Kit Poles Pamulihan Lampu Mobil Pikeun Ngalereskeun Lampu Mobil sareng Pemoles

(892 resensi customer)

4.13$ - 12.57$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Pilihan Special Cargo Standar PRE di 9-12 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 9-12
1.99$
Pilihan Special Cargo Standar PRE
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a

    Kit Poles Pamulihan Lampu Mobil Pikeun Ngalereskeun Lampu Mobil sareng Pemoles

    4.13$ - 12.57$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Description:

    Nyadiakeun épék profésional tina lampu konéng, dioksidasi, retak, kabur, sareng dicukur enteng pikeun ningkatkeun pisibilitas sareng kaamanan nalika nyetir wengi.

    Fitur: Perbaikan sareng renovasi lampu mobil - Perbaikan scratch ringan, perbaikan konéng, oksidasi, Kraken, kabur.

    Gancang sareng gampang mulangkeun kajelasan lampu utama anu dioksidasi sareng konéng

    Parentah pikeun pamakéan:

    1. Hurungkeun liah mobil langkung ti satengah jam atanapi kakeunaan sinar panonpoé supados suhu kendaraan tiasa langkung ti 40'C

    2. Anggo produk ieu pikeun diterapkeun kana bolu sareng terus-terusan ngusap lampu mobil kalayan gaya salami 3 menit Saatos réngsé, antosan 5 menit sareng tungtungna ngabersihan lampu mobil nganggo cai.

    3 . Pikeun ngahontal pangaruh anu dipikahoyong, disarankeun pikeun dianggo deui langkung ti 2 kali

    Anjeun tiasa sampurna ngaropea lampu mobil anjeun

    kapasitas

    , , ,

    Fitur husus

    jandela beresih

    item Beurat

    -

    model Ngaran

    Kit restorasi Lampu

    asal

    daratan Cina

    fitur 1

    Spot Rust & Tar Spot Remover

    fitur 2

    Lampu Renewal Polandia

    fitur 3

    Agen Poles Lampu Mobil

    fitur 4

    cairan pangropéa lampu gede

    fitur 5

    agén scratch remover ngalereskeun cairan

    fitur 6

    kit restorasi lampu

    fitur 7

    headlamp polishing jeung beberesih

    Dumasar pedaran 892

    4.72 Gemblengna
    80.38%
    14.69%
    2.91%
    0.45%
    1.57%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 892 pikeun Kit Poles Pamulihan Lampu Mobil Pikeun Ngalereskeun Lampu Mobil sareng Pemoles

    1. B *** r -

      Anjog pas dina waktuna, ngan pikeun nyobaan ningali naha éta leres-leres jalanna.

      Kit Poles Pamulihan Lampu Mobil Pikeun Ngalereskeun Lampu Mobil sareng Pemoles
      Kit Poles Pamulihan Lampu Mobil Pikeun Ngalereskeun Lampu Mobil sareng Pemoles
    2. A *** a -

      Ngabersihan urang nanaon

    3. U *** r -

    4. A *** z -

    5. L *** i -

    6. B *** e -

      teu acan dianggo tapi sadayana katingali saé

    7. s *** a -

    8. Urang Hopper -

      .

    9. h***l -

      henteu nampi

    10. J *** a -

      Sanggeus lila, teu aya gunana. Digosok ku leungeun jeung lamun hal nyokot jauh, tapi saeutik pisan. Nyaéta pikeun lampu utama anu bieu diparut.
      Kuring teu nyarankeun eta ngalungkeun duit, ngajadikeun leuwih polisher nu dipaké pikeun lambar logam.

    11. J *** s -

      Pangiriman gancang sadayana OK

    12. m *** c -

      Penjual anu saé

    13. S***č -

    14. M *** i -

    15. m *** b -

    16. M *** n -

      pengiriman barang gancang. Item sakumaha anu dijelaskeun.

    17. Urang Hopper -

    18. Urang Hopper -

    19. k *** r -

      Éta situs anu kedah ngantosan langkung ti sabulan.

    20. A *** s -

    21. M *** a -

    22. z***i -

    SKU: 3256805517009744 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori