Ngabersihan Pel sareng Triangle 360 ​​Teleskopik Pikeun Ngabersihan Kotak sareng Tembok sareng Sikat Pembersih

harga aslina éta: 71.82 $.jilid dagang ayeuna = 22.82 $.

368 di stock

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Pel beberesih nganggo Teleskopik Triangle 360 ​​Pikeun Ngabersihan Ubin sareng Tembok nganggo Sikat Pembersih 1

    Ngabersihan Pel sareng Triangle 360 ​​Teleskopik Pikeun Ngabersihan Kotak sareng Tembok sareng Sikat Pembersih

    harga aslina éta: 71.82 $.jilid dagang ayeuna = 22.82 $.

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Ngabersihan Pel sareng Triangle 360 ​​Teleskopik Pikeun Ngabersihan Kotak sareng Tembok sareng Sikat Pembersih

    360 ° Rotatable adjustable beberesih paralon
    Jieun Beresih EasierThe baki beberesih adopts tipe panganyarna tina desain triangular, 360 ° puteran sirah paralon ngidinan Anjeun pikeun ninggalkeun euweuh lebu di juru maot, gampang ngajawab lebu nekad anjeun dina sudut témbok, siling jeung jandela.

    Ucapkeun henteu kana bahaya, kutub 1.3m langkung panjang pikeun gampang ngahontal lokasi lebu sareng ngabantosan anjeun ngaleungitkeun lebu ku cara anu langkung sederhana.

    Bahan PremiumMop dilengkepan ku lawon pel microfiber anu kandel sareng énkripsi, anu tiasa gancang nyerep cai dina 5 detik sareng gaduh kamampuan adsorpsi anu saé, ngonci pageuh dina lebu.

    Jaga leungeun anjeun Mimic desain beberesih cuci leungeun, terpadu push-tarik fungsi squeezing cai otomatis, bébas leungeun anjeun.
    Spésifikasi
    Ukuran130*27cm/51.18*10.62 inci

    MaterialPP / baja stainless bertulang

    Pel Ngusap BahanMicrofiber

    Warna Biru / Bodas

    Beurat produk: 700g

    Paket kalebet: sapertos gambar

    beurat 0.66 kg
    dimensi 52 × 25 × 9 cm
    ngerik

    nuhun

    ngetik

    Pel Panyumputan

    wujud

    sagi tilu

    Kelas Résistansi Korosi

    Kelas 6.0-6.9

    Waktos Nguap Kontinyu

    <15 menit

    Pel Rod Beban-bantalan

    <10kg

    bungkusan

    Kalawan 1 Mophead

    kapasitas

    <300ml

    Panaskeun Waktos (mnt)

    <1

    hal nu husus

    Eco-Friendly

    Jenis Ngalahir

    Teleskopik

    Bahan Kepala Pel

    PP

    Bahan Tiang

    waja

    Number model

    Pel

    Laju Déhidrasi

    80% -90%

    Métode Wringing

    Tipe Lipatan

    material

    Microfibre Lawon

    beurat

    <2kg

    diserep

    <10 detik

    brand Ngaran

    BOUSSAC

    asal

    daratan Cina

    CN

    Guangdong

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Ngabersihan Pel nganggo Triangle 360 ​​Teleskopik Pikeun Ngabersihan Ubin sareng Tembok nganggo Sikat Pembersih"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: LEDBFPIDGHIM-1 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori