2022 Pantun Méwah Mens Jam Tangan Perak Lalaki Bisnis Jam Tangan Kuarsa Baja Tahan Karat Jam Tangan Kulit Kasual Olahraga Lalaki

(31 resensi customer)

10.41$

brand: Deyros
  Énggalan! Dijual tungtung di:
Rincian pengiriman barang
Pangiriman produk ieu bakal ngarugikeun 2.53$ via Uellow Standar Pangiriman dina 8-17 poé
Mangga pilih metodeu pengiriman barang
Perkiraan Pangiriman
harga
hal nu ngabawa kuman
tracking
poé 8-17
2.53$
Uellow Standar Pangiriman
nuhun
poé 5-18
4.21$
Cainiao Standar - SG Air
nuhun

  •  Guide ukuranana
    Bagan Ukuran Geser méja pikeun ngagulung
    ukuran panjang Bust Panjang Leungeun Baju Kuriling buuk taktak cangkeng bujur Panjang pant
    0XL 73 112 60.8 26.5 42.5 80-118 114 83.5
    1XL 74.5 118 62 28 44 86-124 120 85
    2XL 76 124 63.2 29.5 45.5 92-130 126 86.5
    3XL 77.5 130 64.4 31 47 98-136 132 88
    4XL 79 136 65.6 32.5 48.5 104-142 138 89.5
     
  •  Pangiriman & Uih deui

    pangiriman

    Urang ngintunkeun ka sadaya nagara di dunya. Sadaya pesenan dikirimkeun ku 160+ perusahaan pengiriman barang kalayan nomer pelacak. Salawasna gratis pengiriman barang dirojong tanpa wates pesenan. Salila période jual sareng promosi waktos pangiriman tiasa langkung lami tibatan normal.

    kasumpingan

    Toko Konéng bakal nampi séntral sareng ngabalikeun deui baju anu teu dikumbah sareng teu dikumbah dina 14 dinten ti tanggal pameseran (7 dinten salami periode penjualan), nalika presentasi aslina dugi ka resi di toko mana waé dimana koleksi anu cocog sayogi di nagara ngagaleuh. . Balik anjeun biasana bakal diolah dina saminggu ka saminggu satengah. Kami bakal ngirim anjeun email Bewara Balik pikeun ngabéjaan anjeun saatos uih deui parantos réngsé. Punten ngantunkeun 1-3 dinten kerja pikeun ngabalikeun duit anu ditampi kana bentuk pembayaran anu asli saatos uih deui parantos diolah.

    Tulung

    Pasihan kami ngagorowok upami anjeun gaduh patarosan sareng / atanapi masalah anu sanés. Surélék: [email dijaga] telepon: (+01) -929-243-9965
  •  Tanya patarosan a
    2022 Pantun Méwah Jam Tangan Perak Lalaki Bisnis Jam Tangan Kuarsa Baja Tahan Karat Jam Tangan Kulit Kasual Olahraga Lalaki 1

    2022 Pantun Méwah Mens Jam Tangan Perak Lalaki Bisnis Jam Tangan Kuarsa Baja Tahan Karat Jam Tangan Kulit Kasual Olahraga Lalaki

    10.41$

    Tanya patarosan a


      ngabagikeun

    Toko ieu mangrupikeun toko anu dioperasikeun langsung. Kami merek sareng produsén jam tangan. Sadaya produk di toko asli sareng otentik, sadayana aya di saham.
    Penjualan langsung / distributor / grosir wilujeng sumping!

    Kusabab bédana komputer, warna saleresna tiasa rada béda ti anu dipidangkeun dina Internét, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun.
    catetan: The subdial na chronograph nu teu dianggo, aranjeunna keur hiasan wungkul.

     

     

    beurat 0.01 kg
    dimensi 15 × 10 × 5 cm
    brand Ngaran

    DEYROS

    GTIN

    2000000001043

    Panjang band

    22cm

    gaya

    bisnis

    jepitan Tipe

    pinggel jepitan

    asal

    daratan Cina

    gerakan

    quartz

    Résistansi cai Jerona

    Teu tahan Cai

    Bahan hal

    Beusi sténless

    bisi ketebalan

    9.5mm

    Bahan Buleud & Kasus

    Taya pakét

    Band Bahan Tipe

    Beusi sténless

    Number model

    DS1659

    band Width

    20mm

    hal nu husus

    Tanggal Otomatis, Kalender lengkep, leungeun bercahaya

    dipencét diaméterna

    42mm

    sertipikasi

    CE, RoHS

    Wangun hal

    buleud

    Dipencét Jandela Bahan Tipe

    Hardlex

    item Tipe

    quartz Wristwatches

    mere nyaho

    Sub-dial ngan ukur hiasan sareng henteu jalan.

    Dumasar pedaran 31

    4.65 Gemblengna
    77.42%
    16.13%
    0%
    6.45%
    0%
    Tambah review a
    Pariksa ayeuna pikeun kéngingkeun kupon!

    Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

    Tambihkeun poto

    gambarukuran max: 1024 KBfile max: 3

    resensi 31 pikeun 2022 Pantun Méwah Mens Jam Tangan Perak Lalaki Bisnis Jam Tangan Kuarsa Baja Tahan Karat Jam Tangan Kulit Kasual Olahraga Lalaki

    1. 5 *** r -

      warna: Steel Silver Héjo

    SKU: HG7I3GUANW73 Kategori: 
    Gorobag My
    deukeut Hajat
    kategori