapi sagala rupa acara pésta liburan.

    spésifikasi:
    Ngaran produk: Kopi Pot
    Bahan: stainless steel, ABS
    Ukuran: kira-kira 16.7 x 8.5 cm
    Kapasitas: 200ml

    Catetan:
    1.There meureun béda slight antara gambar jeung warna sabenerna komoditi. Kami bakal nyobian pangsaéna pikeun nunjukkeun anjeun warna anu pas.
    2.Please ngidinan slight bédana dimensi alatan ukur manual.

    1 x Kopi Pot

    Portabel Kopi Maker P, Induksi Kopi Maker

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Saringan Kompor Kopi Espresso Stainless Steel Mocha Espresso Latte"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: 1005005161579552 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori