Tombol Aksés Panto Kaluar Push Switch No Toel Release Gate Opener Door Access Control System Entry Open Touch

2.97$ - 6.38$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pengiriman produk ieu bakal ngarugikeun Gratis via Uellow Standard Shipping dina 8-17 dinten
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
bebas
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 7-24
2.71$
Cainiao Standar Pikeun Barang Husus
nuhun
poé 7-16
4.42$
Uellow Premium Pangiriman
nuhun
poé 14
17.43$
suweng
nuhun
poé 11
18.62$
Fedex IE
nuhun
poé 11
22.48$
DHL
nuhun
poé 8
22.63$
UPS Express Saver
nuhun
poé 12
23.40$
IP Fedex
nuhun
poé 10
25.06$
UPS Digancangkeun
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Hf4582ffa5a0f44b0b782a4368e629ae6I

    Tombol Aksés Panto Kaluar Push Switch No Toel Release Gate Opener Door Access Control System Entry Open Touch

    2.97$ - 6.38$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Panto Kaluar Push Button Release Pindah Opener NO COM NC

    Kumaha tombol Kaluar Push jalan?

    Nalika tombol dipencet, kontak jero digabungkeun, ngabentuk sirkuit disambungkeun, ngabalukarkeun controller kakuatan jadi pondok-circuited, kukituna nyetir konci listrik pikeun muka konci.
    sanggeus ngaleupaskeun tombol, catu daya ieu energized salila waktu set pikeun ngahontal sakabéh lawang panto jeung prosés nutup.

    Button02 Stainless Steel Door Kaluar Push Release Button

    Fitur:
    cangkang stainless steel pérak, aman jeung awét.
    Sigana basajan, nyaman jeung geulis.
    Ngajalanan 100,000 kali tés ngaklik kontinyu, awét pisan.
    Alus dirampa, gampang dioperasikeun sareng dianggo.
    Aktipkeun jurus listrik, konci magnét atanapi konci elctric séjén ngaliwatan kontrol aksés.
    Gawéna sareng kalolobaan kontrol aksés éléktronik, telepon panto kalayan kontrol aksés.
    Pamasangan siram.

    spésifikasi:
    Output kontak: NO COM
    Suhu anu diterapkeun: -10 ~ + 55 Derajat 14-131F)
    Kalembaban anu diterapkeun: 0 ~ 95% (kalembaban rélatif)
    Bahan: stainless steel
    Tipe pasagi: Diménsi: 91*28*25mm (Approx.) Beurat: 38g
    Sagi opat Tipe: Dimensi: 86*86*25mm (Approx.) Beurat: 85g

    Button01 Plastik Tombol Klasik

    Kaluaran Kontak: NO COM
    Peunteun ayeuna: DC 12-36V / 3A
    Kahirupan mékanis: 500000 diuji
    Bahan Panel: Plastik teuas
    Ukuran: 86*86mm (Kira-kira.)
    Beurat: 53g

    K5 Button Plastik Tombol Gaya Anyar

    Kaluaran Kontak: NO COM
    Peunteun ayeuna: DC 12-36V / 3A
    Kahirupan mékanis: 500000 diuji
    Bahan Panel: Plastik teuas
    Ukuran: 86*86mm (Kira-kira.)
    Beurat: 60g

    TButton High Tungtung Button

    Kaluaran Kontak: NO NC COM
    Peunteun ayeuna: DC 12-36V / 3A
    Kahirupan mékanis: 500000 diuji
    Bahan Panel: Plastik teuas
    Ukuran: 90.5*86*30mm (Kira-kira.)
    Beurat: 125g

    K1 K2 LED Lampu Infrabeureum Toel Kaluar Tombol

    Lampu LED Infrabeureum Toél Kaluar Button NO / NC / CM Push Button Pindah Pikeun Control Aksés
    Tombol Kaluar ieu didamel tina bahan anu awét sareng luhur. Alternatif pikeun saklar tradisional, saklar ieu cocog pikeun panto dimana kontrol aksés penting, sarta pikeun mantuan simplify kontrol konci. Anjeun tiasa masang ku nyalira tanpa aya kasusah. Ulah ragu, alat ieu moal ngantep anjeun turun.

    Spésifikasi switch ieu
    Henteu aya toél / Sénsor Kaluar bébas Toél (Detéksi Diffused)
    Optik / Téhnologi Infrabeureum
    IP-55 Ingress Protection / SUS 304 Plat stainless steel
    Pamaké ramah (Perlindungan Sehat)
    Bébas tina panyakit nular nu sumebar
    rentang deteksi: 0.1 ~ 10 cm
    Aplikasi: Gerbang / Panto / Kaluar / Kontrol Otomatis
    Kapasitas luhur kontak garing relay (3A / AC120V, DC30V)
    Biasana muka / Biasana nutup / Kaluaran relay umum
    Indikator LED kembar pikeun sensor sayaga atanapi dideukeutan:
    (1) Sénsor Standby: BLUE LED ON
    (2) Datang anu ngadeukeutan ka sensor dina 10 cm: RED LED ON

    Input: DC12V
    Kontak Peunteun: 12-30V, 3A
    Output Kontak: NO / NC / COM
    Kahirupan mékanis: 500000 tés
    Suhu operasi: -20 ℃ ~ + 55 ℃ (14-131F)
    Kalembaban anu cocog: 0-95% (kalembaban rélatif)
    Indikator LED: Indikator LED Bodas: Daya OFF Indikator LED Biru: Daya ON(sayaga) Indikator LED Beureum: Daya ON(sensasi)
    Beurat: 108g / 120g
    Jinis pasagi: 86x86x29mm
    Tipe Sagi opat: 115x70x29mm

    TB01 Toél High End Button

    Kontak Tunggal pikeun kaluar
    Kahirupan mékanis panjang langkung ti 500000 kali
    Desain brevity pasagi
    Rujukan produk: ACA-EB-TB1-SQ
    Input kakuatan: DC 12V
    Kalembaban anu cocog: Kurang ti 95%
    Kaluaran Kontak: NO / NC / COM
    Suhu Operasi: -20°C ~ 55°C
    Indikator LED:
    Biru : Siaga
    Hejo : Dipicu
    dimensi:
    Tipe pasagi: approx. 86 (W) x 86 (H) x 21 (D) mm kira-kira. 3.4 (W) x 3.4 (H) x 0.8 (D) inci
    Sagi opat Tipe: approx. 86 (W) x 56 (H) x 21 (D) mm kira-kira. 3.4 (W) x 2.2 (H) x 0.8 (D) inci

    Panto Kaluar Release Button Séng Alloy Panel

    spésifikasi:
    1. Input DC12V
    2.Kontak Peunteun 3A 36VDC Max
    3.Kaluaran Kontak NOCOM
    4.Mechanical Kahirupan 500000 tés
    6.Suitable pikeun Panto Sadaya Jenis Panto
    7. Suhu operasi -20 ~ + 55 derajat (14-131F)
    8. Cocog kalembaban 0-95% (relatif kalembaban)

    beurat 0.1 kg
    dimensi 10 × 10 × 5 cm
    brand Ngaran

    5YOA

    GTIN

    2000002859291

    sertipikasi

    CE

    platform home pinter

    Lain, TEU

    asal

    daratan Cina

    Number model

    ACButtons

    Modeu Kaamanan

    Gagal Aman

    tuju

    teu sahiji bae

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "Tombol Aksés Pintu Kaluar Push Switch No Toel Release Gate Opener Door Access Control System Entry Open Toel"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: R4R59Y06JTPR Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori