2022 Mewah Rhinestone Kembang Gelang Stainless Steel Watch Fashion Jam Tangan Leutik Awéwé Band Pakéan Awéwé Jam relogio feminino

harga aslina éta: 5.86 $.jilid dagang ayeuna = 5.56 $.

  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 3.44$ via Uellow Standar Pangiriman dina 8-17 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
3.44$
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 5-18
4.06$
Cainiao Standar - SG Air
nuhun
poé 14
34.14$
suweng
nuhun
poé 11
46.03$
DHL
nuhun
poé 12
59.91$
IP Fedex
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    Scf9701d0a5b140f09825570563163c1b3

    2022 Mewah Rhinestone Kembang Gelang Stainless Steel Watch Fashion Jam Tangan Leutik Awéwé Band Pakéan Awéwé Jam relogio feminino

    harga aslina éta: 5.86 $.jilid dagang ayeuna = 5.56 $.

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Ngubaran diri kana aksésori ieu unggal dinten anu bakal nambihan gaya sareng caang. Nampilkeun desain gaya, pita kembang rungkun, jam tangan inlaid kristal, cukup endah sareng bergaya. Jam tangan anu éndah ieu mangrupikeun hiasan anu sampurna pikeun diri anjeun atanapi kado anu sampurna pikeun réréncangan.

    spésifikasi:
    Nampilkeun pita pesona kembang, kalayan dial dihias rhinestone, hipu, éndah sareng éndah.
    Kualitas luhur alloy dijieunna band, sturdy, teu gampang deform, keyeng jeung megatkeun.
    Gerakan kuarsa, angka Arab sareng tampilan analog, anjeun tiasa kéngingkeun waktos anu pas.
    Pilihan anu saé janten hadir pikeun réréncangan atanapi kulawarga anjeun dina ulang taun, ulang taun, Natal, Taun Anyar, jsb.

    Ngaran barang: Watch
    Génder: Awewe
    Band Bahan: Alloy
    Bahan hal: Galunggung
    Bahan Eunteung: Kaca
    Jenis Gesper: Gesper Perhiasan
    Gaya: Pantun
    tampilan: Analog
    Bisi Wangun: Babak
    Gerakan: Kuarsa (Batré)
    Waterproof: No
    kasempetan: Kahirupan Sapopoe, Pesta, Bobogohan, Banquet, Hadiah, jsb
    Fitur: Nomer Arab, Pesona Kembang, Hiasan Rhinestone, Sadaya-cocok
    Diaméter Dial: 3.2cm / 1.26 "(Kira-kira.)
    Lebar Pita: 2.4cm/0.94″, Panjangna: 23cm/9.06″ (Kira-kira.)

    Catetan:
    Kusabab lampu sareng setélan bédana layar, warna itemna tiasa rada bénten sareng gambar.
    Mangga ngawenangkeun bédana dimension slight alatan ukur manual béda.

    Pakét Ngawengku:
    1 x Lalajo

    beurat 0.033 kg
    dimensi 2 × 2 × 4 cm
    brand Ngaran

    BLUELANS

    GTIN

    2000002836926

    Résistansi cai Jerona

    Teu tahan Cai

    gerakan

    quartz

    Bahan hal

    Beusi sténless

    gaya

    kamewahan

    jepitan Tipe

    jepitan disumputkeun

    asal

    daratan Cina

    Dipencét Jandela Bahan Tipe

    kaca

    Bahan Buleud & Kasus

    Taya pakét

    Band Bahan Tipe

    logam campuran

    hal nu husus

    teu sahiji bae

    Panjang band

    18

    dipencét diaméterna

    17mm

    Wangun hal

    buleud

    Number model

    13197

    Dumasar pedaran 0

    0.00 Gemblengna
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Janten anu pangheulana marios "2022 Méwah Rhinestone Kembang Gelang Jam Stainless Steel Pantun Jam Tangan Leutik Awéwé Band Pakéan Jam Awéwé relogio feminino"
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    Harita

    Aya can aya resensi.

    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori