718 Oriana 7inch Sunshade 8G 128-256MB Résistif Mobil GPS Navigator Navigator Bluetooth Éropa Peta Gratis Kandaraan gps Peta Treuk

(1 review customer)

  Énggalan! Dijual tungtung di:

Produk ieu ayeuna kaluar tina stock na sadia.

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    H5c5e2ad8a2c24729a585a7934c2fb550a

    718 Oriana 7inch Sunshade 8G 128-256MB Résistif Mobil GPS Navigator Navigator Bluetooth Éropa Peta Gratis Kandaraan gps Peta Treuk

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Naha milih kuring

    1. Spésialisasi dina produksi alat navigasi, produsén langsung, murah sareng rupa.
    2. Sadaya produk geus lulus test kualitas ketat saméméh kiriman, pastikeun kualitas luhur.
    3. Saatos pariksa pembayaran bakal dikirim kaluar dina 48H ti Cina gudang,
    jeung 24H kapal ti gudang lokal, ES, RU, PL Pangiriman Gudang. (Gawe
    waktos dinten) 2-5 poé nganteurkeun.
    4. Lamun produk ngabogaan masalah dina 365 POE sanggeus confirming nu
    resi, urang bakal ngaganti mesin anyar langsung pikeun anjeun, Tapi Mangga
    ngahubungan kami munggaran pikeun ngabéréskeun masalah sanggeus-jualan. jaminan ieu teu
    teu dilarapkeun ka karuksakan disababkeun ku kacilakaan, nyiksa, nyalahgunakeun, atawa modifikasi
    tina produk.
    5. Lamun perlu ngarobah UI, ngarobah LOGO tina boot, atawa nyitak brand Anjeun sorangan, mangga ngahubungan kami.
    6. A sunshade méré Anjeun tempoan navigasi hadé.

    Gudang Rusia

    1. 3-5 poé nganteurkeun: Moscow
    2. 4-8 poé nganteurkeun: Saint Petersburg, Nizhny novgoro, Krasnodar, Rostov-na-donu.
    3. Pikeun kota sejen: 2-15 poé nganteurkeun, ngeunaan 35 poé pikeun wewengkon terpencil.
    4. 7 poé mulih jeung 1-taun jaminan sanggeus resi.
    Polandia, Gudang Spanyol
    1. 2-5 poé nganteurkeun.
    2. 7 poé mulih jeung 2-taun jaminan sanggeus resi.
    3. Kirimkeun ka nagara Uni Éropa: Spanyol, Portugal, Perancis, Jérman, Italia, Slovénia, Dénmark, Polandia, Austria,
    Walanda, Hungaria, Céko, Bélgia, Luksemburg, Britania Raya, Slowakia.

    Fitur navigasi gps Oriana:
    1 GPS + layar kapasitas 7 inci + sunshade + 8Gmemory + 128-256MBRAM + Rojongan
    Bluetooth (opsional), ngajawab telepon + Rojongan kaméra pungkur
    (pilihan) + FM, sora navigasi jeung musik bakal langsung dikirim ka
    spiker mobil + navigasi 3D,
    2 Rojongan multi-Basa:
    Rusia, Inggris, Perancis, Spanyol, Italia, Portugis, Jerman, Ibrani, Walanda, Swédia, Turki, Polandia, Finlandia, Lituania, Norwegia, Sérbia, Bulgaria, Hungaria, Éstonia, Indonésia, Azerbaijan, Ukraina, Slovakia, Slovenia
    3 Pasang peta panganyarna, nu diropéa taunan.
    4 Upami anjeun kedah ngarobih UI, ngarobih LOGO boot, atanapi nyitak merek anjeun nyalira, mangga ngahubungi kami.
    5 Pabrik jualan langsung, harga low mutlak, jaminan kualitas

    Garansixxxxxxxxxxxxxxx Oriana

    Mangrupakeun produsén profésional alat navigasi,
    kantor pusatna di shenzhen, platform aliexpress fokus kana borongan. Urang
    anu husus dina produksi navigators.

    kualitas High

    Sadaya produk bakal diuji sateuacan kiriman, tong hariwang

     

    waktos kapal

    Saatos pariksa pembayaran bakal dikirim kaluar dina 48H ti gudang Cina, sarta 24H kapal ti gudang lokal; (Cina waktos damel)

     

    Balik & ngalereskeun

    Punten wartosan kami upami nampi barang anu aya masalah, kami nampi uih deui pikeun tukeur atanapi ngabalikeun duit;

     

    Featurex spésifikasi

    Bahan Alus tina GPS sareng Karya, Peta Alus; Inpormasi Sinyal GPS Langkung Gancang.

    Layar kapasitif 7 inci, toél langkung peka.

    Diwangun 800MHZ / 8GB, tibatan rata-rata laju GPS dua kali gancang;

     

    Layar kapasitif

    Anjeun tiasa mésér sakumaha anjeun resep

     

    RAM 256 MB

    lamun kudu masang peta kompléks, atawa lalajo pilem Anjeun bisa milih 256MB

     

    fungsi émisi FM

    xxxxxxxxxxx

    sora navigasi jeung musik bakal langsung dikirim ka speaker mobil. Kalayan pungsi ieu, sora janten langkung saé sareng langkung nyaring.

    Menu Basaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    xxxccxxx
    Rusia,
    Perancis, Spanyol, Italia, Portugis, Jerman, Ibrani, Walanda, Swédia,
    Turki, Polandia, Finlandia, Lituania, Norwegia, Serbia, Bulgaria,
    Hungaria, Éstonia, Indonésia, Azerbaijan, Ukrania, Slovak,
    Slovénia.

    spésifikasi

    Bahan Alus tina GPS sareng Karya, Peta Alus; Inpormasi Sinyal GPS Langkung Gancang.

    Layar kapasitif 7 inci, toél langkung peka.

    Diwangun 800MHZ / 8GB 256MB, batan laju GPS rata-rata dua kali gancang

    Rojongan Bluetooth (Opsional)

    transmisi nirkabel, ngajawab telepon.

    Dukungan AV-IN (Opsional)

    nalika nyambungkeun kaméra rearview, Ngabalikeun otomatis pindah
    layar (kaméra tempoan pungkur kudu dibeuli misah)

    fungsi émisi FM

    sora navigasi jeung musik bakal langsung dikirim ka mobil
    narasumber. Kalayan pungsi ieu, sora janten langkung saé sareng langkung nyaring.

    Menu Basa

    Rusia, Inggris, Perancis, Spanyol, Italia, Portugis, Jerman,
    Ibrani, Walanda, Swedia, Turki, Polandia, Finlandia, Lituania, Norwegia,
    Serbia, Bulgaria, Hungaria, Éstonia, Indonésia, Azerbaijan,
    Ukrania, Slovak, Slovénia.

     

    Dukungan Bluetooth (Opsional), pangiriman nirkabel, ngajawab telepon anjeun.

    déskripsi:

     

    Produk No. 718LC256MB
    OS Windows CE 6.0
    CPU 800MHZ
    mamerkeun 7 inci TFT Toel layar, High layar caang
    resolusi 800X480 piksel
    Ram SDRAM 128 MB
    Rom Memori 8GB
    panyimpenan Rojongan TF / MMC maximium 32GB
    FM sokongan
    GPS sokongan
    hubungan

     

    USB 2.0
    Slot Kartu TF
    Earphone Jack
    raramean

     

    Game
    pilem
    musik
    poto Albeum
    basa Inggris / Italia / Perancis / Spanyol / Jerman / Portugis / Hungaria / Romana / Polandia / Slovénia / Romania / Rusia

    Basa Pilihan: Arab, Thailand, Ibrani, Turki, Czech, Yunani

     

    Produk Ngandung:

    1. GPS nvagator alat X 1PC

    2. carjer mobil X 1PC

    3. kabel USB X 1PC

    4. Kurung X 1PC

    5. Panyekel kaca hareup X 1PC

    6. Manual pamaké X 1PC

    Kumaha ngabédakeun GPS anu saé atanapi goréng?

    1, Info Sinyal GPS Gancang;

    2, The Good Maps;

    3, Bahan Alus tina GPS;

    4, The Workmanship.

    Naha milih kami?

    1, The Good GPS CPU Chip800MHZ, Jalankeun Gancang, sarta Meunangkeun Sinyal GPS Gancang;

    2, Kami gaduh peta panganyarna.

    3, Kami nganggo Bahan anu saé pikeun GPS;

    4, Kami gaduh pagawean anu saé pisan dina jalur produksi.

    Basa nu Dirojong Peta:
    Inggris (AU), Inggris (UK), Inggris
    (Amérika Serikat), Rusia, Spanyol, Italia, Portugis, Jerman, Perancis,
    Arab, Kanada, Walanda, Polandia, Swédia, Finlandia, Hungaria,
    Lituania, Norwégia, Turki, Romania, Éstonia, Latvia, Dénmark, Indonésia,
    Kroasia, Katalan, Slowakia, Bosnia jeung Hérzégovina, Slovénia.
    Catetan: yén sababaraha basa peta bisa jadi teu 100% tarjamahan.

    Basa Sora Peta ( Rupa-rupa sora siaran, lalaki atawa awéwé )
    Katalan, Rusia, Slovak, Denmark,
    Jerman, Inggris / Inggris / AS, Spanyol, Perancis, Kroasia, Italia, Latvia,
    Hungaria, Walanda, Norwegia, Polandia, Portugis, Romania, Slovenia,
    Finlandia, Thailand, Turki, Ibrani.

     

    Peta Dipasang:

    Ngeunaan Masang peta

    Rojongan Éropa / Amérika Kalér / Amérika Kidul / Tenggara
    Peta Asia / Timur Tengah (Kami bakal masang peta dumasar kana alamat anjeun,
    sapertos: Spanyol, kami bakal masang peta Éropa)

     

    Ngeunaan update peta

    upami anjeun hoyong ngapdet peta, mangga ngahubungan kami, kami bakal
    unggah kana "Drop box", punten ulah ngundeur di tempat séjén,
    disebutkeun eta bakal ngaruksak peta aslina.

     

    Peta 1

    Eropa

    (2019Q4)

    Albania, Andorra, Austria, Bélarus, Bélgia, Bosnia, Britania,
    Bulgaria, Kroasia, Siprus, Ceko, Dénmark, Éstonia, Finlandia, Perancis,
    Jérman, Gibraltar, Yunani, Hungaria, Islandia, Irlandia, Italia, Kosovo,
    Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luksemburg, Makédonia, Malta, Moldova,
    Monténégro, Monako, Netherland, Norwégia, Polandia, Portugal, Romania,
    Rusia, SAN Marino, Serbia, Slowakia, Slovénia, Spanyol, Swédia,
    Swiss, Turki, Ukraina, Vatikan

    Amérika Kalér

    2018 peta

     

    Kanada, Mexico, Amérika Serikat

    Amérika Kidul

     

    Argentina, Bolivia, Brazil, Chili, Kolombia, Ékuador, Guyana Perancis, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela,

    Asia

    (2016)

    Brunei, Indonesia, Malaysia, Filipina (2015), Singapura, Thailand, Vietnam (2015), India, Sri Lanka

    Timur tengah

    (2016)

    Bahrain, Mesir (2015), Irak, Israel, Yordania, Kuwait, Libanon,
    Maroko (2015), Oman, Qatar, Arab Saudi, Uni Émirat Arab, Yaman

    Australia

    (2016)

    Australia, Selandia Anyar

    Aprika

    (2014)

    Angola, Basemap, Bénin, Botswana, Burundi, Cote_d'Ivoire, Mesir,
    Kenya, Lesotho, Malawi, Maroko, Mozambik, Namibia, Nigeria, Réunion,
    Rwanda, Afrika Kidul, Swaziland, Tanzania

    Produk Témbongkeun:

     

    Uji GPS sareng Bungkusan:

    FAQ

    Q: Naha nalika kuring ngaklik Ikon Navigasi, éta henteu aya anu kajantenan, henteu tiasa ngalebetkeun peta?

    A: Punten setel Navi Path: Navi Path—Navigation Path—ResidentFlash, set step by step, upami masih teu tiasa diatur, mangga ngahubungi kami!

     

    Q: Naha éta henteu muka x peta nagara?

    A: Urang preloaded peta nurutkeun alamat paypal anjeun, éta preloaded kalayan sagala peta AS.

     

    Q: Abdi ti AS, abdi tiasa meunang peta UK?

    A: Sumuhun, anjeun tiasa, tapi mangga ngahubungan kami munggaran.

     

    Q: Naha eta teu bisa manggihan sinyal satelit?

    A: Mangga cobian ngareset, upami teu tiasa ngabantosan, hubungi kami, kami ngirim file anjeun pikeun mulangkeun sistem.

     

    Q: Naha peta jadi heubeul, kumaha carana abdi tiasa apdet peta?

    A: Urang preloaded peta newest ka
    Anjeun, biasana, kami nyayogikeun apdet peta per taun, upami anjeun hoyong
    update, wilujeng sumping ngahubungan kami, kami bakal ngabejaan ka maneh kumaha ngamutahirkeun.

     

    Q: Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun Kode Pos?

    A: Mangga cobian ngalakukeun
    siga:Navigasi—Teangan—Teangan Alamat—Pilih Britania Raya–Ngaran>(aya panel abu)Sapertos(OL12
    9SG), klik OL12 "Spasi" 9SG.

     

    Q: Naha GPS euweuh Sora?

    A: Punten cimata pilem pelindung, sareng mareuman FM.

     

    Q: Naha batréna teu tiasa nganggo panjang?

    A: Biasana, batréna tiasa nganggo ngeunaan 1
    jam, batréna ngan pikeun pamakéan darurat, lolobana waktu, nalika nyetir
    bakal nyambungkeun carjer mobil ka mobil.

     

    Q: Dupi éta nyambung ka kaméra rearview?

    A: Upami GPS gaduh AV-IN, maka tiasa, upami henteu, maka éta henteu tiasa, sareng AV-IN kedahna 2.5mm.

     

    Ngeunaan kiriman:

    1. pengiriman barang sakuliah dunya. (Kacuali sababaraha nagara jeung APO/FPO)
    2. Pesenan olahan tepat waktu saatos verifikasi pamayaran.
    3. Kami ukur ngirimkeun ka alamat urutan anu dikonfirmasi. Alamat pesenan anjeun KUDU cocog sareng alamat Pengiriman.
    4. Gambar anu dipidangkeun sanés barang anu saéstuna sareng kanggo rujukan anjeun hungkul.
    5.
    WAKTU TRANSIT LAYANAN disayogikeun ku pamawa sareng henteu kalebet akhir minggu
    jeung libur. waktos transit bisa rupa-rupa, utamana dina mangsa libur
    usum.
    6.
    Upami anjeun teu acan nampi kiriman anjeun dina 30 dinten ti mayar,
    mangga ngahubungan kami. Kami bakal ngalacak kiriman sareng uih deui ka anjeun salaku
    pas mungkin kalawan reply a. Tujuanana kami nyaéta kapuasan pelanggan!
    7.
    Kusabab status saham sareng bédana waktos, kami bakal milih ngirim kapal anjeun
    item ti gudang munggaran kami sadia pikeun pangiriman gancang.

    Balik & Ngabalikeun duit:

    1.
    Anjeun gaduh 7 dinten ngahubungi kami sareng 30 dinten pikeun ngabalikeunana ti tanggal éta
    ditampi. Upami barang ieu aya dina milik anjeun langkung ti 7 dinten, éta
    dianggap dipaké sarta kami moal ngaluarkeun maneh A ngabalikeun duit atawa ngagantian.
    Teu aya pangecualian! Biaya pengiriman barang ditanggung ku penjual sareng pembeli
    dina satengah.

    2.
    Sadaya barang anu dipulangkeun WAJIB dina bungkusan aslina sareng anjeun WAJIB
    Nyadiakeun kami kalayan nomer tracking pengiriman barang, alesan husus pikeun
    balik, sarta po Anjeun #.
    3.
    Urang bakal ngabalikeun duit JUMLAH WINNING FULL Anjeun tawaran, sanggeus narima item
    dina kaayaan aslina sarta bungkusan kalawan sakabeh komponen na
    asesoris kaasup, sanggeus duanana meuli jeung seller ngabolaykeun urus
    ti aliexpress. ATAWA, anjeun tiasa milih gaduh panggantian.
    4. Kami bakal nanggung sadaya biaya pengiriman upami produkna (nyaéta) henteu sakumaha diémbarkeun.

    Ngeunaan Garansi:

    1.
    12 bulan Garansi kawates Produsén pikeun barang anu cacad
    (kaasup barang ruksak jeung / atawa misused sanggeus resi). Asesoris datang
    kalawan jaminan 3-bulan.

    2.
    Barang cacad WAJIB dilaporkeun sareng dipulangkeun dina garansi
    jaman (sareng dina bungkusan aslina, upami mungkin). Anjeun kudu ngabejaan urang
    naon cacad na masihan kami nomer urutan Anjeun. Urang teu ngalereskeun ATAWA
    GANTIKAN ITEM KU JAMINAN BEUREUM.
    Anjeun satuju kana sadaya kawijakan anu didaptarkeun di luhur saatos mesen kana aliexpress!

    Ngeunaan Eupan Balik:

    We
    ngajaga standar luhur kaunggulan sareng narékahan pikeun 100% palanggan
    kapuasan! Eupan balik penting pisan Kami nyuhunkeun anjeun ngahubungi kami
    geuwat Sateuacan anjeun masihan kami eupan balik nétral atanapi négatip, ku kituna urang
    tiasa nyugemakeun alamat masalah anjeun.

    Mustahil pikeun ngungkulan masalah upami urang henteu terang ngeunaan éta!

     

     

    beurat 0.6 kg
    dimensi 21 × 14 × 9 cm
    brand Ngaran

    Oriana

    GTIN

    2000002866213

    asal

    daratan Cina

    sertipikasi

    teu sahiji bae

    GPS Navigator sareng Kartu TF

    teu

    Layar Resolusi

    800 × 480

    Fitur husus

    bluetooth, pamancar FM, MP3 / MP4 Pamaén, Toel layar, Bluetooth atawa tanpa Bluetooth

    Jinis GPS

    Unit GPS Pakakas & Peralatan

    cahaya

    Diwangun dina 8GB

    Menu Basa

    Rusia, Perancis, Spanyol, Italia, Portugis Yunani

    Peta bébas

    Éropa / Amérika Kalér

    Ram

    128MB atanapi 256MB Opsional

    Pamuter Audio

    WMA, MP3

    video Player

    MP4 / MPGE / MPG / AVI

    Pabrikan Mobil

    sadunya

    Dumasar pedaran 1

    4.00 Gemblengna
    0%
    100%
    0%
    0%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    1 review pikeun 718 Oriana 7inch Sunshade 8G 128-256MB Résistif Mobil GPS Navigator Navigator Bluetooth Éropa Peta Gratis Kandaraan gps Peta Treuk

    1. elsnafawy -

      alus teuing

    SKU: 30XI6T1C93I9 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori