256gb 512gb SSD Pikeun 2014 2015 2017 Macbook Air A1465 A1466 SSD Pro Rétina A1502 A1398 1TB SSD 512G Hard Disk Solid State Drive

66.82$ - 209.02$

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Produk ieu teu bisa dikirimkeun ka Amérika Serikat (AS).

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Hb55f5286265e40409416f2051ff6ce42F

    256gb 512gb SSD Pikeun 2014 2015 2017 Macbook Air A1465 A1466 SSD Pro Rétina A1502 A1398 1TB SSD 512G Hard Disk Solid State Drive

    66.82$ - 209.02$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

     

     

     

    Suhu anu luhur mangrupikeun bahaya anu parah pikeun komputer notebook. Bakal shorten umur layanan chip sarta ngagancangkeun prosés sepuh komponén. Lila-lila operasi suhu luhur bakal langsung ngakibatkeun karuksakan chip SSD. 90% gagal SSD disababkeun ku suhu luhur

    SSD sareng heat sink sacara efektif tiasa ngirangan suhu SSD tina 10 ℃ ka 15 ℃. SSD moal pernah ngajalankeun dina suhu luhur. Anjeun moal deui hariwang ngeunaan kagagalan SSD. Éta ogé bakal ngabantosan ngirangan suhu asesoris sanés sareng ngajantenkeun MacBook anjeun langkung stabil sareng séhat

    WILUJENG DI TOKO KAMI

    Toko kami mangrupikeun toko resmi merek IMIDO
    Produk di toko kami asli sareng otentik

    Merk: IMIDO Kaayaan: BARU
    garansi: 3 taun Tipe panganteur: Macbook Interface
    Aksés ka tim téknis sareng palanggan full-time kami

    Wengkuan lumaku SSD

    Upami anjeun henteu terang taun sareng modél komputer anjeun, mangga ngahubungi palayanan palanggan
    GAMBAR SSD

    Ngajalankeun IN (A1398 IN 2015 AND IMAC AFTER 2017) BAKAL NAMPAKEUN KECEPATNA


    Naon nu peryogi kauninga?
    MacOS 10.13High Sierra (atawa engké MacOS) kudu dipasang dina komputer host saméméh masang ssd Anyar. Versi OS ieu kalebet apdet firmware EFI pikeun komputer host anjeun. Tanpa apdet, SSD anyar anjeun moal jalan. Nalika masang MacOS ka SSD anyar anjeun, teras selapkeun disk USB anu kami parantos disayogikeun, pencét tombol daya, sareng gancang tahan tombol pilihan dugi ka layar ningalikeun "Pasang macOS Catalina"
    PACKAG kalebet

    → 1XMacOS Catalina 10.15 U Disk

    → 1X SSD DRIVE (SSD tos dipasang sistem Mac OS)

    → 1X Obeng pikeun muka wadahna handap.

    → 1X Obeng pikeun ngabongkar SSD

    CARA Nangtukeun MODEL MAC Anjeun?

    Anjeun tiasa ningali bagian tukang komputasi anjeun nganggo a
    rékaman modél MAC sareng taun kalahiran

    Anjeun tiasa ningali inpormasi anu langkung akurat
    dina sistem MAC anjeun


    HADIAH GRATIS

    Témbongkeun sanggeus instalasi hard disk

    Bantahan

    → Stiker jaminan disimpen dina sadaya drive. Ngahapus atawa

    ngarusak stiker ieu bakal ngabatalkeun garansi 3 taun sareng
    éta 30 poé kawijakan balik no-lepat

    → Penampilan drive tiasa henteu cocog sareng poto,

    sakumaha urang terus ngaronjatkeun oudesigns

    → Mun anjeun teu wareg jeung produk, urang bisa nanggung angkutan barang pikeun

    anjeun mulang, tapi lamun balik produk, kami bakal ngabalikeun duit ka anjeun dina

    full.No ngabalikeun duit moal sapuk

    Ngeunaan LOGISTIK

    Salam pangsaéna kanggo anjeun

    Sadayana kolega imido

     

     

    beurat 0.2 kg
    dimensi 13 × 8 × 8 cm
    brand Ngaran

    IMIDO

    GTIN

    2000002842514

    ukuran

    1.8

    asal

    daratan Cina

    ngetik

    luar

    aplikasi

    laptop

    paket

    nuhun

    gaya

    SSD

    sertipikasi

    CE, FCC

    panganteur Tipe

    PCI-EXPRESS

    Number model

    A465 A1466 A1502 A1398

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "256gb 512gb SSD Pikeun 2014 2015 2017 Macbook Air A1465 A1466 SSD Pro Rétina A1502 A1398 1TB SSD 512G HARD DISK Solid State Drive"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    SKU: XH8MQSM4PAU1 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori