Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone

(892 resensi customer)

7.12$ - 8.49$

brand: 
Uellow
Lenovo
  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 1.99$ via Uellow Pamilihan Standar dina 5-8 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 5-8
1.99$
Uellow Pamilihan Standar
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a

    Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone

    7.12$ - 8.49$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    • Konektipitas Bluetooth Nirkabel:Ngarasakeun kabebasan konektipitas nirkabel sareng earphone ieu anu nyambung ka alat anjeun liwat Bluetooth.

     

    • Desain waterproof:Entong kesang atanapi hujan nyegah anjeun ngaraosan musik sareng earphone tahan cai ieu.

     

    • Gaya In-Ear:Kéngingkeun pas anu nyaman sareng aman sareng desain gaya in-ceuli tina earphone ieu, sampurna pikeun gaya hirup aktip.

     

    • Rojongan AAC Codec:Rasakeun audio kualitas luhur kalayan dukungan codec AAC, nyayogikeun sora anu jelas sareng jernih.

     

    • Konektipitas Bluetooth Nirkabel:Ngarasakeun kabebasan konektipitas nirkabel sareng earphone ieu anu nyambung ka alat anjeun liwat Bluetooth.

     

    • Desain waterproof:Earphone ieu dirancang pikeun tahan cai, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun dianggo nalika latihan atanapi dina kaayaan baseuh.

     

    • Gaya In-Ear:Gaya in-ceuli tina earphone ieu ngajamin pas anu nyaman sareng ngabantosan ngahalangan sora éksternal, ngamungkinkeun anjeun pikeun museurkeun musik anjeun.

     

    • Kontrol Volume:Saluyukeun polumeu musik atanapi telepon anjeun kalayan gampang nganggo fitur kontrol volume anu diwangun.

     

    • Konektipitas Bluetooth Nirkabel:Ngarasakeun kabebasan konektipitas nirkabel sareng earphone ieu anu nyambung ka alat anjeun liwat Bluetooth.

     

    • Desain waterproof:Earphone ieu dirancang pikeun tahan cai, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun dianggo nalika latihan atanapi dina kaayaan baseuh.

     

    • Built-in Sora Asisten:Kalayan asistén sora anu diwangun, anjeun tiasa kalayan gampang ngontrol musik anjeun sareng nelepon tanpa kedah ngaluarkeun telepon anjeun.

     

    • Desain Earcup Semi-buka:Desain earcup semi-kabuka ngamungkinkeun pikeun kualitas sora hadé tur kanyamanan bari tetep nyadiakeun sababaraha isolasi noise.

     

    • Konektipitas Bluetooth Nirkabel:Ngarasakeun kabebasan konektipitas nirkabel sareng earphone ieu anu nyambung ka alat anjeun liwat Bluetooth.

     

    • Desain waterproof:Earphone ieu dirancang pikeun tahan cai, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun dianggo nalika latihan atanapi dina kaayaan baseuh.

     

    • Built-in Sora Asisten:Kalayan asistén sora anu diwangun, anjeun tiasa kalayan gampang ngontrol musik anjeun sareng nelepon tanpa kedah ngaluarkeun telepon anjeun.

     

    • Gaya In-Ear:Gaya in-ceuli tina earphone ieu ngajamin pas anu nyaman sareng ngabantosan ngahalangan sora éksternal pikeun pangalaman déngékeun anu langkung immersive.

     

    TWS Pro 6 earphone Bluetooth headphone sareng mic 9D stereo HiFi earbuds pikeun iPhone ios Android nirkabel Bluetooth headsetpitur
    3. Ngecas gancang sareng waktos maén anu panjang
    4. panggero Binaural, headphone kénca jeung katuhu bisa dipaké misah.
    5. pasangan Otomatis / sambungan otomatis.
    6. Taya lampu LED nalika maké.
    7. Multi-fungsi tombol kontrol touch.
    8. Hifi stereo jeung sora bass.
    9.Upgrade chip Bluetooth 5.0, kinerja ningkat, 10 méter teu nyangkut & kontinyu.
    10. Rojongan lagu saméméhna / lagu salajengna.
    11. Rojongan aktivasina Siri.
    12.Perfectly cocog sareng ios sarta sistem Android.






    warna

    , , ,

    material

    plastik

    Beurat [g]

    40

    Asisten sora diwangun-di

    No

    Rentang nirkabel maksimum[m]

    Téhnologi NFC

    No

    Ngasingkeun Sora

    No

    Kategori

    Earphones & headphone

    Jenis Earcups

    Semi kabuka

    Max Kaluaran

    1

    Headphone Pads Bahan

    nu lain

    Jenis Magnet

    Ferrit

    Supir Diameter

    20

    Total distorsi harmonic

    10

    Jangkoan Perbaikan

    nepi ka 32 Ω

    cODEC

    AAC

    Kalayan mikropon

    nuhun

    Éta nirkabel

    nuhun

    Dukungan Kartu mémori

    nuhun

    waterproof

    nuhun

    lawanan

    32

    Garis Panjang

    0

    Range Réspon Frékuénsi

    20 - 20000

    lemes parasaanana

    123

    colokan Tipe

    teu sahiji bae

    fungsi

    Pikeun Internet Bar, pikeun Video Game, Headphone Umum, Olahraga, Pikeun Study

    Noise-Pembatalan Aktif

    teu

    volume Control

    nuhun

    Tombol Kontrol

    nuhun

    Prinsip Vokalisme

    Kasaimbangan Armature

    Jenis nirkabel

    Bluetooth

    panyambungna

    Jenis c

    komunikasi

    Nirkabel

    gaya

    Dina-ceuli

    asal

    daratan Cina

    Dumasar pedaran 892

    4.44 Gemblengna
    71.52%
    16.37%
    3.48%
    2.02%
    6.61%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 892 pikeun Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone

    1. A *** r -

      Éta sumping sareng pangecas anu salah tapi salian ti éta produkna padet

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    2. 7 *** r -

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    3. Urang Hopper -

      Éta sami sareng dina poto

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    4. Urang Hopper -

      Éta sami sareng dina poto

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    5. a *** r -

      Handsetna langkung alit tibatan anu disangka.
      kualitasna alus. Anjeunna gede pikeun maranéhanana anu rék latihan ngajalankeun latihan
      Éta leres pisan dina ceuli sareng aranjeunna super nyaring.

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    6. a *** r -

      Handsetna langkung alit tibatan anu disangka.
      kualitasna alus. Anjeunna gede pikeun maranéhanana anu rék latihan ngajalankeun latihan
      Éta leres pisan dina ceuli sareng aranjeunna super nyaring.

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    7. Urang Hopper -

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    8. O *** i -

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    9. c *** a -

      sisi katuhu teu dianggo,.එක පැත්තයි ඇහෙන්නේ ආව එකෙ

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    10. h***a -

      Top sora alus

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    11. h***a -

      Top sora alus

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    12. C *** o -

      Gampang pisan nyambung sareng gaduh durasi anu saé

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    13. C *** o -

      Gampang pisan nyambung sareng gaduh durasi anu saé

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    14. A *** a -

      Sigana saé, kuring henteu acan nyobian

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    15. A *** a -

      Sigana saé, kuring henteu acan nyobian

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    16. K *** o -

      Cahaya, sareng sora anu saé pisan, ogé pangiriman super gancang. Abdi nyarankeun seller.

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    17. K *** o -

      Cahaya, sareng sora anu saé pisan, ogé pangiriman super gancang. Abdi nyarankeun seller.

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    18. W***B -

      Éta saé pisan, super murah, disada lumayan sareng aranjeunna gampang ngahubungkeun.

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    19. T *** u -

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    20. d***r -

      Tulisan ieu anu dikirimkeun tapi kuring henteu nampi, ngadamel sengketa ngabalikeun duit sareng aranjeunna henteu nyatujuan éta, tapi hatur nuhun kuring kaleungitan artos henteu kunanaon.

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    21. J *** r -

      putri abdi mikanyaah headphone ieu

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    22. L *** a -

      aranjeunna katingali lucu sareng sorana saé pisan pikeun harga anu anjeun bayar, mic henteu jalan saé tapi kuring biasana ngagaleuh aranjeunna pikeun ngadangukeun musik sareng kuring pasti bakal ngagaleuh deui

      Air pod Pro 6 Wireless sareng Bluetooth Earphones Headphone Pikeun Android Sareng iPhone
    SKU: 3256805501678193 Kategori:  Tag: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori